Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 oct 2008 - Anul XIII, nr. 248 (3929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cerere

Popovici solicită organelor abilitate să verifice „acuzaţiile grave” ale lui Prodan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Secretarul executiv al organizaţiei judeţene a PSD, Corneliu Popovici, candidat la Senat în colegiul Rădăuţi, solicită organelor abilitate să verifice o serie de afirmaţii făcute de contracandidatul său de la PNL, senatorul Tiberiu Prodan, considerate a fi „extrem de grave”.

Popovici a prezentat într-o conferinţă de presă o înregistrare video dintr-o emisiune de televiziune din data de 4 septembrie a.c. în care Prodan vorbeşte de faptul că Inspectoratul Şcolar Judeţean, condus de democrat liberalul Petru Carcalete, s-a transformat „într-o maşină de strâns bani pentru partid”.

„Un alt domn de la PD-L foloseşte instituţia numită Inspectoratul Şcolar Judeţean ca să facă acest lucru şi transformă Inspectoratul într-o maşină de strâns bani. O ruşine ce se întâmplă la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Mă opreşte lumea pe stradă şi spune: domnule senator, e posibil să trebuiască să dau 3.000 de euro ca să mă titularizez? Constructorii spun că e posibil să dăm un anumit procent ca să primesc o anumită lucrare la Inspectoratul Şcolar Judeţean?” , este pasajul cu Tiberiu Prodan prezentat de Corneliu Popovici în conferinţa de presă de ieri.

 

„L-aş ruga pe domnul senator să spună tot ce ştie”

Secretarul executiv al PSD Suceava consideră aceste afirmaţii ca fiind „foarte grave” şi şi-a exprimat mirarea că până acum nu s-a sesizat nimeni. Popovici consideră că Prodan ar trebui să pună la dispoziţia organelor abilitate informaţiile pe care le deţine pentru a se putea lua măsuri.

„Probabil domnul Prodan deţine date mai multe şi l-aş ruga, în calitatea lui de demnitar al statului, să spună tot ce ştie, sau poate a făcut aceste afirmaţii grave fără a avea acoperire, situaţie în care senatorul minte. Prin urmare aştept ca organele competente să elucideze acest caz. Sunt afirmaţii extrem de grave şi dacă le trecem cu vederea înseamnă că nu suntem pe direcţia în care ar trebui să fie un stat de drept. Ori domul Prodan minte, ori se întâmplă cum a spus dumnealui”, a spus Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Popovici solicită organelor abilitate să verifice „acuzaţiile grave” ale lui Prodan.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Popovici solicită organelor abilitate să verifice „acuzaţiile grave” ale lui Prodan5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei