Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2009 - Anul XIV, nr. 210 (4196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Ioan Pavăl, propus de Băişanu pentru şefia Ligii Aleşilor Locali din PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul preşedinte ales al PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că îl va propune personal pe primarul din Dumbrăveni, Ioan Pavăl, pentru funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali liberali din judeţ. Băişanu a precizat că îşi doreşte ca Ioan Pavăl, care a fost contracandidatul său pentru şefia PNL Suceava, să fie membru cu drept de vot în Biroul Executiv al Organizaţiei Judeţene. El a arătat că primarul din Dumbrăveni merită această funcţie, având în vedere că la alegerile de la sfârşitul săptămânii trecute a reuşit să obţină votul a 88 de delegaţi liberali.
„Am avut această intenţie şi înainte de alegeri şi o susţin în continuare. Voi propune ca domnul Pavăl să fie şeful Ligii Aleşilor Locali din PNL Suceava, astfel încât dumnealui să fie membru cu drept de vot în cadrul Biroului Judeţean”, a subliniat Băişanu.
El a arătat că gestul său vrea să dovedească faptul că în PNL Suceava nu există „găşti sau echipe” separate şi că liberalii pot să dea dovadă de unitate.

 

Băişanu vrea ca PNL Suceava să obţină cel puţin 25% la alegerile prezidenţiale

Pe de altă parte, Alexandru Băişanu a declarat că ţinta organizaţiei judeţene pentru alegerile prezindenţiale din luna noiembrie este obţinerea a cel puţin 25% din voturile sucevenilor. El a arătat că acest lucru este posibil, având în vedere că în momentul de faţă PNL Suceava are o echipă de conducere unită, capabilă să obţină astfel de rezultate.
„În ceea ce mă priveşte, vin cu o garanţie, aceea că voi depune toate eforturile pentru ca PNL Suceava să poată să-şi îndeplinească cu succes obiectivul. Le garantez colegilor mei că urmează o perioadă în care toţi liberalii vor fi ajutaţi în toate demersurile pe care le vor face. Prima garanţie este însăşi alegerea unui birou deosebit de echilibrat, cu reprezentanţi din toate zonele judeţului”, a spus Băişanu. El a precizat că în urma alegerilor de săptămâna trecută, în funcţiile de vicepreşedinţi ai PNL Suceava au fost aleşi Marius Ursaciuc, Gheorghe Aldea, Aurel Burciu, Tudor Zdrob, Vasile Mocanu, Constantin Galan şi Brînduşel Nichitean, iar secretar general va fi Ovidiu Doroftei.
Alexandru Băişanu a mai adăugat că, în urma votului dat de liberali, biroul de conducere al organizaţiei judeţene este format din persoane din întreg judeţul. Astfel, din birou fac parte Mircea Giosan, Cezar Ioja, Ştefan Gudula, Ioan Moraru, Dan Alexandrescu, Adrian Popoiu, Cătălin Sănduleac, Romică Buta, Constantin Bulboacă, Mircea Grosaru, Cornel Carcea, Angela Zarojanu, Gheorghe Ghişovan, Dănuţ Mironiuc, Ilie Niţă şi Constantin Volanschi.
„Sucevenii aşteaptă o nouă faţă a politicii sucevene, care să nu semene deloc cu cea a actualilor guvernanţi. Noi, liberalii, nu semănăm deloc cu cei care conduc acum destinele judeţului şi ale ţării, de la PD-L şi PSD. Ei seamănă doar între ei, pentru că ştim cu toţii, nici unii, nici alţii nu au ce căuta la guvernare, dar şi pentru că nu sunt capabili să guverneze”, a spus Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Pavăl, propus de Băişanu pentru şefia Ligii Aleşilor Locali din PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Pavăl, propus de Băişanu pentru şefia Ligii Aleşilor Locali din PNL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei