Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 oct 2008 - Anul XIII, nr. 250 (3931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Democrat liberalii îşi descentralizează acţiunile politice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat liberalii îşi vor lansa oficial candidaţii în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din noiembrie în data de 31 octombrie, la Piatra Neamţ, acolo unde vor fi prezenţi şi cei 14 candidaţi ai PD-L Suceava.

Secretarul general-adjunct al organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, Ioan Bălan, candidat la un mandat de deputat în colegiul Suceava-Est (Burdujeni) a declarat ieri că acţiunea va avea loc la Piatra Neamţ tocmai ca o recunoaştere a faptului că Moldova nu mai este, cel puţin după alegerile locale din acest an, „un fief al PSD”.

„Alături de Suceava, şi Piatra Neamţ a dovedit că are suficiente resurse pentru a promova valorile democrat-liberale. Faptul că lansarea are loc aici reprezintă şi o recunoaştere a rezultatelor foarte bune obţinute la ultimele alegeri, într-o zonă considerată a fi stăpânită de PSD”, a spus Ioan Bălan.

El a ţinut să reamintească faptul că programul de guvernare al PD-L, componenta pe agricultură a fost lansat la Suceava, în prezenţa liderilor naţionali ai partidului, ocazie cu care aceştia au acordat „calificativul excepţional pentru modul în care a fost organizat evenimentul”.

El a mai spus că lansarea de la Neamţ este de fapt şi o dovadă a faptului că PD-L înţelege „descentralizarea” şi în modul acesta de a transfera importanţa unor asemenea acţiuni, celor din teritoriu.

De la Suceava va fi prezentă la Piatra Neamţ o delegaţie numeroasă, Ioan Bălan anunţând că după data de 1 noiembrie, fiecare candidat al PD-L Suceava va organiza lansări în colegiile în care se bat, „balul” urmând a fi deschis chiar de el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat liberalii îşi descentralizează acţiunile politice.
 Vizualizări articol: 1024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Democrat liberalii îşi descentralizează acţiunile politice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei