Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 mar 2010 - Anul XV, nr. 66 (4357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

Nechifor acuză PD-L că face acţiuni de partid pe bani guvernamentali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, consideră că vizita la Suceava a unor membri ai Guvernului, în frunte cu premierul Emil Boc, a fost „o vizită de partid”, acuzând PD-L că face acţiuni de partid pe bani guvernamentali. Nechifor a arătat că la dialog nu au fost invitaţi şi parlamentarii celorlalte partide, aşa cum fi fost normal, şi crede că PD-L a început să se autoizoleze. „Toţi cei care reprezentau altceva decât PD-L nu au fost invitaţi la dialog. Oameni care au vrut să fie alături de premier, şi mă refer în primul rând la cadrele didactice, cărora li s-a refuzat un miting de protest pentru a putea fi auziţi de premierul României şi de către ministrul Educaţiei. Asta ne face să înţelegem că acest partid Democrat-Liberal nu a înţeles niciodată democraţia şi nu a înţeles că la o prezenţă a unui ministru, a unui prim-ministru într-o localitate el are obligaţia de a fi deschis către publicul larg. Cred că acum PD-L s-a autoizolat şi începe să facă acţiuni de partid pe bani publici, închis într-un turn de fildeş, departe de vocea oamenilor”, a declarat Nechifor. El crede că prin acest comportament PD-L va ajunge încet, dar sigur acolo unde îi este locul „în zona unui partid stat, a unui partid dictatorial, un partid care se închide în interiorul său”.

„Cred că domnul Boc nu ar trebui să se teamă de oameni. Ar fi cel mai rău lucru pe care îl poate face şi e păcat că SPP-iştii au ajuns să-l ascundă de oameni şi nu-l lasă să iasă să discute cu oamenii, să explice de ce domnia sa vine cu barda guvernamentală şi taie salarii, pensii, medicamente compensate”, a spus prim-vicepreşedintele PSD Suceava. El mai consideră că Boc a început să se plimbe prin ţară deoarece nu mai este primit „afară”, fiind în prezent un prim-ministru izolat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor acuză PD-L că face acţiuni de partid pe bani guvernamentali.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor acuză PD-L că face acţiuni de partid pe bani guvernamentali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(21 mar 2010, 11:44:51
Boc este exact ca Radar din M.A.S.H. ..pe bune,nu exagerez.Si'a depasit cu muult conditia,cum ar fi fost ca Radar sa fi fost numit chirurg (de ex.) ? realitatea noastra e mai amara..Radar al nostru e seful unitatii...sigur ca'l depasesc toate atributiunile,dar ...dac'asa a ordonat Zeus ??? astfel trebuie sa lupte domnu Boc cu propria functie care'l depaseste cu muult valoric si potential... SA TRAITI BINE !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei