Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 oct 2010 - Anul XV, nr. 234 (4525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aprecieri

PSD Suceava acuză PD-L că se organizează după tiparul organizaţiilor teroriste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava consideră că PD-L alunecă, din punct de vedere al strategiei şi metodelor de lucru, pe panta organizaţiilor teroriste, apreciind că întrunirea Consiliului de Coordonare Judeţean al PD-L Suceava de duminică, 3 octombrie, este un exemplu elocvent.

Poziţia oficială a PSD Suceava în legătură cu evenimentul democrat-liberalilor, comunicată, ieri, în conferinţă de presă, de vicepreşedintele Ovidiu Milici este că „manifestarea PD-L Suceava, de duminică, a semănat izbitor cu o reuniune a conducerii organizaţiei teroriste Al-Qaida: într-un colţ muntos de ţară s-au adunat sute de talibani pentru a pregăti noi atentate la adresa populaţiei din România”.

„Avem, însă, sentimentul că de această dată tactica PD-L – intimidări, ameninţări, şantaj şi tot arsenalul din dotare specific PD-L- dovedeşte un lucru pe care noi îl spunem de câţiva ani încoace. În plan politic, PD-L nu se mai luptă cu partidele din opoziţie, ci au declanşat o ofensivă de exterminare a poporului român. PD-L nu se mai luptă cu PSD, cu PNL sau cu partidele din opoziţie, ci este într-o luptă directă cu populaţia din România”, a afirmat Milici.

Acesta a spus că duminică s-a plimbat pe esplanadă, printre membrii PD-L veniţi la şedinţa de partid, şi a avut ocazia să constate „faţa nevăzută a acestei adunări”, respectiv să audă membri PD-L criticând politica Guvernului Boc, miniştrii veniţi la Suceava şi alţi lideri marcaţi ai partidului.

„Membrii lor de partid spun că politica pe care acest Guvern o duce este una dezastruoasă pentru PD-L”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava.

 

Apel la Guvern, să nu reducă indemnizaţiile pentru mame

Ovidiu Milici a mai declarat că PSD se opune categoric intenţiei „samavolnice şi incalificabile” a Guvernului de a reduce indemnizaţiile pentru creşterea copilului şi a făcut apel la Guvern ca măcar aceste sume să nu fie tăiate, pentru ca actualii părinţi să poată creşte generaţia care va avea de plătit împrumuturile luate de actuala guvernare.

„Considerăm că tinerii între 25 şi 45 de ani, din cauza politicii acestui Guvern, suntem o generaţie sacrificată. Să ne lase măcar să creştem generaţiile de sacrificiu care vor avea de plătit erorile şi prostiile actualei guvernări”, a afirmat liderul PSD.

Pentru a elimina speculaţiile că între PSD şi PD-L ar fi avut loc vreo înţelegere referitoare la noua lege a pensiilor, Milici a prezentat repartiţia sumelor alocate de Guvern pentru investiţii în infrastructură: jumătate la localităţile cu primari PD-L, câte 20 la sută la cele cu primari PSD şi 15 la sută la localităţi cu primari UDMR.

„Ceea ce vedem din aceste date oficiale este că banii s-au împărţit exclusiv pe criterii de ordin politic. PD-L a alocat 50 la sută din fonduri către primarii săi, deşi PSD, ca partid, are în ţară mai mulţi primari. PD-L ştie că nu are nici o şansă să câştige corect alegerile în România şi prin această manieră crede că poate cumpăra voturi”, a mai spus Ovidiu Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava acuză PD-L că se organizează după tiparul organizaţiilor teroriste.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD Suceava acuză PD-L că se organizează după tiparul organizaţiilor teroriste1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu teroriste! trimis de
( 5 oct 2010, 14:10:26
Nu, ce-a fost la Suceava n-a fost tipic organizatiilor teroriste, ci tipic partidelor creatoare de regimuri totalitare. Din nou iese in evidenta propaganda PDL de tip totalitar. O fi inluenta Goebbels, dupa cum il cita odata dna Elena Udrea?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei