Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 feb 2009 - Anul XIV, nr. 46 (4032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Extensie

Flutur insistă pentru majorităţi PSD-PD-L în consiliile locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, insistă ca „Parteneriatul pentru România” cu PSD să fie transpus şi la nivel local, mai ales în consiliile locale şi judeţene unde cele două partide s-au „împrumutat” de la PNL.

„Avem de gând să lucrăm cu aceeaşi unitate de măsură şi la nivel naţional şi local. Acolo unde nici noi, nici PSD nu avem majorităţi şi ne-am împrumutat de la alţii, în speţă de la PNL, trebuie să găsim soluţii de creare a majorităţii cu cel care este partener astăzi. La Consiliul Judeţean am majoritate singur, deci este un subiect închis, la Consiliul Local Suceava la fel. Unde nu avem, sunt discuţii pe care le-am anunţat”, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta a afirmat că la Rădăuţi, la Fălticeni şi în alte organizaţii locale, PSD a avut discuţii interne pentru a-şi desemna viceprimari, arătând că la PD-L „noi suntem deschişi pentru a pune în aplicare Parteneriatul pentru România şi la nivel acesta”.

Parteneriatul nu înseamnă, însă, că acolo unde PD-L are majorităţi confortabile, precum CJ sau CL Suceava, să cedeze social-democraţilor un post de vicepreşedinte sau de viceprimar, din cele două pe care le deţine.

„Lucrăm ca parteneri în continuare, dar nu umblăm la aceste majorităţi create. Nu putem să avem pretenţii la o stabilitate a actului de guvernare până jos dacă nu creăm aceste majorităţi. Rolul nostru, al echipelor de coordonare 5+5, acesta este, să ne întâlnim periodic, să armonizăm lucrurile dintre noi. Eu sunt convins că se va rezolva. Să fie clar, cu firimituri nu poţi guverna”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur insistă pentru majorităţi PSD-PD-L în consiliile locale.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Flutur insistă pentru majorităţi PSD-PD-L în consiliile locale1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei