Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 oct 2008 - Anul XIII, nr. 243 (3924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Finanţistul Dan Fîrţescu ţinteşte mandatul de deputat în colegiul Fălticeni Sud

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul director general al Finanţelor Publice Suceava, Dan Fîrţescu, va candida din partea PNL Suceava pentru un mandat de deputat în colegiul uninominal Fălticeni Sud (localităţile rurale). Fîrţescu a arătat că experienţa pe care o are în domeniul finanţelor îi va permite să sprijine direct administraţiile din localităţile colegiului în care candidează.

„Sunt convins că voi putea să aduc fonduri pentru comunităţile locale. Mai mult, ca finanţist îi voi putea consilia pe primari pentru a putea promova proiectele cele mai potrivite pentru creşterea standardului de viaţă a locuitorilor din această zonă”, a declarat candidatul PNL Suceava pentru Camera Deputaţilor.

Fîrţescu a precizat că, în calitate de deputat, va prezenta primarilor, în timp util, toate informaţiile de care aceştia au nevoie pentru a putea accesa fonduri europene. În opinia lui Fîrţescu, priorităţile pentru localităţile din colegiul în care candidează sunt reabilitarea infrastructurii şi atragerea de investitori în vederea creării de noi locuri de muncă.

„Este extrem de important să avem o infrastructură pusă la punct, atât rutieră, cât şi în ceea ce priveşte canalizarea sau alimentarea cu apă potabilă şi gaze naturale. Dacă vom avea această infrastructură, şansele ca investitorii să fie atraşi de această zonă vor fi mult mai mari. Iar faptul că voi fi la Bucureşti va reprezenta un avantaj pentru primari, pentru că le voi putea aduce în timp util toate informaţiile de care au nevoie pentru a promova proiecte cu finanţare europeană”, a declarat liberalul sucevean.

 

Şef de promoţie la nivel naţional

Director general al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava până în anul 2005, Dan Fîrţescu a ocupat până în momentul de faţă funcţia de director al Administraţiei Finanţelor Publice a Municipiului Suceava.

„Având calitatea de funcţionar public, am solicitat suspendarea din această funcţie pe o perioadă de 60 de zile, astfel încât să mă pot ocupa de campania electorală”, a subliniat candidatul PNL Suceava pentru Camera Deputaţilor.

Dan Fîrţescu a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice – specializarea „Finanţe” din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi ca şef de promoţie, având cea mai mare medie de absolvire la nivel naţional. Pe lângă aceste studii, Fîrţescu a absolvit, tot ca şef de promoţie, şi un masterat în administraţie publică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanţistul Dan Fîrţescu ţinteşte mandatul de deputat în colegiul Fălticeni Sud.
 Vizualizări articol: 1593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Finanţistul Dan Fîrţescu ţinteşte mandatul de deputat în colegiul Fălticeni Sud1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vai de noi trimis de
(15 oct 2008, 13:50:23
daca si asta ajunge deputat in parlament eu votez cu gigi becali ! clar !!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei