Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 sep 2010 - Anul XV, nr. 216 (4507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Recensământ

PSD Suceava îşi inventariază membrii de partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

PSD Suceava va începe un recensământ al propriilor membri de partid. Liderul social democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că până în data de 16 octombrie a.c. se va derula o campanie de inventariere a membrilor din întreg judeţul, având în vedere că o acţiune de acest gen nu a mai fost realizată de foarte mult timp.

„În trecut eram la peste 18.000 de membri de partid în judeţul Suceava. Şi vrem acum ca în aproape două luni, pentru că procesul va continua şi cu o înregistrare electronică, să vedem câţi membri de partid are PSD Suceava la nivelul fiecărei localităţi”, a spus Cătălin Nechifor. El a adăugat că după inventarierea membrilor, dintre aceştia vor fi aleşi cei care ar putea să candideze la viitoarele alegeri locale pentru funcţiile de primari.

„Vrem să vedem pe cine ne putem baza, pentru ca ulterior să putem face o ofertă politică consistentă pentru electoratul din România. Vrem să găsim în localităţile sucevene acei candidaţi de primari care sunt pregătiţi profesional, care au probitate morală şi care sunt buni gospodari şi pe care să-i lansăm în alegerile locale din 2012”, a spus preşedintele PSD Suceava.

 

Social democraţii suceveni au strâns 50.000 de semnături pentru susţinerea moţiunii de cenzură

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a anunţat că PSD Suceava a strâns cele 50.000 de semnături pe care şi le-a propus pentru judeţul Suceava în vederea susţinerii moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Emil Boc. Nechifor a spus că social democraţii suceveni vor continua strângerea de semnături în localităţile judeţului, precizând că sunt foarte multe persoane care nu au apucat să semneze listele PSD şi au solicitat să se alăture celor care susţin moţiunea.

„Avem semnale că încă se doreşte lucrul acesta şi vreau să spun că PSD continuă la Suceava operaţiunea de strângere de semnături. Încercăm în această perioadă să discutăm cu oamenii, aceştia fiind deja convinşi de necesitatea schimbării Guvernului. Mai mult, şi la Suceava populaţia este conştientă că PD-L trebuie să plece acasă. Şi vrem ca prin semnăturile pe care le strângem să dăm semnalul politic necesar pentru a face din acest demers o realitate”, a declarat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava îşi inventariază membrii de partid.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
PSD Suceava îşi inventariază membrii de partid4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Abureala reloaded trimis de
(16 sep 2010, 20:01:49
Nechifor,citez : ..."vrem sa vedem pe cine ne putem baza..."Pai va spun eu pe cine va bazati si o sa va puteti baza,pe cei care dau bani multi la partid,pe cei pe care ii puteti prosti,pe cei pe care ii cumparati cu umbrele rosii,trandafiri rosii,pixuri,brelocuri,brichet cu orez,zahar,ulei si bancnora de 50 de lei.Rimeaza,nu domnule Nechifor ? Cei mai sus enumerati,sunt baza,ceilalti ce raman pot fi "prostiti" cu "incercari de cresteri de pensii si salarii',ca sa folosesc vorbele altui individ din conducerea PSD SV,"geniul Dontu".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei