Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2008 - Anul XIII, nr. 129 (3810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

Flutur a câştigat în 73 de localităţi, Mîrza în 39, iar Prodan în 2

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a câştigat alegerile în nu mai puţin de 79 de localităţi ale judeţului, în timp ce principalul său contracandidat, liderul PSD Suceava, a ieşit învingător în alte 39.

Singurul dintre candidaţii la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava care a reuşit să-i devanseze pe cei doi în unele localităţi a fost liderul PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, care şi-a adjudecat alegerile în Siret şi Poieni Solca.

Potrivit numărătorii paralele realizată de partide, Gheorghe Flutur a obţinut numărul cel mai mare de voturi în toate cele şase oraşe vechi ale judeţului, Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Rădăuţi şi Vatra Dornei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a câştigat în 73 de localităţi, Mîrza în 39, iar Prodan în 2.
 Vizualizări articol: 1559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur a câştigat în 73 de localităţi, Mîrza în 39, iar Prodan în 20.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu toate trimis de
( 4 iun 2008, 12:48:49
si siret e oras vechi
1.1  RE: Nu toate trimis de
( 4 iun 2008, 16:11:40
Siretul poate e mai vechi decat suceava.

Stai in casa portocala, nu ai nici o treaba cu istoria.
1.2  RE: Nu toate trimis de
( 4 iun 2008, 17:44:11
Siretul,oras atestat ca asezare in 1340,ca resedinta domneasca in sec IV si ca oras in 1546.Asadar,d-le "SIRETEAN aveti perfecta dreptate.Este adevarat ca domnitorul Petru I Musat,a mutat resedinta de la Siret la Suceava construind biserica Mirauti.Pentru prima data se vorbeste despre orasul Suceava la 10 februarie 1388.Lasati-l in pace pe CIUCU,i-au pus parintii internet,nu mai invata nimic de atunci,se uita si el mirat numai la poze.

2.   Radauteni, desteptarea trimis de
( 4 iun 2008, 13:05:48
Noi radautenii avem ocazia sa alegem un gospodar si sa trimitem la pensie un cap mare si plin de invataturi comuniste. D-le Olarean, inca un pic si cu toate proptelele pe care le are, Frunza va pleca la Hiliseu sau va bate treptele DNA-ului pentru toate magariile facute in Bucovina. A trecut vremea secretarilor de partid, a venit vremea ca si noi radautenii sa alegem cu mintea un gospodar si cu credinta in Dumnezeu. Succes in turul doi d-le Olarean.
2.1  RE: Radauteni, desteptarea trimis de
( 4 iun 2008, 17:51:21
Sunt nascut in Radauti,dar locuiesc de 26 de ani in Suceava.De cate ori merg la parinti,ma crucesc ptr cum arata acest oras.Cum dreacu(DOAMNE-iarta-ma),de 24 de ani il alegeti pe acest imbuibat comunist numit Frunza?Orasul Radauti este "inima Bucovinei" si a incaput pe mana "trepadusilor" comunisti atata vreme!!!!Dati-l afara pe acest individ,impreuna cu el vor cadea si lacheii care l-au pupat in dos ptr a obtine foloase necuvenite.Succes la alegerile din turul 2 si sa auzim numai de Olarean nu si de comunistul ala.Bafta!
2.2  RE: Radauteni, desteptarea trimis de
( 4 iun 2008, 18:25:24
Sie eu m-am nascut in Radauti iar bunicii mei locuiesc acolo de peste 50 de ani.Pacat ca in anii de dupa revolutie nu s-a facut mai nimic in acest oras.....

Mult succes domnule Olarean!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei