Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 ian 2011 - Anul XVI, nr. 8 (4606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Băişanu: „Colaborarea PNL cu PC este una corectă şi deschide drumul altor alianţe”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, consideră că alianţa liberalilor cu Partidul Conservator este primul pas către unirea tuturor forţelor politice care îşi doresc îndepărtarea PD-L de la guvernare. Băişanu a spus că în momentul de faţă nici un partid nu mai poate câştiga de unul singur alegerile, motiv pentru care o astfel de alianţă este binevenită. „Evoluţia omenirii a însemnat un şir întreg de alianţe. În momentul de faţă, poporul român are nevoie de unirea tuturor forţelor politice pentru a scăpa ţara de clica PD-L, de acest partid care nu a făcut nimic altceva decât să distrugă România”, a spus Băişanu. El a adăugat că alianţa cu PC este una corectă, făcută în interesul românilor. Liderul PNL Suceava consideră că această colaborare cu PC deschide drumul alianţelor cu toate formaţiunile politice care vor să înlăture PD-L de la guvernare. În ceea ce priveşte alianţa dintre liberali şi conservatori la nivelul judeţului Suceava, Alexandru Băişanu a declarat că va lua legătura cu liderul interimar al Organizaţiei Judeţene Suceava a PC, Costel Ignătescu, pentru a stabili modul în care vor colabora în perioada următoare.

În ceea ce-l priveşte pe preşedintele interimar al PC Suceava, Costel Ignătescu, acesta consideră că alianţa cu PNL reprezintă o „mişcare bună şi inteligentă pentru conservatori”. „Este cel mai bun lucru care se putea face, atât din punct de vedere politic, cât şi pentru întărirea organizaţiilor noastre din teritoriu”, a spus Ignătescu. El a spus că alianţa pe care PC a avut-o până în prezent cu PSD a fost una corectă, însă au existat unii conservatori care s-au declarat nemulţumiţi de apropierea de social-democraţi. „PSD s-a ţinut de cuvânt în alianţa pe care am avut-o. Totuşi, unii dintre membrii PC s-au declarat în mai multe rânduri total nemulţumiţi de alianţa cu PSD. Acum, alături de PNL, se simte un nou avânt”, a declarat preşedintele PC Suceava. Costel Ignătescu susţine că Organizaţia Judeţeană Suceava a PC ar avea peste 9.000 de membri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: „Colaborarea PNL cu PC este una corectă şi deschide drumul altor alianţe”.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Băişanu: „Colaborarea PNL cu PC este una corectă şi deschide drumul altor alianţe”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciuni trimis de
(12 ian 2011, 15:54:37
Politicieni de la noi sant de tot ca.. ul ,in 2004 pnl si pd se uneau sa de-a jos mafia rosie,in 2008 mafia portocalie castiga alegerile iar pnl ramane fara ciolan.Acum sau gasit un betivan si un securist sa faca alianta ca sa de-a jos pd-l.Pe 1 marie se vor unii cu mafia rosie pentru a prosti populatia sa-i voteze.Nici nu stii cu cine sa votezi ,cand se vad la ciolan devin mafioti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei