Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 nov 2008 - Anul XIII, nr. 272 (3953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

„Scăpaţi-ne de sărăcia portocalie!”

„Scăpaţi-ne de sărăcia portocalie!”, au spus peste 150 de oameni din Hârtop, peste 200 din Valea Glodului şi 400 din Valea Moldovei, la întâlnirile care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, cu oamenii care mereu au fost de partea lor : domnul preşedinte al PSD Suceava, Gavril Mîrza, domnul deputat Ioan Stan şi europarlamentarul sucevean Cătălin Nechifor.

Starea de nemulţumire a oamenilor care-şi muncesc din greu pământul a fost a fost cel mai bine reliefată de Aspazia D., din Valea Moldovei, care a spus într-un dialog cu domnul preşedinte Mîrza că „în vară, am votat că mi-au dat o găleată portocalie cu nişte orez, despre care, atunci când am dat să-l pun la fiert, mi-am dat seama că era mucegăit şi nici găinile nu l-au mâncat. Cât a fost PSD-ul, de bine de rău, am primit subvenţii şi n-aveam pământul pârloagă. Ştie domnul îmbrăcat în portocaliu cu semnul PD-L, care râde de pe gardul meu şi de pe toţi stâlpii din sat şi de la şosea, că un sac de azot a ajuns 1.300.000 de lei? Nu cred că ştie, râde în batjocură de mine, de vecinii mei şi de toţi cei ca mine!

Ştie domnul portocaliu de pe gardul meu că a trebuit să dau 20 de milioane de lei la cadastru numai ca să îmi măsoare 5 ari de grădină? Unde sunt oamenii care răcneau pe toate drumurile acum patru ani: Să trăiţi bine! Unde sunt subvenţiile, intabulările gratuite şi altele? ” Domnule preşedinte Mîrza, domnule deputat Stan: SCĂPAŢI-NE DE SĂRĂCIA PORTOCALIE!

“Am fost un om care a ştiut să facă treabă şi să nu mă laud la televizor cu vrute şi nevrute. Însă, oameni buni, vă pot spune că din ianuarie, atunci când vom veni la putere, intabularea gratuită, motorina subvenţionată şi 15 milioane de lei subvenţie pe hectar vor deveni realitate” Şi vreau să vă spun că votând candidaţii PSD VOM SCĂPA DE SARĂCIA PORTOCALIE!”,  a conchis preşedintele Gavril Mîrza.

Biroul de presă al PSD

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Scăpaţi-ne de sărăcia portocalie!”.
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
„Scăpaţi-ne de sărăcia portocalie!”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei