Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 feb 2009 - Anul XIV, nr. 46 (4032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Critici

Nichitean: „Prefectura a ajuns o anexă a Consiliului Judeţean”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Reorganizarea birourilor din Palatul Administrativ din Suceava şi investiţiile în modernizarea birourilor de la primul nivel al clădirii sunt considerate acţiuni inutile de către liberalii suceveni.

Fostul candidat PNL pentru un mandat de deputat în Colegiul Burdujeni, Brînduşel Nichitean, a ironizat decizia conducerii Consiliului Judeţean de a moderniza birourile de la primul nivel al Palatului Administrativ, precizând că astfel de investiţii ar fi cele mai potrivite pentru situaţia de criză economică din România. Afirmaţiile lui Nichitean au fost făcute în contextul în care în Palatul Administrativ se lucrează intens la mutarea birourilor Prefecturii la cel de-al doilea nivel al clădirii, concomitent cu transferul angajaţilor CJ Suceava de la acest nivel la primul etaj. Această rocadă o face şi prefectul judeţului, Sorin Popescu, care se va muta în actualul birou al preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur. Acesta urmează să-şi desfăşoare activitatea în fostul birou al prefectului.

„Toată lumea ştie că soluţia pentru a depăşi criza financiară este să faci investiţii. În aceste condiţii, şi la noi, în Suceava, au început investiţiile, care constau în mutarea tuturor celor de la etajul doi al Palatului Administrativ la etajul unu, şi invers”, a declarat Brînduşel Nichitean, care a adăugat că primele investiţii realizate de Consiliul Judeţean sunt în uşi şi birouri.

 

„În judeţul Suceava nu mai contează cine este reprezentantul Guvernului”

Nichitean consideră că modul în care s-a luat decizia reorganizării spaţiilor din Palatul Administrativ demonstrează faptul că Prefectura Suceava nu mai are nici o putere în judeţ.

În aceste condiţii, liberalul a declarat că Instituţia Prefectului a ajuns o anexă a Consiliului Judeţean, iar prefectul nu are nici un cuvânt de spus în faţa conducerii administraţiei judeţene. 

„Este pentru prima dată când un prefect de Suceava a ascultat de porunca şefului şi a hotărât să mai ridice încă o treaptă. Adică să se mute de la etajul unu la etajul doi. Acest lucru arată faptul că în judeţul Suceava nu mai contează cine este reprezentantul Guvernului şi cine este preşedintele Consiliului Judeţean. Contează doar cine este şef de partid şi acela dictează. Concluzia finală este că prefectura a ajuns o anexă a Consiliului Judeţean şi mă întreb dacă nu trebuie o regândire a organizării judeţene şi regionale în România”, a încheiat Brînduşel Nichitean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nichitean: „Prefectura a ajuns o anexă a Consiliului Judeţean”.
 Vizualizări articol: 490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nichitean: „Prefectura a ajuns o anexă a Consiliului Judeţean”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nicky pauar trimis de
(27 feb 2009, 12:30:05
Eu cred ca Nichitean tanjeste dupa unul din locurile alea si e invidios ca nu e racordat si el la ciolan..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei