Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 feb 2009 - Anul XIV, nr. 42 (4028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Sprijin

OMV România a întins o mână de ajutor sinistraţilor din Bucovina

OMV România şi Consiliul Judeţean Suceava au oferit, ieri, unui număr de 43 de familii din Vicovu de Sus, Vicovu de Jos, Straja şi Brodina, localităţi care au fost puternic afectate de inundaţiile petrecute la finele lunii iulie a anului trecut, câte un frigider şi un aragaz.

Ajutoarele oferite sinistraţilor din zona Rădăuţi au fost cumpărate cu banii donaţi de reprezentanţii conducerii şi angajaţilor OMV România.

Potrivit spuselor reprezentantului OMV Suceava, Dan Cuşnir, această acţiune umanitară nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Consiliului Judeţean.

Şeful executivului judeţean, Gheorghe Flutur, a fost prezent, ieri, la Vicovu de Sus, unde împreună cu managerul OMV Suceava, Dan Cuşnir, şi localnicii din zonă a ajutat la descărcarea camionului care transporta frigiderele şi aragazele.

“Mulţumesc OMV România pentru sprijinul acordat judeţului Suceava, oamenilor care au fost afectaţi de inundaţii, sinistraţilor din zona Rădăuţi. Este un ajutor foarte important pentru oamenii de aici”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

Managerul OMV Suceava, Dan Cuşnir, a precizat că „OMV România a fost şi este alături de sinistraţii din judeţul Suceava. Gestul colegilor mei este doar unul din numeroasele acţiuni umanitare întreprinse de  OMV România sau de reprezentanţii săi din teritoriu”, a precizat managerul OMV Suceava, Dan Cuşnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului OMV România a întins o mână de ajutor sinistraţilor din Bucovina.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OMV România a întins o mână de ajutor sinistraţilor din Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei