Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2009 - Anul XIV, nr. 210 (4196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boală electorală

„Doctorul” Iordache pune diagnostic fruntaşilor PD-L Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, solicită fruntaşilor PD-L Suceava moderaţie în discursurile pe tema campaniei pentru alegerile prezidenţiale, dar şi în luările de poziţie la adresa social democraţilor. Iordache le transmite democrat-liberalilor că injuriile şi metaforele deplasate nu trebuie să-şi găsească loc în confruntarea politică.
Liderul social democrat i-a diagnosticat pe fruntaşii PD-L Suceava cu sindromul „de sucire a minţilor”. „Se pare că apropierea campaniei electorale îi determină pe cei care conduc astăzi judeţul să sufere de un sindrom de sucire a minţilor. L-am numit noi sindrom electoral. Manifestările sindromului electoral sunt diverse, iar simptomele încep cu căţăratul pe maşini de asfalt cu declaraţii care mai de care mai pline de promisiuni, cu declanşarea de lucrări noi, chipurile că se vor duce la capăt, cu amestecarea politicului în problemele tehnice. Mă declar de la bun început adversarul acestor manifestări. Solicit cumpătarea acestor oameni. Solicit de asemenea ca liderii PD-L să aibă promisiuni cu acoperire în realitate, pentru că sucevenii nu mai acceptă minciuni şi promisiuni neonorate”, a declarat Iordache.
Preşedintele PSD Suceava a ţinut să spună sucevenilor că cei care se află în fruntea judeţului nu aduc bani de acasă şi nici nu fac sacrificii financiare pentru bunăstarea lor şi că banii care se investesc în judeţ provin fie din taxe şi impozite, fie din fonduri europene care au avut la bază proiecte promovate de PSD.
Iordache a mai precizat că acum, mai mult ca niciodată, este nevoie de unirea tuturor forţelor politice, pentru că o criză politică suprapusă peste cea economică nu ar duce la nimic bun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Doctorul” Iordache pune diagnostic fruntaşilor PD-L Suceava.
 Vizualizări articol: 723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Doctorul” Iordache pune diagnostic fruntaşilor PD-L Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei