Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2009 - Anul XIV, nr. 267 (4253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situaţie

Onofrei susţine că foştii directori PSD sunt îndemnaţi să-şi recâştige posturile în instanţă pentru a-şi recupera „investiţia”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suveava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, susţine că are informaţii potrivit cărora foştii directori PSD care şi-au pierdut posturile după ieşirea social democraţilor de la guvernare sunt îndemnaţi să-şi recâştige funcţiile în instanţă pentru a-şi recupera astfel „investiţia”.
Onofrei a declarat că foşti directori PSD s-au plâns, sub protecţia anonimatului, că au plătit pentru posturile ocupate temporar şi că cei care i-au păcălit le-au întors acum spatele, îndemnându-i să se adreseze instanţei să câştige, să fie repuşi în funcţii şi să recupereze „efortul pe care l-au făcut”.
„Nu îmi vine să cred, dar aşa au sugerat oamenii, sub protecţia anonimatului, că posturile le-au obţinut greu, că au plătit pentru ele, îndatorându-se, şi că sunt împinşi de PSD să acţioneze în instanţă ca eventual să câştige, să mai rămână pe post şi să recupereze efortul pe care l-au făcut. Eu nu vreau să vin cu argumente, ci vreau să expun o situaţie care există şi pe care oamenii nu au curajul să o reclame la cei care i-au păcălit. Totuşi, PSD ar trebui să le rezolve situaţia amiabil, fără să se ajungă în instanţă”, a declarat Onofrei.
Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava consideră că foştii directori PSD s-au adresat instanţei degeaba, arătând că legea după care au fost numiţi a fost declarată neconstituţională de Curtea Constituţională. „Oamenii au fost învăţaţi degeaba să se adreseze instanţei. Ei nu mai sunt funcţionari publici după modificarea legii. Potrivit noilor reglementări, au contract de management şi reprezintă Guvernul. Or PSD a reprezentat o jumătate de Guvern şi acum nu-l mai reprezintă. Mai mult, e surprinzător pentru unii care au studii juridice că se încăpăţânează să acţioneze în instanţă, ştiind că nu au nici o şansă, pentru că legea după care ei au fost numiţi a fost declarată neconstituţională de Curtea Constituţională. Aşa că ei vor câştiga eventual în instanţă ceva care nu mai există. Singura explicaţie este aceea că oamenii au nişte datorii de recuperat şi că cei care i-au păcălit le-au întors spatele”, a conchis Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei susţine că foştii directori PSD sunt îndemnaţi să-şi recâştige posturile în instanţă pentru a-şi recupera „investiţia”.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Onofrei susţine că foştii directori PSD sunt îndemnaţi să-şi recâştige posturile în instanţă pentru a-şi recupera „investiţia”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   V-ati ars trimis de
(13 nov 2009, 12:11:00
Pai ce vreti daca au fost prosti si au dat spaga hotilor de la PSD.
1.1  RE: V-ati ars trimis de
(13 nov 2009, 17:21:20
proasta e ma-ta si onofrei, am si eu un comentariu: "sub protectia anonimatului un cal, un magar si un porc au declarat ca au fost violati in repetate randuri cu perversiuni de senatorul pd-l Orest Onefrei. nu vreau sa vin alte cu argumente dar ar fi benefic ca astfel de actiuni sa inceteze". multumiti domnilor?????
2.   Foarte buni! trimis de
(13 nov 2009, 14:10:32
Fiecare trebuie sa fie bun la ceva,iar la capitolul asta PSD-istii sunt cei mai buni,la dat tepe,la furat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei