Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 oct 2008 - Anul XIII, nr. 248 (3929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Grav

Lungu îl acuză pe Brînduşel Nichitean de sabotaj în iluminatul public

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Primarul de Suceava, Ion Lungu, l-a acuzat, ieri, pe Brînduşel Nichitean, candidat al PNL pentru un mandat de deputat în colegiul Suceava-Burdujeni, că sabotează iluminatul public în Suceava.

Ion Lungu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul PD-L, că oameni puşi de Brînduşel Nichitean, şef serviciu în cadrul departamentului „Control investiţii reparaţii suport proiect” la E.ON Moldova, provoacă avarii în sistemul de iluminat public şi că, atunci când cetăţenii din zonă reclamă deranjamentul, inginerul Nichitean apare în postura de „salvator” şi remediază avaria.

„Sunt comportamente care ajung la sabotaj, demagogie şi minciuni sfruntate. Este un domn candidat, domnul Nichitean, care efectiv se ocupă de sabotaje în iluminatul public din municipiul Suceava. Avem cazuri concrete şi la momentul potrivit le vom prezenta, în care domnul Nichitean, prin oamenii lui, produc defecţiuni în sistemul de iluminat public, oamenii ies revoltaţi şi o parte dintre oamenii lui vin şi joacă o regie acolo, spun că ştiu ei un candidat care vine şi rezolvă. Se ajunge până la sabotaje şi apare el ca salvator, că primarul nu se ocupă de iluminatul public în Suceava. Vine în două minute şi rezolvă iluminatul public în Suceava”, a declarat primarul Ion Lungu.

În ciuda gravităţii acuzaţiilor, primarul a spus că deocamdată nu face plângere penală împotriva lui Brînduşel Nichitean şi că doreşte doar să-i transmită un avertisment „să se astâmpere”.

 

Lungu trimite PSD-iştii să caute răspunsuri la întrebările despre administraţie la şefii lor de partid

„Cu siguranţă vom face şi plângeri penale pentru sabotaj, în măsura în care domnul Nichitean nu se astâmpără. Îi transmit foarte clar, să nu amestecăm viaţa şi siguranţa cetăţenilor din Suceava cu problemele de campanie electorală. Pe linie profesională am avut o colaborare foarte bună cu domnul Nichitean, atâta timp cât nu candida şi era salariat la E.ON. Ştiu că stăpâneşte foarte bine problemele de iluminat public”, a arătat primarul.

Lungu a avut mesaje şi pentru candidaţi ai PSD la alegerile parlamentare. Deputatului Eugen Bejinariu i-a transmis că este „sătul

de aberaţiile şi demagogia sa”, iar pe consilierii locali Ovidiu Donţu şi Neculai Bosancu i-a trimis să caute răspunsuri la întrebările lor, legate de problemele din municipiul Suceava, în istoria recentă, în perioada în care administraţia judeţeană, locală şi centrală erau sub controlul PSD.

 

Nichitean declară că de peste două luni şi jumătate nu se mai ocupă de iluminat, la E.ON

De cealaltă parte, liberalul Brînduşel Nichitean a negat acuzaţiile aduse de Ion Lungu şi a declarat că acesta este prost informat în privinţa atribuţiilor sale de serviciu.

„De iluminatul public se ocupă un membru marcant al PD-L, domnul Vasile Curelaru. De mai bine de două luni şi jumătate eu nu mai am nici o treabă cu iluminatul public. Prin jignirile pe care mi le-a adus, primarul arată că este un om rău, care nu gestionează cum trebuie municipiul Suceava. Încearcă să păcălească din nou electoratul cu minciuni, cu informaţii prost culese şi cu jigniri, ca şi şeful său de partid”, a afirmat Nichitean.

Acesta a mai precizat că, în perioada în care el a fost cel care s-a ocupat de iluminatul public, în municipiul Suceava nu au fost probleme, cu excepţia avariilor provocate de lucrările de reabilitare a reţelelor termice şi de apă.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu îl acuză pe Brînduşel Nichitean de sabotaj în iluminatul public.
 Vizualizări articol: 782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu îl acuză pe Brînduşel Nichitean de sabotaj în iluminatul public0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei