Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iun 2010 - Anul XV, nr. 137 (4428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Onofrei consideră că PSD-iştii puteau umple găleţile portocalii „cu ce au furat în ultimii 20 de ani”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a catalogat mitingul organizat sâmbătă de social-democraţii suceveni ca fiind „o acţiune politică speculată sindical”. În opinia democrat-liberalului, PSD Suceava a făcut o acţiune de tipul „doi în unul”.

„PSD Suceava a încercat să împuşte doi iepuri, că şi aşa este criză, şi trebuie să facă acţiuni mai ieftine. A fost o acţiune de tipul doi în unul. Au avut programate alegeri şi, dacă şi aşa au venit oamenii la Suceava, s-au gândit să treacă şi prin faţa Consiliului Judeţean să tragă o înjurătură înainte de alegeri”, a spus Onofrei.

El crede că protestul social-democraţilor suceveni se înscrie „în trend-ul pe care din păcate Cătălin Nechifor încearcă să-l consacre, adică să ducă lucrurile în derizoriu, penibil şi pamflet”. „Sigur că putem comenta de ce găleţile erau goale. După ce au condus ţara aproape 20 de ani şi au furat tot ce se putea fura şi au vândut tot ce se putea vinde de la resurse naturale, bănci, Petrom, terenuri, păduri, este lesne de înţeles că azi nu prea ai ce pune într-o găleată. După tot ce au furat PSD-iştii în acest judeţ, Cătălin Nechifor cu siguranţă avea cu ce umple găleţile”, a precizat prim-vicepreşedintele PD-L Suceava.

Onofrei a criticat gestul social-democraţilor suceveni „care ţine de stilul lui Nechifor” de a da telefoane de la partid parlamentarilor pentru a le cere să nu voteze moţiunea de cenzură, arătând că în unele situaţii PSD-iştii au vorbit cu copiii parlamentarilor, faţă de care nu s-au abţinut să nu facă politică. „Vreau să-i transmit lui Cătălin Nechifor în nume personal un avertisment şi el o să înţeleagă despre ce este vorba. Când a participat la golănia de la Muzeul <Irimescu> din Fălticeni nu m-a sunat să mă ia şi pe mine complice”, a conchis Orest Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei consideră că PSD-iştii puteau umple găleţile portocalii „cu ce au furat în ultimii 20 de ani”.
 Vizualizări articol: 933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Onofrei consideră că PSD-iştii puteau umple găleţile portocalii „cu ce au furat în ultimii 20 de ani”2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Onofrei si PSD-ul trimis de
(14 iun 2010, 12:11:28
Lasa-i mai in oftica si nemernicia lor...
Au umblat prin satele si comunele conduse de PSD...si au cotrobait prin soapre...! Si marza a adus o galetusa...primita de de flutur...Oare au cumparat-o pesede-ii de la fostul sef cu 100.000 E...?
2.   Pt cristi trimis de
(14 iun 2010, 22:36:41
esti un bou cristi,du-te inapoi in vale

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei