Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 feb 2009 - Anul XIV, nr. 42 (4028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Onofrei îi pune la zid pe liberali pentru comportamentul la dezbaterea Legii bugetului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Senatorul PD-L de Suceava Orest Onofrei  a criticat modul în care s-au comportat parlamentarii liberali la dezbaterea Legii bugetului de stat pe anul 2009, adoptată ieri în plenul Parlamentului. Onofrei a arătat că liberalii au propus peste 4.000 de amendamente „în bătaie de joc” doar cu scopul de a întârzia adoptarea legii.

„În afara situaţiei normale pe care o asemenea lege o poate provoca în Parlament, şi anume o dezbatere între putere şi opoziţie, cu argumente şi contraargumente, din păcate dezbaterea legii a provocat şi situaţii extrem de neplăcute, unele neavând nici o legătură cu calitatea de parlamentar. Mai ales din partea colegilor noştri liberali, care au propus peste 4.000 de amendamente, invocând foarte multe lucruri nerealizate din 1990 până acum, ca şi cum aceste doar două luni de când au părăsit puterea oamenii ar fi uitat ce ar fi putut face şi nu au făcut în patru ani de guvernare”, a spus senatorul democrat-liberal.

El s-a referit la neseriozitatea amendamentelor PNL, exemplificând cu cel privind aprobarea a 300 de euro pentru construirea a 10 kilometri de drum sau cel privind alocarea unui miliard de euro pentru repararea unei şcoli.

Pe lângă faptul că liberalii au depus amendamente „doar ca să se audă vorbind” şi să întârzie adoptarea legii, a spus Onofrei, ei au propus la cele mai multe, ca sursă de finanţare, Administraţia Prezidenţială. Potrivit lui Onofrei, amendamentele populiste ale liberalilor au însumat circa 50 de miliarde de euro, pentru satisfacerea lor necesitând trei bugete.

„Este mai mult decât o bătaie de joc şi în spatele intervenţiilor sforăitoare de la microfon s-a ascuns de fapt dorinţa de a finaliza ceea ce au început pe sfârşit de mandat, şi anume de a duce ţara în faliment. Liberalii au spus că ar trebui să aducem bani pentru judeţ, însă ar fi trebuit să o facă şi parlamentarii PNL, cu condiţia să fi stat la dezbateri”, a mai spus parlamentarul democrat-liberal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei îi pune la zid pe liberali pentru comportamentul la dezbaterea Legii bugetului .
 Vizualizări articol: 851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Onofrei îi pune la zid pe liberali pentru comportamentul la dezbaterea Legii bugetului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei