Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iun 2010 - Anul XV, nr. 137 (4428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezvăluiri

Barbă: „PD-L va arăta cum o mână de oameni din zona PSD deţin o mare parte din averea judeţului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L Niculai Barbă a declarat că serialul pe care-l pregăteşte PD-L despre beneficiarii tranziţiei este aproape gata şi că filmul va arăta populaţiei „cum o mână de oameni care fac parte din grupurile de interese ale PSD şi acoliţii lor deţin o mare parte din averea judeţului”.

Barbă a precizat că din momentul în care democrat-liberalii au anunţat că lucrează la un astfel de material au fost contactaţi de foarte mulţi suceveni şi au primit multe scrisori care fac referire la „tot felul de lucruri făcute de liderii PSD de la Revoluţie încoace”. „O parte din informaţii le-am verificat şi se confirmă, altă parte urmează să intre la verificări. Prin urmare, suntem ajutaţi şi nu vom face doar un simplu film, ci un serial”, a subliniat vicepreşedintele PD-L Suceava, care a adăugat că serialul ar putea fi transmis la o televiziune locală.

Barbă a precizat că PD-L încă nu a stabilit titlul filmului serial, dar ca variante de lucru a amintit de „Beneficiarii tranziţiei”, „Caracatiţa PSD”, „Ciuma roşie” sau „Caracatiţa roşie”.

„Eroii serialului sunt liderii marcanţi ai PSD, începând cu Gavril Mîrza, Cătălin Nechifor, Ovidiu Donţu, chiar şi Ovidiu Milici, precum şi deputaţii Ioan Stan şi Eugen Bejinariu, dar şi personaje ca Octav Cozmîncă, Titi Petrea sau Dorel Crăciun, apropiaţi şi rude ale acestora. Cuvintele cheie din serial se referă la privatizări, vânzări, concesionări, acaparări de terenuri, de IAS-uri, de CAP-uri, de herghelii şi sere, ca să nu spun de fabrici şi uzine. Deci PD-L se ţine de cuvânt şi sperăm să finalizăm filmul în cel mai scurt timp. Ar putea fi cel mai lung serial de televiziune cu datele pe care le avem. Oricum, în aceste zile vom desfăşura o campanie de promovare a filmului”, a mai spus Barbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barbă: „PD-L va arăta cum o mână de oameni din zona PSD deţin o mare parte din averea judeţului”.
 Vizualizări articol: 623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Barbă: „PD-L va arăta cum o mână de oameni din zona PSD deţin o mare parte din averea judeţului”3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti manipulat! trimis de
(14 iun 2010, 13:07:16
Ai fost tras pe dreapta de un PDL despre care se pot spune prea multe.
In opinia mea esti folosit, manipulat, zi cum vrei, de catre sefi, desi credibilitatea de odinioara ti-a scazut sub ZERO. Daca iit dai demisia din PDL poate ai avea ceva credibilitate, altfel, din punct de vedere politic, mori incet incet.
Se pare insa ca iti e indiferent si chiar te complati in situatia de marioneta a PDL.
De ce nu tipa Flutur sau Onofrei sau Lungu sau Balan? Simplu. Lasa-l pe fraierul de Barba sa arunce petarde sa distraga oamenilor atentia de la adevaratele probleme.
2.   Esti penibil trimis de
(14 iun 2010, 13:45:17
Ai mai inceput odata sa "scormonesti" cand ai fost uns la ISJ. Daca esti asa curat si de buna credinta, DE CE TE_AI OPRIT? Si de ce acum cand sunteti pe duca??? Ne-am saturat de VOIU!!! Vrei sa-ti dau eu cateva nume de pedelei care au o avere foarte mare si afaceri nu tocmai ortodoxe???
2.1  RE: Esti penibil trimis de
(14 iun 2010, 13:53:48
A primit ORDIN de partid de la Carcalete. Nu-i clar? Putea sa faca un film si cu coruptii din ISJ.
3.   De acord, dar... trimis de
(14 iun 2010, 13:50:03
Suntem perfect de acord, dar nu cu jumatati de masura. Acum e momentul cel mai potrivit sa ne fie aratat, chiar de ei insisi, cum a crescut prosperitatea celor din PDL si cum au sporit afacerile clientilor lor de partid in numai 5 ani si jumatate de cand au ajuns la putere prin alianta DA si in numai 2 ani de cand au prins toate fraiele judetului. De ce sa nu fie imaginea oglinda? Deasemeni, daca tot se preteaza PDL-ul judetean la o asemenea analiza, e bine sa ne arate si cu cat au crescut cifrele de personal din institutiile publice in ultimul timp, cat au crescut cheltuielile publice, cum au fost decontate acele nesfarsite vizite si hore electorale, cum a fost decontat desantatul afisaj electoral, intrucat niciun mare fruntas PDL nu si-a anuntat falimentul din cauza uriaselor cheltuieli de campanie, in timp ce sanatatea publica, de exemplu, sufera de o crunta subfinantare.Sunt de acord domnii de la PDL sa faca asa ceva - dar sa prezinte cifrele reale, cum prezinta si despre ceilalti?
4.   Dar, oamenii de rand? trimis de
(14 iun 2010, 14:05:34
In toata ecuatia asta (PDL mai mare, egal sau mai mic decat PSD) nu se regaste DELOC omul de rand, in gandirea fruntasilor PDL. Totul, chiar si in aceasta perioada cand niste masuri asa zis economice, dar pline de ranchiuna si fara niciun fel de eficienta viitoare, au fost luate, parca, pe coltul mesei de crasma, pe toti liderii PDL nu-i preocupa decat PSD-ul, nicio vorbulita cat de mica despre ceea ce li se intampla oamenilor de rand sub efectul acestor masuri inepte! In opinia mea acest lucru spune mai mult decat orice despre preocuparile liderilor acestui Partid Nedemocrat si Nepopular.
5.   INTREBARE trimis de
(14 iun 2010, 14:25:33
CHIAR CREDETI CA BOSS-II DIN PSD SUNT CURATI CA LACRIMA SI CINSTITI ? NU UITATI CA MAREA MAJORITATE CHIAR S-AU IMBOGATIT IN CATIVA ANI IN MOD MIRACULOS !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei