Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 ian 2011 - Anul XVI, nr. 8 (4606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Pardău: „PD-L a depus toate eforturile şi va continua să o facă pentru rezolvarea problemelor oraşului Vatra Dornei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii s-au arătat indignaţi de atacul social-democraţilor la adresa viceprimarului PD-L al municipiului Vatra Dornei, Mircea Rusu, căruia aceştia i-au cerut demisia pe motiv că nu s-a ocupat în mod conştiincios de sarcinile trasate prin dispoziţie de primarul PNL Ioan Moraru. PSD-iştii i-au reproşat luni viceprimarului că se face vinovat de starea proastă a străzilor, de prezenţa câinilor vagabonzi în staţiune, de lipsa toaletelor în zona pârtiilor de schi, de dughenizarea municipiului şi mai ales de problemele în furnizarea agentului termic. „Într-un oraş al cărui primar, Ioan Moraru de la PNL, nu are o percepţie realistă despre problemele localităţii, s-au trezit reprezentanţii PSD din Vatra Dornei să-l acuze pe viceprimar”, a spus preşedintele PD-L Vatra Dornei, deputatul Dumitru Pardău.

 

„Preşedintele Gheorghe Flutur şi Consiliul Judeţean au salvat situaţia privind încălzirea la Vatra Dornei în perioada sărbătorilor de iarnă”

Pardău a ţinut să precizeze din start că responsabilitatea gospodăririi oraşului revine, ca în orice altă localitate, primarului în primul rând şi Consiliului Local, în cazul de faţă majoritar PSD, PNL, PRM. El a arătat că PD-L a salvat situaţia privind încălzirea la Vatra Dornei în perioada sărbătorilor de iarnă, amintind că preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a propus, iar deliberativul judeţean a aprobat, alocarea a cinci miliarde de lei vechi în vederea aprovizionării cu motorină a centralei termice. „Graţie acestui gest, locuitorii şi operatorii din turism au avut căldură de Revelion şi beneficiază în continuare de aceste servicii. PD-L a depus toate eforturile şi va continua să o facă pentru rezolvarea problemelor oraşului Vatra Dornei” , a subliniat Pardău. Potrivit preşedintelui PD-L Vatra Dornei, viceprimarul Mircea Rusu a fost cel care a semnalat încă din toamnă că vor apărea grave probleme privind încălzirea oraşului. „Atunci acesta a fost contrazis de primarul Ioan Moraru, care a asigurat populaţia, prin intermediul ziarului local, că nu vor fi probleme. Gravă mi se pare atitudinea primarului, precum şi a reprezentanţilor PSD Vatra Dornei, care în Consiliul Local Vatra Dornei fac echipă, atitudine nepăsătoare, primarul susţinând că problema încălzirii este falsă, că în realitate nu există, cu toate că locuitorii Dornei au resimţit-o din plin”, a spus Pardău.

 

„Interesele personale şi politice ale unor lideri locali ai PSD îi determină pe aceştia să nu ia atitudine faţă de  primar”

Inexistenţa utilităţilor la baza pârtiei, a adăugat Dumitru Pardău, demonstrează încă o dată, dacă mai era cazul, că oraşul nu a fost pregătit pentru a primi turişti în condiţii decente, că atât primarul cât şi preşedintele Comisiei de urbanism, funcţie ocupată chiar de preşedintele PSD Vatra Dornei, nu au făcut nimic în acest sens. „Sunt surprins că domnul Cătălin Nechifor nu cunoaşte problemele oraşului Vatra Dornei, cu toate că are deschis un cabinet parlamentar aici. Credeam că este cabinet parlamentar, dar s-a demonstrat că dornenii beneficiază la acest cabinet doar de o poză de dimensiuni mari a deputatului PSD. Interesele personale şi politice ale unor lideri locali PSD îi determină pe aceştia să sufere de frig, dar să nu ia atitudine împotriva modului în care conduce oraşul domnul primar Ioan Moraru. Sunt inexistenţi prin atitudine la Vatra Dornei, îşi pun un pulover, rabdă frig, dar fug la Suceava, dau jos puloverul, iau cravata şi fac declaraţii politice. Stilul cred că vă este cunoscut”, a încheiat preşedintele PD-L Vatra Dornei.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pardău: „PD-L a depus toate eforturile şi va continua să o facă pentru rezolvarea problemelor oraşului Vatra Dornei”.
 Vizualizări articol: 923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Pardău: „PD-L a depus toate eforturile şi va continua să o facă pentru rezolvarea problemelor oraşului Vatra Dornei”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(12 ian 2011, 11:08:04
O geacă,o şapcă portocalie,un fular
Purtată ostentativ în zilele astea
Irită.Chiar şi de’i o poză’n ziar
Fiindcă’nseamnă PDL...de asta

Speranţă...sperare...dis
Îţi fosforiceşte gămălia ?
Oare,până când,Doamne,oare
Va fi jegu’ ăsta’n România ?

Criza e complicele dobitociei băsesciene
Ni se arată proaspeţi ca o petunie despăducheată
Fără nici o ţintă înaintăm alene
Într’o viaţă de mângâieri nemângâiată
2.   Halal parlamentar trimis de
(12 ian 2011, 11:58:37
dornenii te-au votat ca deputat ca tu sa le rezolvi problemele si nu sa fie la mila unei gasti,de culoare portocalie,pentru ca asa le/ ai promis in campania electorala.daca spuneai ca doresti sa ajungi in parlament sa tii ......companie domnisoarei miss mai mult ca sigur ca dornenii nu te/ar fi votat si se lasau pagubasi de un ......asa parlamentar.
multi discuta ca le este rusine de cine-i reprezinta in parlament dar nu mai au ce face ........cel putin 2 ani.
3.   Ptr psd si pnl trimis de
(12 ian 2011, 16:03:41
Va rog din tot sufletul sa nu aratati cu degetul numai spre pd-l ,aveti si voi partea voastra de vina .Din 90;pana in 2008 va ajunge cat a-ti furat,cei din pdl o fac doar de 2,5 ani.Stiu ca va doriti sa ajungeti iar la ciolan ,si nu pentru binele poporului ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei