Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2009 - Anul XIV, nr. 78 (4064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nominalizare

Nechifor, în staff-ul central de campanie al PSD pentru europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că a fost cooptat în staff-ul central de campanie al partidului, pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie. El s-a declarat onorat de numirea sa şi a apreciat că experienţa pe care a dobândit-o atâta vreme cât a activat în Parlamentul European va fi de mare ajutor echipei.

Nechifor crede că PSD va fi mai bine reprezentat în Parlamentul European decât PD-L, pentru că democrat-liberalii vor pierde din voturi, după ce două reprezentante ale formaţiunii, respectiv Elena Băsescu şi, mai nou, Maria Petre, au decis să candideze ca independente.

 

PSD mizează pe câştigarea a 15 mandate de eurodeputat din 33 posibile

Cătălin Nechifor consideră că PSD va câştiga 15 din cele 33 de mandate care revin României în Parlamentul European.

„Acum, din sondajele de opinie reiese un lucru, şi anume acela că PSD este cel puţin la egalitate cu PD-L. PNL este pe un trend descrescător, iar în condiţiile în care prezenţa pe care o estimăm la vot va fi redusă, singurul partid care poate să-şi păstreze, în afară de PSD şi PD-L, numărul de eurodeputaţi actuali este UDMR. Un element important în această ecuaţie politică îl constituie cele două candidaturi independente lansate până acum din zona PD-L, Elena Băsescu şi Maria Petre, care şi-au anunţat intenţia de a candida independent  la PE. Contăm în acest sens pe o creştere a reprezentării PSD în structurile europene, pentru simplul fapt că la noi votul va fi unul unitar, păstrat în zona tradiţională a electoratului nostru”, a spus Nechifor.

La euroalegerile din noiembrie 2007, candidatul PSD Suceava a fost Cătălin Nechifor. El a câştigat, însă a renunţat la forul legislativ european după parlamentarele din noiembrie trecut, când a fost ales deputat de Fălticeni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor, în staff-ul central de campanie al PSD pentru europarlamentare.
 Vizualizări articol: 1098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor, în staff-ul central de campanie al PSD pentru europarlamentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei