Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 ian 2011 - Anul XVI, nr. 8 (4606)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ca la Posada

Tăietorii de copaci, atacaţi cu borcane şi apă clocotită, de la balcoane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă pe vremuri, invadatorii erau alungaţi cu ulei încins şi bolovani aruncaţi de pe zidurile Cetăţii de Scaun a Sucevei, sau de pe stânci, ca în bătălia de la Posada, acum, după aproape 700 de ani, spiritul războinic nu a pierit. Recent, o echipă a Direcţiei Domeniului Public, din cadrul Primăriei Suceava, a fost alungată din preajma unui copac pe care trebuia să îl taie, în cartierul George Enescu, după ce a fost atacată, de la balcoane, cu borcane şi cu apă fierbinte, aruncate în capul lor.

Atacatorii nu erau alţii decât nişte bătrâne, furioase că li se taie copacul din faţa blocului, deşi solicitarea de tăiere a acestuia a venit tot de la locatari ai blocului respectiv.

Angajaţii Direcţiei Domeniului Public spun că nu este prima dată când sunt agresaţi de locatari nemulţumiţi că li se taie copacii de pe spaţiul verde, dar că de cele mai multe ori sunt întâmpinaţi cu înjurături şi ameninţări.

“Din păcate, locatarii nu se înţeleg între ei atunci când solicită tăierea copacilor de lângă blocuri, iar noi suntem prinşi la mijloc. Noi nu ne facem decât treaba, în baza cererilor trimise şi avizate de ITRSV.

Dacă pe cei de la etajele superioare îi deranjează ramurile care li se izbesc în geam, sau din cauza cărora nu mai pot deschide deloc geamul şi au igrasie în casă, că le ţin umbră, cei de mai jos nu sunt deloc afectaţi şi atunci sunt nervoşi pe noi. Noi am promis că în locul fiecărui copac tăiat vom planta cel puţin unul în loc, care, fiind mic, nu va deranja pe nimeni mulţi ani, dar nici nu vor să audă. În acest caz, din George Enescu, copacul se află foarte aproape de bloc, îi deranjează pe unii locatari, mai ales că la vânt se mişcă şi rupe din izolaţia termică a blocului, distrugând ceea ce s-a lucrat”, a explicat Remus Teodorovici, şeful serviciului Spaţii verzi, din cadrul Direcţiei Domeniului Public.

Acesta a cerut preşedinţilor asociaţiilor de locatari prezenţi la şedinţa de ieri cu primarul Ion Lungu să îi însoţească pe teren pe angajaţii Primăriei, atunci când îi cheamă să taie copacii, pentru a fi evitate astfel de situaţii, prin lămurirea locatarilor asupra faptului că acel copac este tăiat la solicitarea altor locatari şi a asociaţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăietorii de copaci, atacaţi cu borcane şi apă clocotită, de la balcoane.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Tăietorii de copaci, atacaţi cu borcane şi apă clocotită, de la balcoane3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VAI DE MAMA LOR trimis de
(12 ian 2011, 12:04:13
DUPA CE D-L LUNGU SI D-L FLUTUR I-AU F... CUM AU VRUT EI PE ANGAJATII DE LA DOMENIUL PUBLIC SI I-AU ADUS LA SALARII DE 500 DE LEI DE LA 1100 DE LEI ACUM LE MAI DAU CU BORCANE IN CAP SI UNII BOSOROGI CARE NU AU CE FACE SI STAU PE LA BALCOANE. RUSINOS!!!
2.   Baiatu trimis de
(12 ian 2011, 12:43:10
hai ca esti prost....ce treaba are salariul cu borcanul si cu mosneagullaughing nu mai zic de lungu si flutur... esti colorat cumva baiete.... sau crezi lumea proastalaughing
3.   Pentru pdl-isti trimis de
(12 ian 2011, 13:08:50
bai tarane ti-ai pus net?
am inteles ii pupi in ☭ pe lungu si flutur...
3.1  RE: Pentru pdl-isti trimis de
(12 ian 2011, 13:24:37
Bugetare, i-a o gura de apa ca poate mai mori de inima rea. Ce treaba are coada vacii cu stampila primariei? fa comentarii la subiect, si daca ai prbleme cu PDL-ul mergi pe realitatea si pe antena 3, unde sta toata "elita" tarii.
3.2  RE: Pentru pdl-isti trimis de
(12 ian 2011, 13:57:53
"i-a" se scrie legat! Nu de alta, dar te-ai semnat "Suceveanul" si nu chiar toti din acest oras suntem analfabeti.
3.3  RE: Pentru pdl-isti trimis de
(12 ian 2011, 14:15:13
Pai singur a declarat ca nu face parte din "ELITA"happy
3.4  RE: Pentru pdl-isti trimis de
(12 ian 2011, 14:36:49
Suceveanul = FAIL! Prost! laughing
3.5  RE: Pentru pdl-isti trimis de
(13 ian 2011, 14:08:55
IMI CER SCUZE pentru greseala gramaticala facuta. Dar lucrez la o firma privata si nu am tot timpul din lume sa scriu pe forumuri ca alti bugetari care ma critica. Recunosc, nu fac parte din elita, nu stau degeaba si iau bani, unii mai si muncesc.:) Va doresc multa bafta si sa aveti parte de multi bani picati din cer.
4.   Comentariu trimis de
(12 ian 2011, 14:16:09
problema este serioasa si trebuie tratata ca atare....
nimeni nu intelege ca acesti copaci sunt de fapt aerul nostru cel de toate zilele, mai opreste din praful si mizeria strazilor, fiindca se vede ca suntem mai rau ca in desert......
cei care au masini vor sa-i distruga , le cad crengi pe masini.....
cei de la parter au umbra, cei de la etaj umezeala....
totusi, avem nevoie de cit mai multa verdeata in jurul nostru, este aerul nostru, este sanatatea noastra......
pentru ce avem persoane cu facultati dendrologice , de horticultura ,terminate, sa dea idei, indicatii, sa amenajeze corect spatiul verde, indiferent unde se afla ....in jurul blocurilor , prin parcuri, etc.....
ce frumasa era odata strada Marasesti.......plina de copaci, flori, erau acei mesteci extraordinar de frumosi....... si cum arata acuma..........cui place?
5.   .... trimis de
(12 ian 2011, 14:17:25
am gresit : mesteceni -..... scuze..
6.   ..... trimis de
(12 ian 2011, 20:39:13
A filmat cineva faza..mi-ar placea sa o vad...
7.   Pica drobul... trimis de
(12 ian 2011, 23:08:40
Nu s-a gindit nimeni ca acestor copaci li se pot taia doar anumite ramuri , care deranjeaza, si in rest sa ramana la locul lor? Si un copac se taie atunci cind ai sadit altul in locul lui....
8.   Constatare trimis de
(13 ian 2011, 09:22:11
Ca si cei din blocul cu pricina care nu reusesc sa se inteleaga in privinta taierii copacului nici voi cei care ati postat nu reusiti sa aveti o idee cat de cat pertinenta. Scrieti de dragul de a scrie total rupti de realitate. Acesta e necazul nostru(al romanilor) nu reusim sa fim doi de aceeasi parere, toti suntem destepti , toti stim , toti vrem sa ne impunem punctul de vedere dar, nimeni nu face nimic. Ma scarbesc atitudinile asa zise politice intr-un singur sens, daca cineva da un "part" e de vina Lungu , Flutur, Basescu. Intreb:
Cati din cei nemultumiti politic au demonstrat pentru scumpirea carburantilor asa cum au facut-o cei din alte orase? Nu vor cumpara benzina in cele doua zile dar, se vor aproviziona cu o zi inainte . Care este eficienta ? Vorbim discutii pentru a arata ca avem calculator si in rest nimic. Romania are nevoie de actiune nu de vorbe si carcoteli , ca sa nu le spun barfe.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei