Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 feb 2009 - Anul XIV, nr. 46 (4032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Selecţie

Luhan, Harşovschi şi Barbu, candidaţii PD-L Suceava pentru europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Stabilirea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare din iunie, promovaţi de PD-L Suceava, va avea loc în şedinţa Biroului Permanent Judeţean de vineri, 27 februarie.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că cei care doresc să candideze sunt administratorul public al judeţului Suceava, Petru Luhan, viceprimarul de Suceava Lucian Harşovschi şi inginerul Ioan Barbu, de la Institutul de Cercetări Silvice Câmpulung Moldovenesc.

„Vor intra într-un proces de evaluare şi vom face propunerea ordinii pe care o vedem noi, organizaţia Suceava, de ierarhizare a acestora. 28 februarie este termenul limită pentru trimiterea propunerilor de candidaţi din partea filialelor”, a declarat Gheorghe Flutur.

Data limită pentru discutarea, în Biroul Permanent Naţional, a listei naţionale a candidaţilor PD-L pentru Parlamentul European este 23 martie.

Flutur a afirmat că cei care vor ocupa poziţiile eligibile pe listă trebuie să fie „oameni cu un CV consistent şi cu experienţă vastă pentru a face faţă cu brio în Parlamentul European”, iar acest lucru va fi stabilit de o comisie naţională de selecţie cu 12 membri, din care face parte şi liderul PD-L Suceava.

Din informaţiile pe care le deţinem, cele mai mari şanse de ocupare a unui loc eligibil le are administratorul public al judeţului Suceava, Petru Luhan.

 

Petru Luhan face parte din organizaţia PD-L sector 1 Bucureşti

Deşi nu face parte din organizaţia suceveană, ci din cea a sectorului 1 Bucureşti, Luhan şi-a câştigat o poziţie privilegiată atât în PD-L Suceava, cât şi în Consiliul Judeţean, în principal datorită experienţei acumulate la diverse cursuri şi locuri de muncă în străinătate şi în companii strategice, precum OMV Petrom.

La doar 31 de ani, Petru Luhan are un CV impresionant. De când a devenit administrator public al judeţului, conform preşedintelui Gheorghe Flutur, „nu a mai activat deloc politic la Suceava”.

În ceea ce priveşte experienţa în alegeri, viceprimarul Harşovschi a trecut prin alegerile locale din 2008, fiind ales consilier local, iar Ioan Barbu a candidat şi la alegerile europarlamentare precedente, însă pe un loc neeligibil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luhan, Harşovschi şi Barbu, candidaţii PD-L Suceava pentru europarlamentare.
 Vizualizări articol: 2039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Luhan, Harşovschi şi Barbu, candidaţii PD-L Suceava pentru europarlamentare1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NICIODATA NU MAI VOTEZ PDL! trimis de
(26 feb 2009, 16:53:21
Pe dusmanul centralelor termice de apartament, harsovschi sa-l votam? NICIODATA!!
2.   Flutur behind this? trimis de
(27 feb 2009, 12:28:23
Eu cred ca axa raului "Flutur-Lungu-Marza" vrea s fac loc pentru altcineva in postura de viceprimar a Sucevei (cristalul Harsovschi cred ca trebuie slefuit) iar administratorul judetului, un fel de "prefect executiv", a suparat pe cineva din axa aceasta diabolica care ne conduce judetelul spre debandada totala. Votati PSD si PD-L!!!
3.   NU aveti habar trimis de
(27 feb 2009, 12:51:13
Consider ca sunt unele persoane care nu ar trebui sa se pronunte in legatura cu cine e sau nu e capabil sa reprezinte PDL la alegerile europarlamentare. Eu personal il sustin cu toata taria pe viceprimarul Lucian Harsovschi care a demonstrat ca tinerii sunt capabil de multe si ca nu suntem de neglijat.

Harsovschi la europarlamentare!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei