Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iun 2008 - Anul XIII, nr. 129 (3810)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Confort

Flutur a obţinut majoritatea în Consiliul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Votul pentru Consiliul Judeţean dat la alegerile din 1 iunie a consfinţit victoria clară a democrat-liberalilor care vor deţine majoritatea în deliberativ mai exact 19 din cei 37de consilieri. Rezultatele finale date publicităţii de Biroul Electoral Judeţean arată că PD-L a întrunit 117.161 de voturi însemnând 42,54% din total voturi valabil exprimate. Astfel, PD-L îi va avea în Consiliul Judeţean pe Gheorghe Flutur, Vasile Ilie, Dan Cadariu, Eugen Uricec, Petru Carcalete, Ioan Balan, Dan Gospodaru, Marius Vatavu, Ioan Bădeliţă, Vasile Andronache, Sabin Adrian Drăgan , Sorina Barbu, Ioan Badale, Dan Dascălu, Doru Slevoacă , Cristinel Macovei , Florin Olaru, Gheorghe Niţă şi Marius Boghian.

„Vreau să mulţumesc încă o dată sucevenilor pentru votul de încredere pe care ni l-au dat nouă, echipei democrat-liberale şi să-i asigur că nu-i vom dezamăgi”, a declarat proaspătul preşedinte al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a obţinut majoritatea în Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 1310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Flutur a obţinut majoritatea în Consiliul Judeţean5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Acum sa vedem trimis de
( 4 iun 2008, 11:49:04
Consiliul Judetean condus cu majoritare de PDL

Primar in Suceava de la PDL

Acum nu mai au nici o scuza. Suceava trebuie sa se schimbe in mod vizibil.
2.   E bine! trimis de
( 4 iun 2008, 12:15:58
Ma bucur f. mult ca PD-l a obtinut si Primaria Suceava si presedentia Consiliului Judetean! Este calea cea mai sigura de a scapa definitiv de PD-L! Nu au oameni capabili, nu sunt buni de nimic si vor avea ocazia sa demonstreze clar asta! Au scapat Suceava de comunism... HA, HA, HA! Adevaratii comunisti abia acum vin, in frunte cu oportunistul FLUTUR. Pot sa pun pariu cu oricine ca nu vor face nimic bun in Suceava, isi vor dezamagi simpatizantii si lumea ii va taxa la urmatoarele alegeri pentru ca pur si simplu nu au oameni. Voi ati vazut ce loaze au iesit consilieri? Un judet nu e chiar asa usor de administrat. Veti cam plange dupa Marza, care este un economist de valoare, dar asa va trebuie! Iar daca avem norocul sa castige PD-L si alegerile generale, atunci chiar am scapat de PD_L. Nu au profesionisti cu care sa conduca un guvern, iar ipocritul de Basescu se va dezice urgent de PD-L, cand va constata cat sunt de prosti! NE MAI VEDEM PESTE 4 ANI STIMATI PDL-ISTI SI SA TRAITI BINE!
2.1  RE: E bine! trimis de
( 4 iun 2008, 13:35:39
Mai pesedista semianalfabeta cine esti?

Domna deputat Adomnicai? Esti disperata draga caci o sa pleci si tu dupa Mirza dar numai ca nu mai are unde sa te angajeze in CJ SI PE TINE.HAHAAAAAAAAAAAA
2.2  RE: E bine! trimis de
( 4 iun 2008, 18:07:28
GOPO,d-le,o sa-ti spun eu de ce sunt disperati acesti indivizi care si-au batut joc de Suceava vreme de 18 ani.Ieri(n.r-3-VI-2008)spunea cineva de la acesti trepadusi din PSD, ca "devalizatorii PSD au cotizat cu 1/3 din fonduri in campania electorala,restul de 2/3 a venit de la "pupincuristi","trepadusii beneficiari de contracte grase,sume enorme ptr omul de rand.Sefii PSD se tem ca acesti perdanti vor ciripi,iar ei "social-democratii",vor lustrui treptele cladirii DNA.
2.3  RE: E bine! trimis de
( 4 iun 2008, 18:34:59
Pentru O PESEDISTA...Ia pune un pariu cu mine..De unde stii tu cat sunt de pregatiti sau nu sunt PD-Listii?I-ai testat???Daca nu,cum poti sa-ti permiti sa aberezi in asemenea hal????????
3.   Aberatii trimis de
( 4 iun 2008, 12:22:50
tu nu vezi mai pesedisto ca aberezi?

4.   Intrebare trimis de
( 4 iun 2008, 13:12:00
Cum va reusi sa-si continuie Marza "afacerile" din Radauti, clocite impreuna cu Frunza acuma cand Flutur este la judet iar la Radauti iese primar Olarean? Mila oameni buni ca sunt saraci amandoi, dar saraci cu duhul.
5.   PSD-TII -HOTIIIIIIIIII trimis de
( 4 iun 2008, 16:27:36
pesedista imputita,nu vezi ca a-ti dus tara de rapa si noi cei mici suntem muritori de foame???? de ce Nastase nu facemila cu banii furati atatia ani?Murim cu zile caci medicii se uita numai la bani nu la bolnavul care intra in cabinet,asta datorita voua.Marza s-a marzit,pa,adio arme,nu-l pklangeti caci are cu ce trai 100 de ani cu toata familia. El singur si-a luat haina pe umar cum sa nu-i acceptam dorinta.

PSD - hotilor,mincinosilor,sunterti niste analfabeti pe listale de consilieri.

6.   Mesaj pt toti oamenii politici trimis de
( 4 iun 2008, 16:32:25
"Unde esti tu Tepes-Doamne,

Ca punand mana pe ei,

Sa-i imparti in doua cete

In smintiti...si in mishei..."

"Sa traitzi bine!"...ratatilor...
7.   Pt. sclavul de supervizor trimis de
( 4 iun 2008, 19:25:40
Esti un c.a.c.a.t care nu are ce face zilnic si comenteaza articolele din ziare,un fatalau care nici o fata nu se mai uita la el.Se mai arde si la poponet,asa ca mai taci dracu' din gura sugaciule.
7.1  RE: Pt. sclavul de supervizor trimis de
( 5 iun 2008, 13:57:33
Ptr "FARA NUME":esti un neica nimeni(fara nume),posesorul notelor de 4 si 5 la gramatica.Unicul neuron pe care l-ai detinut in custodie,a decolat din capul tau patrat.In functie de frazele pe cate le-ai postat pe forum,stabilesc ca esti un "tampit" care se ocupa cu pierderea timpului liber.Pacat de parintii tai care au investit in "hoitul" din tine si pe care ii dezamagesti.Ai un viitor ratat,de aceea mananci rahat.Ai inteles ce inseamna politica,exact cum ai invatat la cursuri gramatica.
8.   Majoritatea PDL trebuie respectata trimis de
( 4 iun 2008, 22:02:30
Bine ca jud. Suceava a scapat de banda comunista a lui Mirza. Sunt fericit.

N-or fi noii veniti ingerasi, dar acesti oameni au inteles ca Romania are nevoie de schimbare radicala si, s-au adaptat nevoilor nationale. Pentru acest lucru admir eu PDL-ul.

Cred ca pana acum Mirza a dat imprimire documentatia si semnat formalitatile necesitate de lege.

Coane Gica, te rog, angajeaza cativa juristi....sa "umble" la hartiile lui Mirza. Vrem sa stim ceea facut Porkul si banda lui de hoti:/Virginel/Stan/Ursu/Dontu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei