Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 ian 2011 - Anul XVI, nr. 8 (4606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aurelian Şoric, dat afară din Poliţie, a venit la serviciu, după care şi-a luat concediu medical

Miercuri, 12 Ianuarie 2011 (18:56:51)

Fostul comandant al IPJ Neamţ Aurelian Şoric, care a fost dat afară din Poliţie, s-a prezentat la serviciu, miercuri, iar în cursul după amiezii s-a dus cu dureri la spate la spital, unde, după ce a fost consultat, a primit concediu medical de şase zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Comisarul-şef Aurelian Vasea Şoric, fost comandant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, dat afară marţi din Poliţia Română, s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la serviciu.

Întrucât la Poliţia Neamţ nu ajunsese ordinul scris de destituire, ofiţerul a venit la muncă. Potrivit unor surse din Poliţia Neamţ, în cursul după-amiezii, fostul şef al IPJ Neamţ a plecat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Piatra-Neamţ, acuzând dureri la spate. După ce a fost consultat, a primit un concediu medical de şase zile.

Şoric a prezentat comenzii Poliţiei Neamţ certificatul medical, iar în acum este în concediu medical şi nu poate fi pus în aplicare ordinul de demitere pe care l-a dat ministrul Administraţiei şi Internelor, astfel încât, până când comisarul-şef Aurelian Şoric nu iese din concediu medical, figurează ca angajat al Poliţiei.

Sursele citate susţin că Aurelian Vasea Şoric intenţionează să conteste decizia prin care a fost dat afară din Poliţie.

Şeful IPJ Neamţ, comisar şef Dorel Manole, a evitat să comenteze această situaţie.

Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a declarat, marţi, că fostul şef al IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, a fost destituit din Poliţie după ce în urma controlului făcut de Consiliul Superior de Disciplină, în sarcina lui au fost reţinute 33 de abateri disciplinare.

Şeful Poliţiei Române a precizat că printre abaterile disciplinare reţinute se află cele legate atât de activitatea profesională, "care a lăsat de dorit", cât şi de prezentarea eronată în faţa presei a unui concept poliţienesc, care a creat o imagine subiectiv - negativă a Poliţiei.

O altă abatere este cea privind cea de neglijenţă manifestată în îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Liviu Popa a precizat că propunerile formulate de Consiliul Superior de Disciplină din MAI, în urma verificărilor făcute în cazul lui Şoric, au fost transmise ministrului de Interne, Traian Igaş şi însuşite de acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aurelian Şoric, dat afară din Poliţie, a venit la serviciu, după care şi-a luat concediu medical.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aurelian Şoric, dat afară din Poliţie, a venit la serviciu, după care şi-a luat concediu medical5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei