Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2008 - Anul XIII, nr. 213 (3894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Prefectul îl roagă pe Pardău să coboare cu picioarele pe pământ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul Alexandru Băişanu îl roagă pe deputatul PD-L de Suceava, Dumitru Pardău, să coboare cu picioarele pe pământ şi să nu mai stea „ori foarte sus în munţi, ori la Bucureşti fără a avea contactul cu instituţiile din judeţ”.

Băişanu a adresat această rugăminte după ce Pardău s-a luat de el, acuzându-l că nu s-a preocupat ca municipiul Vatra Dornei să fie prins în lista cu localităţile unde se pot da examene pentru obţinerea carnetului de şofer, cetăţenii din zonă fiind nevoiţi să facă deplasarea la Câmpulung Moldovenesc sau la Suceava.

Prefectul i-a transmis parlamentarului democrat liberal că legislaţia în domeniu spune foarte clar că examenele pentru obţinerea permisului auto, atât proba teoretică, cât şi cea practică, se dau în capitala reşedinţă de judeţ.

„Nu se pot da examene în orice localitate doar datorită faptului că un deputat vrea acest lucru, ci aceste examene trebuie date în localităţi care au sensuri giratorii, care au intersecţii, care au un specific complex al activităţii rutiere, pentru că imediat după ce acest examen noii şoferi intră într-un trafic halucinant şi nu ne-am dori să avem probleme”, a explicat prefectul. 

El a mai arătat că urmare a presiunilor pe care le-a făcut la instituţiile abilitate de la Bucureşti, s-a reuşit ca numărul localităţilor în care se pot da examenele practice să crească.

„Ca nicăieri în ţară, am reuşit să obţinem încă trei locaţii, respectiv pentru zona Fălticeni în municipiul Fălticeni,  pentru zona Rădăuţi-Siret în municipiul Rădăuţi, iar pentru zona Vatra Dornei- Gura Humorului în Câmpulung Moldovenesc. Astfel am reuşit să descongestionez municipiul Suceava şi să-i sprijin pe cetăţenii din celelalte localităţi”, a încheiat prefectul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul îl roagă pe Pardău să coboare cu picioarele pe pământ.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul îl roagă pe Pardău să coboare cu picioarele pe pământ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Este o intrebare si nu un comentariu trimis de
(11 sep 2008, 13:56:31
Campulungu are sens giratoriu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei