Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 nov 2008 - Anul XIII, nr. 272 (3953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Atac frontal

Donţu îl acuză pe Băişanu că foloseşte „televiziunea personală” ca mijloc de manipulare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Candidatul PSD la Camera Deputaţilor în colegiul Suceava 1, Ovidiu Donţu, îl acuză pe contracandidatul său de la PNL, Alexandru Băişanu, că foloseşte „televiziunea personală” pentru a manipula electoratul.

„Mai mulţi suceveni mi-au sesizat că domnul Băişanu are o prezenţă „trei în unu” la Plus TV şi în calitate de invitat, şi în calitate de gazdă, şi în calitate de proprietar. Îmi exprim convingerea că puţini dintre cei care se vor uita la acest post de televiziune al domnului Băişanu vor cădea în plasa întinsă de acesta. De aceea îndemn sucevenii să se informeze mai mult”, a spus Donţu.

El a vorbit de separaţia puterilor în stat şi a arătat cât de toxică poate fi pentru suceveni o persoană care va ajunge să deţină primele două puteri, şi anume presa şi puterea legislativă.

„De ce a avut nevoie domnul Băişanu de un post de televiziune personal pentru accederea la înalte demnităţi? Sucevenii se întreabă şi astăzi de acest lucru”, a spus candidatul PSD.

El s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a fost primit la Plus TV şi a spus că va solicita Delegaţiei Permanente a PSD ca nici un candidat să nu se mai prezinte la emisiunile electorale ale postului de televiziune respectiv.

„Dacă domnul Băişanu nu îşi aduce aminte, prin calitatea mea de candidat la alegerile locale am avut două întâlniri despre prezenţa mea pe acest post de televiziune. Câtă vreme domnia sa mi le-a solicitat, nu poate nega că acest post de televiziune îi aparţine. De asemenea, am urmărit împreună, înainte de alegerile locale, o emisiune care dădea un sondaj de opinie. Zece telefoane a fost necesar să dea domnul Băişanu în studioul televiziunii pentru a îndrepta lucrurile care erau prezentate acolo”, a afirmat Donţu.

El recomandă trei titluri de emisiuni pentru Plus TV, şi anume „Odă Băişanului” la orele 20, „Osanale lui Băişanu” la orele 21 şi „Născuţi asasini”, o emisiune matinală care se referă numai la contracandidaţii lui Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu îl acuză pe Băişanu că foloseşte „televiziunea personală” ca mijloc de manipulare.
 Vizualizări articol: 1335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Donţu îl acuză pe Băişanu că foloseşte „televiziunea personală” ca mijloc de manipulare3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ti-e ciuda ca nu ai! trimis de
(18 nov 2008, 11:33:40
Vulpea cin nu ajun ge la struguri... De ce nu ti-ai facut post propriu in care sa te lauzi singur daca ai vrut laudat. Daca ai ceva de spus, cine te opreste. Dar oare ai???

Cit despre Mr. B, ce sa zic, aia-i televiziune? Parca ar fi de pe vremea raposatului. Incepind cu ora 8 - Telejurnal. Mai lipseste din cind in cind Mihaela si d-na Jurca cu vremea. Ce are in plus, e un fel de info trafic cu intersectia din Obcine, vis-a-vis de Petrom. Foarte buna televiziune. Pentru "pensionari". JENANT. Si televiziunea si interventia dl. candidat.
2.   Nevinovat trimis de
(18 nov 2008, 20:27:19
d-le dontu d-ta esti nevinovat.vesnicul perdant.cum sa nu castige d-l baisanu daca are 2 asemenea contracandidati?fara marza si flutur cei 2 nu se duc nici la wc."da d-le presedinte " "sa traiti d-le presedinte" "ordonati d-le presedinte".se vede de la o posta ca nici nevoile nu le faci fara acordul d-lui "presedinte".si mai vrei sa fii deputat.lasa-ne tata.
3.   RE:POPA1 trimis de
(18 nov 2008, 20:49:23
DOMNULE PREAFERICIT POPA1 SA INTELEG CA SUNTETI ANGAJAT LA PLUS TV ??? A DAT CUMVA DOMNUL BAISANU UN TELEFON SI V A SPUS SA II SCRIETI PAREREA PE FORUM ???

SA INTELEGEM NOI SUCEVENII CA DOMNUL BAISANU NIMIC NU POATE FACE DE UNUL SINGUR ??? CI DOAR AJUTAT ??? OARE LA WC CINE IL AJUTA TOT DUMNEAVOSTRA ???

SE VEDE DE LA O POSTA CA AU RAMAS DOI IN COMPETITIE ARDELEANU SI DONTU.

SUCCES CELOR DOI !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei