Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 feb 2009 - Anul XIV, nr. 42 (4028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tupeu

BMW X 5 furat din curtea Poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un autoturism BMW X5, care aparţinea unui individ suspect de braconaj şi care, săptămâna trecută, fusese abandonat pe un drum forestier, în timp ce era urmărit de maşina poliţiei, a fost furat, în noaptea de joi spre vineri, din curtea din spatele Poliţiei municipiului Vatra Dornei, unde fusese indisponibilizat pe o rampă şi sigilat.

Trei indivizi au venit în miez de noapte, au dat maşina jos de pe rampă şi furat jeep-ul care urma să fie examinat în prezenţa proprietarului.

Infractorii nu ştiau un singur lucru, şi acela că poliţiştii erau cu ochii pe ei şi le-au întins o capcană.

 

Abandonat pe un drum forestier

Duminica trecută, poliţiştii din Dorna Arini au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza comunei, pe Drumul Naţional 17 B, circulă un autoturism de teren marca BMW X5 pe care era instalat un proiector folosit în special de braconieri.

Cum în ultima perioadă, în zonă s-au înregistrat mai multe infracţiuni de braconaj, poliţiştii din localitate au ieşit imediat în drum, pentru a opri în trafic acel BMW X5. În momentul în care şoferul jeep-ului a observat echipajul de poliţie, a întors maşina şi a apăsat pedala de acceleraţie, încercând să se facă nevăzut în noapte. Deşi maşina de teren a lăsat în urmă Logan-ul poliţiei, autoturismul BMW X5 a fost găsit abandonat, opt kilometri mai încolo, pe un drum forestier. Autoturismul prezenta avarii la portiera stânga faţă, iar geamul din dreapta faţă era deschis.

În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că maşina cu pricina aparţine unui anume Victor Mihali, în vârstă de 26 de ani, din Borşa, judeţul Maramureş.

În aceeaşi noapte, a fost oprit în trafic, tot la Dorna Arini, un alt jeep, în care se aflau trei tineri din Borşa, însă, cum în maşină nu au fost găsite bunuri care să aibă legătură cu cauza, poliţiştii i-au lăsat să-şi continue drumul.

Spre dimineaţă, poliţiştii din Dorna Arini au fost anunţaţi că, pe raza localităţii, la circa 20 de metri de DN 17 B, au fost identificate cadavrele a două ciute, care au fost ucise cu o armă cu glonţ.

 

Urmăriţi de mai multe echipaje de poliţie

Poliţiştii au întocmit dosar penal, au indisponibilizat jeep-ul pe o platformă în curtea din spatele sediului de poliţie de la Vatra Dornei şi urmau să-l citeze pe proprietar pentru a examina maşina de faţă cu el, existând suspiciunea că cele două ciute au fost transportate cu autoturismul de teren, iar Victor Mihali este implicat în activitatea de braconaj.

Nu a mai fost nevoie de citaţie, întrucât, în noaptea de joi spre vineri, Victor Mihali, însoţit de alţi doi indivizi, Claudiu Timiş (21 de ani) şi Ioan Barany (22 de ani), tot din Borşa, au venit la Vatra Dornei, însă cu intenţia de a fura BMW-ul X5 din spatele poliţiei.

Deşi credeau că au scăpat şi nu i-a văzut nimeni, cei trei nu au apucat să meargă cu autoturismul de teren decât câţiva kilometri, fiind blocaţi în trafic de mai multe echipaje de poliţie. Surse din rândul anchetatorilor ne-au mărturisit că oamenii legii le-au întins o cursă celor trei suspecţi, întrucât bănuiau că proprietarul jeep-ului, având la dispoziţie cheile originale, ar putea încerca să fure maşina de teren din locul în care fusese indisponibilizată.  

 

Proprietarul BMW-ului X5 nu are permis de conducere

Cei trei bărbaţi care au furat BMW-ul X5 din curtea politiei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru braconaj cinegetic, uz de armă letală fără drept, furt calificat şi rupere de sigilii.

„În cursul zilei de mâine (n.r.-astăzi) urmează a fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă”, a declarat, aseară, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Interesant este faptul că proprietarul BMW-ului X5, Victor Mihali, cel care a demarat în trombă cu maşina de teren, după ce a sustras-o din curtea poliţiei, nu are carnet de conducere, fiind cercetat şi pentru că a condus pe drumurile publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW X 5 furat din curtea Poliţiei .
 Vizualizări articol: 856 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
BMW X 5 furat din curtea Poliţiei5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   POLITIA LUI ..........GARCEA trimis de
(21 feb 2009, 19:05:04
Uite asa le dam subiecte lui Gidea la Antena 1 si Circotasilor,daca politia intradevar vrea sa intinda o cursa infractorilor lasa masina in padure pe drumul forestier , in curtea politiei a fost dusa sa fie sub protectie si sa nu fie furata.

Daca politia din Vatra Dornei are comandant si are un dram de onoare si demnitate sa-si dea demisia ,pentru al salva pe d-l Todirut,vinovat nu va iesi nimeni decit un sergent major care a uitat sa inchida poarta

2.   Lasa vrajeala...lorena trimis de
(21 feb 2009, 19:08:53
O cazut borsenii in capcana. Daca pe la sv au frica sa nu fie prinsi la Borsa vin cu ciutele-n spate si nu-i intreaba nimeni. Este lege in Borsa dar legea junglei. V-aduceti aminte de la de la Brigada mobila care si-o inchis emisiunea cand s-o apucat de Borseni? ....
3.   Is curios daca o sa pateasca ceva? trimis de
(21 feb 2009, 19:10:42
Domn'le Sergiu, ar fi interesant sa ne informati si ce se va alege de ei pt cativa ani. Sincer 50-50 % ca vor pati ceva la cat de unsi is Borsenii
4.   Eh trimis de
(23 feb 2009, 08:38:49
ce sa le faci...niste tarani..punkisti
5.   Super! trimis de
(23 feb 2009, 08:53:35
bine ca nu i-au furat si pe bietii militieni, care-si faceau siesta (pt. a incasa sporul de noapte!)!!!!!! si cand mai vezi prin ziare sau pe la TV ca, "sunt nemultumiti de salarii, si alte facilitati" !!!!!! RUSINE!!!!!!!! ar trebui schimbata toata militia asta si adusi de la nemti oameni care sa nu se uite la varu, mosu, unchiu, pretenu, s.a.m.d.!!!!!!!! niste romani care jecmanesc poporul prin incompetenta, nerusinare, lipsa de onoare s.a.!!!!!!
6.   Garcea in actiune trimis de
(23 feb 2009, 09:56:54
politia i-a prins pe Mestecanis la cativa km buni de Vatra Dornei si asta pt. ca BMW ul avea cauciucurile dezumflate,altfel nu aveau nici o sansa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei