Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 mar 2010 - Anul XV, nr. 66 (4357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Lacrimi de crocodil

Mîrza se declară revoltat că Flutur a fost umilit de Boc la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Atitudinea premierului Emil Boc şi a unora dintre miniştrii care l-au însoţit, faţă de Suceava şi preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, l-a făcut pe liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, să se declare revoltat.

Astfel, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că în calitate de „patriot şi locuitor al acestui judeţ” nu poate accepta „ca premierul să-şi bată joc de suceveni şi de cel care se află în fruntea administraţiei acestui judeţ”.

„Care e sprijinul guvernamental? De asta au venit la Suceava, să-şi bată joc de preşedintele Flutur aici, la el acasă, şi să-l pună să asiste cum ciopleşte Boc bârne? Mă declar foarte dezamăgit de vizita guvernamentală fulgerătoare în judeţul Suceava”, a spus Mîrza.

În opinia acestuia, după vizita de joi, Suceava nu a rămas decât cu „umbra lui Boc portocalie, praful de pe tobă şi parfum de SPP-işti”. „Nici o garanţie, nici o speranţă. Au venit la Suceava să-i spună preşedintelui CJ că are lipici la fonduri europene? N-are la nici un fond, are lipici la proiectele pe care le-a lăsat Mîrza şi echipa lui. A mers Boc la Gura Humorului, ca să umble cu bărdoiul în mână? Mai bine venea cu o ţapină, ca să dea afară nişte miniştri incompetenţi, ca cel de la Agricultură, de la Finanţe, de la Muncă, s-o mişte pe doamna Udrea să aloce fonduri, sau pe Baconski. A venit să dea lecţii de cioplit sucevenilor? Românii au nevoie de un prim-ministru care să vină cu măsuri economice, care să asigure locuri de muncă, nu care să dea lecţii de cosit, de cântat, de bătutul pingelelor, de stat în vârful picioarelor, de cioplit, care să se minuneze din ce trăiesc românii când kg de mere e doar un leu”, a declarat senatorul Mîrza.

 

Flutur se declară înţelegător cu jalea lui Mîrza

Mîrza a amintit că actuala conducere a Consiliului Judeţean a promis, la alegerile locale din 2008, că aeroportul va fi modernizat în câteva luni, iar joi, la Suceava, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat că nu se poate dezvolta aeroportul din Suceava din cauza Iaşiului.

„Ce ar trebui să facă sucevenii? Să se încoloneze şi să meargă să spargă aeroportul din Iaşi, ca să rămână al nostru? În timp ce vagoanele CFR cad precum barabulele din căruţa ţăranului toamna, drumurile sunt praf, flotă nu mai avem, şi cu aeroporturile trebuie să ne ducem să le spargem?”, întreabă retoric Gavril Mîrza.

El l-a compătimit şi pe „săracu’primar Ion Lungu”, care „se chinuie de ani de zile cu un proiect ISPA, să reabiliteze căldura şi apa sucevenilor şi nu-i sprijinit de Guvern cu nimic”.

Gavril Mîrza a mai spus că această vizită i-a lăsat un gust amar şi a promis că, dacă se va mai repeta, PSD Suceava va avea grijă să pregătească o zgomotoasă manifestaţie de protest pentru a-i trezi la realitate pe guvernanţi.  

În replică, Gheorghe Flutur a declarat că înţelege „serenadele opoziţiei” şi că Mîrza vine acasă vineri, „odihnit din Parlament” şi „îl apucă jalea de judeţ”.

„Înţeleg, dar din când în când trebuie să le mai aducem aminte ce au lăsat şi cum au lucrat, cu frâna de mână trasă şi cu saboţii blocaţi în acest judeţ mulţi ani de zile, când se puteau face foarte multe lucruri. Chiar în criză, încercăm să găsim soluţii pentru deblocare. E uşor să vii vineri odihnit din Parlament şi să te faci că plângi pe umerii săracilor şi că ţi-e milă de ei, după ce au fost 20 de ani beneficiarii tranziţiei şi, dacă ne uităm, şi ai marilor privatizări din România şi din judeţul Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza se declară revoltat că Flutur a fost umilit de Boc la Suceava.
 Vizualizări articol: 4642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.53/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 17 voturi
Mîrza se declară revoltat că Flutur a fost umilit de Boc la Suceava3.5517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bucovineni pacaliti! trimis de
(20 mar 2010, 12:03:32
Am inteles ca unii cosesc,altii cioplesc,altii fac statui de gheata pentru "cocosata",altii se odihnesc in parlament si tot asa si asa...dar toti acesti oportunisti ai zilelor de rahat pe care le traim sunt hraniti si imbuibati ei si familiile lor pana la gradul 4 sau 5 de rudenie,de catre voi stimati bucovineni,mergeti si munciti printre straini,sunteti mana de lucru a europei(in majoritate mana a doua) pentru ai face pe acesti mafioti, domnii si conducatorii vostri respectandu-i ca atare,dar cel mai grav este ca ei chiar cred ca sunt niste domni,treziti-va!!!
1.1  RE: Bucovineni pacaliti! trimis de
(21 mar 2010, 01:09:14
Bine ca putem sa mai plecam acuma din tzara ,dar pana sa vina Basescu comunishti ashtia ca Marza ne tzineau sclavi iar moneda era devalorizata,batrani au pensii de mizerie ca au distrus industria shi nu au creat locuri de munca ,profesori mai au o sperantza ca le mai cresc salariile de la an la an dar inainte itzi era mila de ei ,le duceam muraturi shi ne treceau clasa.Marza sa trezit acuma ,ca cetatzeanu de rand trebuia sa fie protejat ,dar PSD a furat shi inca mai fura prin milionari shi prin bancheri care ia creat artificial cand erau la guvernare doar sa fie sponsorizatzi.JOS COMUNISMU!Oricum rushine ca ziaru acorda mai multa atentzie unui comunist decat alesului Judetzului SUCEAVA.
2.   G trimis de
(20 mar 2010, 14:56:23
Marzo,dar voi cat ati stat la guvernare nu vati batut joc de noi ? Amintesteti mineriadele care au tras Romania in jos cu zeci de ani,sau cand strigati in gura mare ca nu ne vindem tara si toate celelalte mizerii pe care am fost nevoiti sa le suportam.toti sunteti o apa si un pamant si va place al dracului de mult sa mancati ****,macar spalativa gura ca miroase.
2.1  RE: G trimis de
(21 mar 2010, 08:14:43
ca.ca.tul politic nu se spala cu apa , ci cu cartuse trase de lunetisti .
3.   G trimis de
(20 mar 2010, 14:59:03
C-A-C-A-T am scris acolo unde sunt puncte,au cenzurat cuvantul de parca politicienii ar manca altceva.
4.   Manzano, iar ai baut tarii? trimis de
(20 mar 2010, 19:59:25
Este vorba despre ce a fost si este in judet nu despre mineriade, tiganiade, sau nu stiu despre ce vrei sa te mai iriti! Daca-i vorba de mineriade sa stii ca pe-atunci erau peste 20.000 de mineri in judet, dar n-a plecat niciunul la bataie in Bucuresti si nu pentru ca le-ar fi fost frica - sau n-ar fi dorit unii - ci fiindca liderii de opinie existenti atunci au cerut cumpatare si ratiune in fata unor posibile m.a.n.i.p.u.l.a.r.i.! In legatura cu ceea ce s-a facut si se face - sau nu - in judet, poate ai aflat ca la un foc se pot incalzi si cei ce nu l-au facut; totul e sa intinda mainile. Nu cred c-ai inteles tu prea multe, da' nici nu ma straduiesc sa-ti explic, atata timp cat esti mahmur.
5.   J trimis de
(21 mar 2010, 10:46:57
E clar ca nu esti "oarecine"dupa felul in care scrii, despre mahmureala ...chestia cu focul e inteleapta numai ca siau facut focul in vilele lor iar noi nu am ajuns sa ne incalzim.sa auzim de bine.
6.   Au inviat forumistii platiti de pd-l?? trimis de
(21 mar 2010, 12:07:45
Hopa, aveti glas?? de unde PSD= comunisti? (din cate imi aduc aminte, Base a bagat ascultarea telefoanelor- anticonstitutionala si cu incalcarea drepturilor omului- a prezumtiei de nevinovatie- si mie imi aduce aminte de Ceausescu), de unde atatea realizari pentru guvernul PDL? .. pensii micsorate, impozite cu caru, infrastructura rutiera la fel ca dupa 89, deci de unde progresul???. Tara e plina de falimente, somerii sunt ca dupa 89, si mai puneti si somerii care au iesit din perioada de somaj si pe care nu-i numara nimeni, chiar serios acuma, dupa ce au plecat comunistii astia de 5 ani , chiar Traiti mai Bine????????????
7.   ... trimis de
(21 mar 2010, 12:23:20
tusea si junghiul... sau a tunat de i-a adunat. Amandoi sunt la fel.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei