Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2011 - Anul XVI, nr. 58 (4656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

PSD cere comisie de anchetă pentru verificări la unele instituţii subordonate CJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii judeţeni ai PSD intenţionează să solicite, în prima şedinţă a deliberativului judeţean, formarea unei comisii de anchetă pentru a verifica activitatea la nivelul unor instituţii subordonate Consiliului Judeţean. Anunţul a fost făcut ieri, de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, care a declarat că primul obiectiv vizat pentru verificări este societatea Drumuri şi Poduri, al cărei unic acţionar este Consiliul Judeţean.

„În primul rând, obiectivul pe care-l vizăm pentru a fi verificat şi analizat este societatea de Drumuri şi Poduri, care acum este în stare de faliment şi care va dispărea în scurt timp, pentru că actuala conducere a Consiliului Judeţean nu a înţeles şi nu a vrut poate să dea pârghiile necesare şi să asiste această firmă care aparţine de CJ să fie o firmă profitabilă şi să poată face lucruri de calitate. Dorim să constituim o comisie de anchetă, pentru că mergem pe principiul transparenţei şi credem că, dacă domnul Flutur şi consilierii PD-L nu au nimic de ascuns, vor accepta această comisie de anchetă care va fi formată din membri ai Consiliului Judeţean şi care doreşte să se facă lumină în acest  caz”, a declarat Nechifor.

O altă instituţie vizată de social-democraţi este Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, acolo unde comisia de audit intern a Consiliului Judeţean a scos în evidenţă o serie de nereguli vizând achiziţiile publice. Nechifor este conştient că va fi greu să obţină înfiinţarea comisiei de anchetă, întrucât votul în deliberativul judeţean este majoritar PD-L, însă a făcut un apel la raţiune, amintindu-le consilierilor judeţeni că un vot împotriva comisiei nu este doar un simplu vot, ei putând fi traşi la răspundere în viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD cere comisie de anchetă pentru verificări la unele instituţii subordonate CJ.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD cere comisie de anchetă pentru verificări la unele instituţii subordonate CJ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei