Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iun 2010 - Anul XV, nr. 137 (4428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă complicată

Bătut de un consătean, s-a târât până acasă, unde a fost răpus de o hemoragie digestivă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a decedat, sâmbătă noapte, în împrejurări suspecte, fiind găsit mort în propria gospodărie la scurt timp după ce s-a bătut cu un consătean şi a fost văzut de martori târându-se spre casă, cu capul plin de sânge. Deşi iniţial s-a crezut că este vorba o agresiune, judiciarişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei, coordonaţi de un procuror criminalist, deplasându-se imediat la faţa locului, pe parcursul cercetărilor ancheta a luat o altă turnură, fiind posibil ca decesul, survenit pe fondul unei hemoragii digestive, să nu aibă legătură cu loviturile încasate.

Din datele pe care am reuşit să le adunăm, victima, Florin Cojocaru, din comuna Bogdăneşti, a mers sâmbătă seară la un local din centrul comunei, unde a consumat o cantitate însemnată de alcool, printre partenerii de pahar fiind şi consăteanul Ionel Porojan. Pe fondul unui conflict, cei doi s-au luat la bătaie, victima încasând mai multe lovituri în cap, cu un obiect contondent, cel mai probabil o pompă de la bicicletă.

A plecat apoi spre casă, oprindu-se pe la mai multe fântâni, unde s-a spălat de sângele care îi şiroia abundent, nu peste mult timp fiind descoperit în propria gospodărie, decedat.

Fiind suspiciuni că la mijloc este vorba de infracţiunea de lovituri cauzatoare de moarte, ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, imediat trecându-se la lungi audieri ale martorilor şi ale tuturor celor care ar fi putut oferi informaţii în acest caz.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, suspectul urma să fie lăsat să plece acasă, autopsia relevând că Florin Cojocaru a decedat din cauza unei puternice hemoragii digestive, apărute pe fondul unor afecţiuni grave la stomac, astfel că, cel puţin pentru moment, nu existau indicii care să lege loviturile cu decesul.

Ancheta din acest caz continuă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătut de un consătean, s-a târât până acasă, unde a fost răpus de o hemoragie digestivă.
 Vizualizări articol: 2729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Bătut de un consătean, s-a târât până acasă, unde a fost răpus de o hemoragie digestivă4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cei mai tari legisti.. trimis de
(15 iun 2010, 03:24:03
ce nasol este sa iei niste pompe de la bicicleta in cap dar de fapt sa mori in scurt timp de hemoragie digestiva...eu zic ca trebuie interzise de acum incolo pompele...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei