Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iun 2010 - Anul XV, nr. 137 (4428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ascensiune

Ovidiu Donţu a ajuns numărul doi în Organizaţia Judeţeană a PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul judeţean al PSD, deputatul Cătălin Nechifor, va fi secondat la conducere de Ovidiu Donţu, care, începând de sâmbătă, este preşedinte executiv al Organizaţiei Judeţene Suceava.

Donţu a fost votat în unanimitate de către Consiliul Judeţean al PSD pentru a ocupa a doua funcţie ca importanţă în Organizaţia Judeţeană a celui mai important partid de opoziţie de pe eşichierul politic.

“Ce mă recomandă pentru funcţia de preşedinte executiv? Am urcat în politică treaptă cu treaptă, sunt un om care evaluez faptele şi persoanele corect şi asta începând chiar cu mine. Recunosc când cineva are dreptate, recunosc când cineva este mai bun. Sunt un om de echipă, lucru demonstrat în întreaga carieră politică sau profesională şi, astăzi, cred că mi-am găsit locul care îmi va pune în evidenţă şi calităţile. Pot face echipă în procent de 100% cu Cătălin Nechifor şi Victor Ponta” a declarat Donţu de la tribuna Consiliului Judeţean al PSD.

 

“În aceste momente sumbre ale vieţii sociale a judeţului nu ne permitem să pierdem nici un om şi nici o idee”

Proaspătul preşedinte executiv al PSD  Suceava îşi propune ca politică în interiorul organizaţiei cunoaşterea şi valorificarea potenţialului fiecărui membru de partid. “Veţi găsi în mine un om dispus să înveţe, să vă asculte, să culeagă ideile dumneavoastră, pentru că în aceste momente sumbre ale vieţii sociale a judeţului nu ne permitem să pierdem nici un om şi nici o idee. Trebuie să compensăm în lupta cu groteasca maşinărie a urii şi represiunii printr-o acţiune corectă, coerentă şi adaptată nevoilor românilor propunând politici sociale pentru oamenii nevoiaşi”, a spus Donţu.

Ovidiu Donţu are 41 de ani, este căsătorit, are o fetiţă de 5 ani, este jurist, a făcut studii aprofundate de drept internaţional la Strasbourg, ca bursier al Consiliului Europei şi are un masterat în ştiinţe politice. A fost, pe rând, preşedintele Confederaţiei Studenţilor din România, manager general al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, director al Agenţiei Sapard Suceava şi se află la al patrulea mandat de ales local, iar în viitor se va dedica profesiei de avocat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Donţu a ajuns numărul doi în Organizaţia Judeţeană a PSD.
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Ovidiu Donţu a ajuns numărul doi în Organizaţia Judeţeană a PSD3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei