Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2008 - Anul XIII, nr. 150 (3831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Monitorizare

Deputatul PNL Mihai Sandu Capră va fi „umbra” lui Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capră, va sta cu ochii pe noul preşedinte al Consiliului Judeţean, democrat liberalul Gheorghe Flutur.

El a declarat că în perioada următoare va monitoriza cu mare atenţie activitatea adversarului său, atât pe linie administrativă, cât şi pe linie politică, pentru a arăta electoratului că promisiunile în baza cărora a obţinut voturi la alegerile locale nu sunt decât simple minciuni.

„A îmbrobodit oamenii cu cei „cinci paşi pentru ordine şi bunăstare” şi de aceea voi urmări cu mare atenţie cum va parcurge domnul ex-ministru paşii respectivi. De fapt, voi face paşii odată cu el”, a spus Sandu Capră.

 

Sandu Capră: „Noul preşedinte al CJ a abuzat de funcţia pe care o deţine”

Parlamentarul liberal s-a legat de comportamentul lui Gheorghe Flutur în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, arătând că şi-a depăşit atribuţiile, în condiţiile în care nici bine nu a preluat noua funcţie. Mihai Sandu Capră s-a referit la convocarea pe care a făcut-o Flutur, a factoriilor responsabili cu modernizarea DN 17, Suceava- Vatra Dornei.

„Consider că noul preşedinte al Consiliului Judeţean a abuzat de funcţia pe care o deţine şi a convocat la discuţii primarii, şefii de instituţii descentralizate. Problema DN 17 este într-adevăr extrem de importantă, însă nu este atributul său să facă acele convocări, ci al prefectului, prefect care se afla pe felie, cum se spune. Domnul Băişanu convocase deja factorii responsabili şi a fost şi la Bucureşti pentru a discuta problema drumului. Or, domnul Gheorghe Flutur s-a băgat şi el pentru a arăta cine este şeful în acest judeţ. De fapt a început campania pentru el şi pentru PD-L”, a declarat deputatul PNL de Suceava, care a amintit de faptul că Flutur a mai făcut astfel de discuţii şi pe vremea când era ministru al agriculturii, însă fără finalitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Mihai Sandu Capră va fi „umbra” lui Flutur.
 Vizualizări articol: 1257 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Deputatul PNL Mihai Sandu Capră va fi „umbra” lui Flutur5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ungurii au fost decisi si uite ce autostrazi au! trimis de
(28 iun 2008, 12:43:22
Asa zic si eu, sa-l lasam sa se implice cit mai mult- Vine cu specialisti, o idee, un sfat, o hotarire legilativa, stiu eu!?... Important este sa fie implicati toti factorii de conducere, chiar si opozitia, pentru terminarea cu succes a acestui obiectiv judetian. Avem nevoie urgenta de aceasta ruta sa fie modcernizata la parametri occidentali. Ungurii au fost decisi si uite ce autostrazi au!
2.   Urmarire ca-n filme trimis de
(28 iun 2008, 15:26:34
Pai Zarone se-nfige la cascaval cu capu-nainte, deoarece are de recuperat o gramada de banet sparta in alegeri si acuma stie ca daca pica la pace cu excrocii de la drumuri ,in loc de gropile de pe DN,mai acopera o gaura la pusculita PD-Laturilor.Si asta-i abia inceputul frati perdanti ai judetului. P.S. E bine ca Sandu Capra "va face pasii odata cu el",dar il sfatiesc sa-i faca din lateral,ca altfel s-ar putea sa se trezeasca cu vreo surpriza ,ca asta-i in stare de orice.....
2.1  RE: Urmarire ca-n filme trimis de
(28 iun 2008, 22:46:47
Mai, domnule FAULT, te-am tot urmarit pe forumuri... Greu de tot penru matale cu limba romana! Excroc? E ca si cum ai spune, domnule FAULT, ca matale, de atata analiza politica, nu ti se mai XCOALA. Te-ai prins? Este ESCROC, nu EXCROC. In fine, inteleg ca faultezi, dar sa faultezi in afara jocului...
3.   Uita-te la el si plangi trimis de
(28 iun 2008, 21:09:05
Urmareste-l,dar nu te poti numi adversarul lui Flutur.D-ta "Capra",esti un neica nimeni pe la Suceava,in timp ce Flutur este arhicunoscut in Romania.Te sfatuiesc sa "faci pasi "cat mai urgent,d-le Capra si sa te abtii sa mai apari in mass-media.Sau vine campania electorala si ptr PNL,"partidul varza"in judetul Suceava.Pe d-ta te-au ales sa-i reprezinti,"trepadusii"de la Bucuresti?
4.   Capra trimis de
(28 iun 2008, 22:18:45
D-le Capra, este firesc sa-i tii partea lui Baisanu, ca doar PNL l-a inscaunat . De ce oare pana acum pe Baisanu nu l-a interesat situatia drumurilor ? Capra nu uita ca esti la guvernare si mai bine l-ai ajuta pe Flutur cu ceva fonduri ,proiecte si legi ! D-le Capra dupa cum reiese din saitul Parlamentului ai o activitate mediocra ,oare nu-ti este rusine sa apari in fata electorilor ?
4.1  RE: Capra trimis de
(29 iun 2008, 08:05:24
cine p u l a mea e si acest Capra ca n am auzit de el pana acum si de cand e deputat? nu cumva e deputat din 2004 de cand ere Flutur la conducerea PNL Suceava? a uitat cine l a facut deputat. ce m u i e de om
5.   Capra zboara trimis de
(28 iun 2008, 22:31:48
d-l deputat arezolvat toate problemele sucevenilor si a plecat in spania pt ca de omul sa nu aiba si un birou in spania
6.   ABTINETE trimis de
(28 iun 2008, 23:48:11
TATAIE CINE ESTI , DE UNDE VII ,NU SA PREA AUZIT DE DUMNEATA ,LAPTELE DE CAPRA AM AUZIT CA ESTE MAI BINE PLATIT DECIT POLITICA FACUTA DE O CAPRA .................
7.   Un tigan trimis de
(29 iun 2008, 13:29:45
mai capra, vezi-ti de treaba ta ca nu mai ai multe zile ca deputat!

da, ce sa mai vorbim tiganul cand ajunge imaparat prima data ii omoara pe masa si tacsu!
8.   Capra tiganeasca trimis de
(30 iun 2008, 08:42:10
Capra asta raioasa tiganeasca nu da lapte, dimpotriva ea bea lapte de cal sa aiba behait frumos.

Nu stiu de unde ies kokalarii astea sa puna nasul pe gard. Credeam ca au plecat toti cu acordeoane si ghiocul in Spania.

9.   Pentru Capra-PNL-ista ! trimis de
(30 iun 2008, 11:07:50
PACAT ca pe d-nul Prodan nu-l mai cheama si CAPRA..! Ce inseamna capra: 99,9 dintre barbati si 120% dintre femei se gandesc la pozitia din Camasutra( ...pardon PNL)

Asa ca acesta mister...camasutra, ciocul mic si....sa nu uita valul de scumpiri care incepe de ...maine...! si atunci vom veadea...unde este capra...!

10.   Pentru Capra-PNL-ista ! trimis de
(30 iun 2008, 11:09:44
...Apropo, mai aveti adeziuni la PNL....!? Vreau si eu vreo 500...daca se poate, de capre...!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei