Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 nov 2008 - Anul XIII, nr. 274 (3955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţii concrete

Bosancu susţine cauza oamenilor de la sate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PSD pentru un loc de deputat în Colegiul 1 Burdujeni-Salcea, Niculai Bosancu, şi-a creionat un plan de bătaie în Parlamentul României pentru a-i ajuta pe oamenii care muncesc pământul. Programul pe care Niculai Bosancu îl susţine va fi completat cu sugestii ale agricultorilor şi oamenilor de la sate, cu care candidatul PSD a intrat în contact în ultimele săptămâni.

Nu mai puţin de ieri, locuitorii comunei Ipoteşti au discutat ore bune cu Niculai Bosancu, iar subiectele abordate au fost preponderent despre agricultură şi soarta grea a oamenilor care îşi câştigă existenţa din munca pământului.

„Actualul Guvern a aruncat ţăranul în mizerie. Să munceşti pământul a devenit un coşmar, iar oamenii simt asta pe propria piele. Munca nu este plătită, iar în criza mondială actuală îi poate arunca pe ţărani într-o poziţie şi mai rea. Singura soluţie de redresare este programul PSD, prin acordarea de subvenţii atât pentru motorină, cât şi pentru înfiinţarea culturilor agricole”, a declarat Niculai Bosancu.

Potrivit candidatului pentru un loc de deputat în Colegiul Burdujeni-Salcea, subvenţia pentru un hectar de teren va fi de 1.500 de lei, iar pentru motorină se va acorda o reducere de 50% din preţul de vânzare. Şi proprietarii de animale vor beneficia de subvenţii, respectiv 860 de lei pe cap de vită anual.  

 

Pensionarii, prioritate pentru Niculai Bosancu

O altă prioritate pentru Niculai Bosancu este sprijinirea pensionarilor. „Este o categorie socială care a fost mai mereu defavorizată în România. Nu este normal ca după ce au muncit o viaţă, aceşti oameni să nu aibă bani de medicamente şi de alimente. Prioritate la creşterea pensiilor au oamenii care au muncit la CAP şi ale căror venituri sunt extrem de modeste, dar şi celelalte categorii de persoane cu venituri mici şi care fac sacrificii de la o lună la alta pentru a supravieţui”, a menţionat Niculai Bosancu.

Printre măsurile gândite de candidatul PSD la Camera Deputaţilor în Colegiul Burdujeni-Salcea se numără acordarea de medicamente în mod gratuit pentru toate persoanele cu venituri modeste, dar şi asistenţă medicală celor în suferinţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bosancu susţine cauza oamenilor de la sate.
 Vizualizări articol: 834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bosancu susţine cauza oamenilor de la sate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei