Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2009 - Anul XIV, nr. 229 (4215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opoziţie

Aleşii PSD, joc ostil lui Flutur în Consiliul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanţii PSD în Consiliul Judeţean continuă jocul ostil la adresa preşedintelui instituţiei, Gheorghe Flutur. Aleşii social democraţi s-au opus în şedinţa de ieri proiectului de hotărâre promovat de şeful administraţiei judeţene care viza vânzarea prin licitaţie publică a unor bunuri proprietate privată a judeţului Suceava. Asta, după ce au mai „trântit” o dată proiectul în precedenta şedinţă ordinară a deliberativului judeţean. Fiind o problemă de patrimoniu, proiectul putea trece doar cu voturile a două treimi dintre consilieri. A întrunit doar 19 voturi pentru, de la PD-L, număr insuficient. Cei 13 consilieri PSD au votat împotrivă, iar cei patru consilieri PNL s-au abţinut. Un consilier de la PSD a absentat. Social democraţii au reclamat ca şi în şedinţa precedentă preţul mic de pornire al licitaţiei.

 

Consilierii social democraţi s-au opus vânzării a 16.000 de metri pătraţi de teren şi 1.720 de metri pătraţi de construcţii

Executivul Consiliului Judeţean a încercat să scoată la vânzare 16.000 de metri pătraţi de teren şi 1.720 de metri pătraţi de construcţii, active care în prezent nu sunt folosite. Cea mai mare suprafaţă de teren, de 7.600 de metri pătraţi, se află în municipiul Fălticeni, preţul de pornire a licitaţiei fiind stabilit la suma de 461.541 de lei. O suprafaţă importantă de teren, de 6.654 de metri pătraţi, este situată în zona Cabanei Adâncata, în acest caz preţul de pornire a licitaţiei fiind de 190.540 de lei. De menţionat că preţurile au fost stabilite de un evaluator şi nu conţin Taxa pe Valoarea Adăugată. Construcţiile pe care Consiliul Judeţean încearcă să le scoată la vânzare sunt situate în Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei. Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a explicat că activele respective trebuie valorificate pentru a aduce fonduri suplimentare la buget în vederea realizării unor investiţii de interes judeţean. „Activele pe care le propunem spre vânzare nu le mai folosim astăzi. Valorificarea acestor bunuri se impune cu atât mai mult cu cât în actuala conjunctură este necesară identificarea oricăror surse de venit, astfel încât să poată fi realizate cât mai multe investiţii şi obiective de interes public judeţean precum drumuri şi poduri. Curtea de Conturi va verifica modul în care valorificăm noi aceste bunuri, de aceea îmi asum întreaga responsabilitate”, a declarat Flutur fără însă să-i convingă pe aleşii social democraţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aleşii PSD, joc ostil lui Flutur în Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aleşii PSD, joc ostil lui Flutur în Consiliul Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei