Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2008 - Anul XIII, nr. 129 (3810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scrisoare de mulţumire către cetăţenii municipiului Rădăuţi

Dragi rădăuţeni,

Vă mulţumesc mult pentru votul pe care l-aţi acordat pentru mine şi pentru Partidul Democrat Liberal pe data de 1 iunie 2008.

Mulţumită dumneavoastră, Partidul Democrat Liberal a câştigat alegerile locale din Rădăuţi, iar eu am obţinut cel mai mare număr de voturi în cursa pentru Primăria Rădăuţi.

Conform rezultatelor oficiale din municipiul nostru, PD-L a obţinut aproape 40% din voturi, în timp ce PSD a luat doar 30%. Urmare a acestui lucru, Partidul Democrat Liberal va avea 9 consilieri locali, adică cel mai mare număr de membri ai Consiliului Local Rădăuţi, în timp ce PSD va avea doar 7 consilieri.

La primăria municipiului, eu am obţinut peste 37% din voturi, iar Mihai Frunză doar 35%. Am câştigat primul tur al alegerilor locale şi vă mulţumesc pentru acest lucru.

De asemenea, domnul Gheorghe Flutur – candidatul Partidului Democrat Liberal – l-a învins zdrobitor pe Gavril Mîrza la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Urmare a acestei victorii, domnul Flutur este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Această victorie s-a datorat şi dumneavoastră, rădăuţenilor, care aţi votat în proporţie de peste 55% cu domnul Gheorghe Flutur.

Stimaţi rădăuţeni, pe 15 iunie 2008 – în turul 2 al alegerilor locale – mă voi înfrunta direct cu Mihai Frunză. În momentul în care va începe campania electorală pentru turul 2, voi veni în faţa dumneavoastră şi voi vorbi despre schimbarea în bine a oraşului. Până atunci, vă mulţumesc din nou pentru încrederea acordată în primul tur al alegerilor şi pentru victoria obţinută de Partidul Democrat Liberal la Consiliul Local Rădăuţi.

Aurel OLĂREAN
Candidatul PD-L la Primăria municipiului Rădăuţi
3 iunie 2008

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare de mulţumire către cetăţenii municipiului Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Scrisoare de mulţumire către cetăţenii municipiului Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
( 4 iun 2008, 12:22:02
bine domn Olarean, asa te vrem. cineva trebuie sa starpeasca coruptia si hotia primarului si a camorei din jurul lui (fam boleac, tatar). Primarul va trebui sa raspunda penal pentru cele 3 case din parcul de la statuie. va trebui sa dea socoteala pentru toate spatiile comerciale luate dupa bunul plac de la primarie si valorificate cu sute de mii de euro. de asemenea boleaca va trebui sa justifice toyota cea noua, casa din centru, terenul si constructia de pe str. Libertatii, spatiul comercial din centru si multe altele. asteptam sa se faca dreptate pentru radauteni, sa vina in control curtea de conturi, sa dispara epava comunista regateana. frunzulica sfarsitul e aproape
2.   Epava de primar trimis de
( 4 iun 2008, 12:27:23
cei care vei comenta mai jos si il veti urca in slavi pe frunza nu aveti decat sa va multumiti cu furturile, coruptia si nedreptatile impuse de 20 de ani la primaria radauti de acest clan comunist. frunza este singurul primar comunist ramas in orasele din judet. este trista amintire a lui ceausescu, sociologul timorat si vesnic cu gandul la cum sa mai saraceasca locuitorii acestui oras. Vreti ca frunza sa isi mai faca si alte case si pensiuni cu banii vostri? va doriti ca boleaca sa se mai plimbe cu masini scumpe pe banii vostri? vreti ca tatar sa isi faca casa pe Francei cu banii vostri? daca nu va doriti aceste lucruri VOTATI SCHIMBAREA RADAUTIULUI. consilierii deja sunt, consiliul judetean este mai trebuie primarul orasului si vom progresa si noi dupa 20 de ani de stagnare sub dominatia frunza
3.   Iesiti la vot trimis de
( 4 iun 2008, 12:32:19
mergeti la vot cat mai mult, sanctionati camora radautiului, schimbati orasul daca nu vreti inca 4 ani de furturi si coruptie. au mai ramas cateva spatii comerciale prin centru. nu le lasati sa ajunga pe mana bolecilor si a lui frunza. VOTATI SCHIMBAREA, numai asa vom putea progresa si noi cum s-a intamplat cu celelalte orase ale judetului care au primari din primul tur pentru ca acei edili au stiut sa isi faca treaba si nu doar interesul personal asa cum a facut frunza la Radauti. A venit momentul sa ne despartim de hoti si corupti si incompetenti. Nu va lasati manipulati de falsul ranjet al primarului inca in functie, santionatil la fel cu ma facut si el cu voi, la fel cum el a tinut orasul pe loc.
4.   Seful politist trimis de
( 4 iun 2008, 14:43:54
Sa-l dai afara pe seful incopetent al Politiei Comunitare . Numai in Radauti nu este nici un politist comunitar venit din rindul adevaratilor politisti ptrca acest individ cumatru si prieten f bun cu Franza si cu Tatiana - jurista incopetenta .,fac cartile la angajare cu complicitatea D-nei Boleacu. Va voi contacta d-le Olarean si va voi spune mai multe la timpul potrivit. Si ieri v-am telefonat si am avut o discutie scurta cu DVs.urindu-va succes in turul 2. In Sfinta biserica ctitorita de DVS. in prezenta parintelui acum citeva luni v-am spus ca ve=-ti deveni PRIMARUL RADAUTIULUI........ptrca asa spuneau astrele ..............si se vor ADEVERI. Mult succes si numai bine.
5.   Pt olarean trimis de
( 4 iun 2008, 18:55:34
nu ai ce cauta in fruntea orasului nostru hotule ,nu ti mai aduci aminte cind luai fetele cu japca pe drumul marginii ,nu ti mai aduci aminte citi banuty yau saracele noastre mama si sotiirobind pe mosia ta ,esty mare familist nu ti mai aduci aminte de toate amantele tale ,esty falit si trebuie sa sugy seva acestor oameni ,punety pofta in cui marinelule
6.   Ingamfare trimis de
( 5 iun 2008, 05:57:11
sa mearga in marginea masii,de ce nu-l vor marginenii de primar,daca nu-i bun in sat e bun in oras?ai facut parlamentul de rusine,judetul si acum faci si radautiul de rusine
7.   Mai bun trimis de
( 5 iun 2008, 07:46:38
Este mult mai bun dl OLAREAN nu are mentalitate comunista,trebuie schimbat si la Radauti aceasta clica de mafioti.

8.   Banditul trimis de
( 5 iun 2008, 10:57:14
olarean candideaza la un post de politist la circulatie?sau de violator?la puscarie cu infractorii ocrotiti de imunitate parlamentara
9.   Comparatie trimis de
( 5 iun 2008, 16:03:30
decat prostia si rautatea mai bine mafia

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei