Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 mar 2010 - Anul XV, nr. 66 (4357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Declaraţii

Mîrza: „Ţara arde şi baba se piaptănă”, cu schimbarea lui Geoană de la Senat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, apreciază că priorităţile actualei puteri nu au nici o legătură cu agenda populaţiei şi asta se petrece atât la nivelul Guvernului, cât şi al Parlamentului. Mîrza a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că proverbul „Satul arde şi baba se piaptănă” este valabil mai mult ca oricând în activitatea guvernamentală şi în cea a legislativului, deoarece în timp ce o serie de legi aşteaptă să fie dezbătute şi aprobate sau respinse în Senat, preocuparea majorităţii „compusă din PD-L, trădători şi UDMR” este revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului.

„Asta este contrar prevederilor Constituţiei, Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului, normelor şi regulilor de coabitare a forţelor politice şi normelor bunului-simţ. Nu trebuie ca un anumit partid să deţină toate posturile guvernamentale, centrale, locale sau parlamentare. Este singura redută neportocalie şi este o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru ca, în dispreţul Constituţiei şi al legilor, să fie revocat Mircea Geoană din funcţia de preşedinte la Senat”, a afirmat senatorul Mîrza, precizând că acest lucru nu se va întâmpla pentru că „de partea lui Geoană sunt Constituţia şi legea”.

Acelaşi lucru îl spune liderul PSD şi despre lansarea dezbaterilor pentru modificarea Constituţiei şi sistemului parlamentar, când principala preocupare a Guvernului şi Parlamentului ar trebui să fie criza economică.

„Sărăcia este mai prezentă ca niciodată şi noi ne ocupăm de modernizarea statului. În timp ce statul este în pericol pentru că sărăcia duce la mişcări sociale, la mişcări de stradă, noi ne preocupăm de modernizarea statului, de schimbarea Constituţiei. Probabil că de asta n-are poporul pâine şi locuri de muncă, pentru că nu are o Constituţie pe placul preşedintelui şi al PD-L”, a mai spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza: „Ţara arde şi baba se piaptănă”, cu schimbarea lui Geoană de la Senat.
 Vizualizări articol: 764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza: „Ţara arde şi baba se piaptănă”, cu schimbarea lui Geoană de la Senat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei