Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 nov 2008 - Anul XIII, nr. 272 (3953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Perseverenţă

Rozopol şi-a ţinut cuvântul dat locuitorilor din Vatra Moldoviţei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL Suceava pentru un mandat de deputat în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Philip Rozopol, a anunţat că a reuşit să-şi ţină promisiunea făcută locuitorilor din Vatra Moldoviţei, şi anume de a le oferi un foc de artificii, aşa cum nu au mai avut niciodată în această comună.

Rozopol a amintit că în urmă cu două săptămâni, conducerea primăriei din Vatra Moldoviţei i-a anulat, în ultimul moment şi fără nici o explicaţie, autorizaţia emisă anterior pentru organizarea unui foc de artificii.

„Mi-am făcut o ambiţie personală din a-mi duce iniţiativa la bun sfârşit. Şi cum am mai zis, eu nu mă dau bătut cu una cu două. Asta cu atât mai mult, cu cât vorbim despre dreptul unor bucovineni de a se bucura de evenimente unice pentru această zonă. Am mai spus şi o repet. Eu nu promit nimic. Eu fac! Eu mă ţin de Legământul meu pentru Bucovina. Adevăratele promisiuni electorale sunt faptele”, a subliniat Philip Rozopol.

La evenimentul organizat de candidatul liberal au fost prezente câteva sute de persoane, care şi-au declarat susţinerea faţă de candidatura lui Philip Rozopol în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc.

„Bucovinenii din zona comunei Vatra Moldoviţei sunt oameni greu încercaţi de viaţă. Oameni muncitori care au nevoie de momente unice, momente care să-i facă să se bucure de viaţă. Am văzut această bucurie în special pe feţele copiilor şi ale bătrânilor, care mi-au mărturisit că nu au mai văzut aşa ceva. Dacă duminică ne-am bucurat împreună, din decembrie ne apucăm de treabă, ca parteneri pentru dezvoltarea Bucovinei”, a mai spus Rozopol.

 

Soluţii pentru creşterea numărului locurilor de muncă

După focul de artificii, cei prezenţi la întâlnirea cu liberalul sucevean i-au prezentat acestuia o serie de probleme, arătând că populaţia din această zonă se confruntă cu numărul redus al locurilor de muncă, dar şi lipsa subvenţiilor la lapte.

În ceea ce-l priveşte pe Philip Rozopol, acesta a precizat că problema lipsei locurilor de muncă ar putea fi rezolvată prin dezvoltarea serviciilor conexe turismului. El a explicat că zona montană are nevoie de organizarea unor servicii de agrement la standarde europene, respectiv noi trasee turistice, puncte de informare în fiecare localitate din zona montană, spaţii şi facilităţi destinate petrecerii timpului liber pentru întreaga familie de turişti şi atragerea gospodăriilor bucovinene spre industria casnică.

Legat de problema subvenţiilor, liberalul sucevean a explicat că în acest caz este necesară crearea unor asocieri între vecini pentru îndeplinirea criteriilor necesare primirii subvenţiilor.

„Nu trebuie să se înţeleagă greşit. Eu nu vorbesc despre colectivizare. Vorbesc despre necesitatea ca bucovinenii să bată palma între ei pentru primirea acestor subvenţii. Pentru că unde-s mulţi puterea creşte. Eu vreau să ofer putere financiară fiecărui bucovinean, dar pentru asta trebuie să fim uniţi”, a încheiat Rozopol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rozopol şi-a ţinut cuvântul dat locuitorilor din Vatra Moldoviţei.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Rozopol şi-a ţinut cuvântul dat locuitorilor din Vatra Moldoviţei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei