Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iun 2008 - Anul XIII, nr. 127 (3808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reclamaţii

Plângere penală împotriva preşedintei circumscripţiei Slatina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul de presă al PNL Suceava a anunţat că PNL a depus ieri dimineaţă plângeri penale împotriva preşedintelui circumscripţiei electorale Slatina, Daniela Nuţu, şi a preşedintelui biroului electoral al secţiei de votare nr. 2 din Slatina, Laura Bîrsan, pentru abuz în serviciu împotriva intereselor publice şi a intereselor persoanelor.

“În mod intenţionat s-a procedat la completarea biroului secţiei de votare nr. 2 cu reprezentantul de pe poziţia 2 a comunicării din partea PNL. Conform comunicării PNL, în această secţie de votare trebuia să fie desemnată doamna Ţigănaşu Ilenuţa şi nu domnul Mihăilescu Marin Gheorghe, aflat pe locul 2. Cunoscând antecedentele penale ale actualului primar PD-L din Slatina, Ilie Gherman, ne arătăm indignarea faţă de obstrucţionarea demersului democratic în această comună. În cazul în care această situaţie persistă, vom fi nevoiţi să solicităm reluarea scrutinului electoral în comuna Slatina, fiind convinşi de intenţia vădită de fraudare a rezultatului alegerilor”, spune comunicatul PNL Suceava.

 

 

·Câte două persoane în cabinele de vot

 

Sesizările privind presupusele nereguli din comuna Slatina au început „să curgă” încă de la primele ore ale dimineţii zilei de ieri, printre cei acuzaţi numărându-se şi primarul comunei, Ilie Gherman.

Una dintre sesizări a fost formulată de Asociaţia Pro Democraţia Suceava, care a reclamat faptul că până la ora 9:00 observatorii asociaţiei nu au fost lăsaţi să intre în secţiile de votare.

Mai mult, preşedintele Pro Democraţia Suceava, Ştefan Puşcaşu, a declarat că din informaţiile pe care le-a primit de la observatorii din Slatina, primarul Ilie Gherman „se implica, în ziua votului, în organizarea secţiilor de votare şi în desfăşurarea procesului electoral”.

De asemenea, în urma sesizărilor telefonice, trei membri ai Biroului Electoral Judeţean Suceava s-au deplasat la Slatina pentru a verifica reclamaţiile primite.

Potrivit notelor de constatare ale membrilor BEJ, primarul din Slatina s-ar fi aflat în faţa primăriei şi îndemna electoratul să-l voteze. De asemenea, în cabinele din secţiile de votare din Slatina intrau câte două persoane în acelaşi timp, deşi legea electorală interzice acest lucru, iar în mai multe secţii urnele de vot nu erau sigilate.

Potrivit conducerii BEJ Suceava, faptele semnalate sunt de competenţa Poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plângere penală împotriva preşedintei circumscripţiei Slatina.
 Vizualizări articol: 1211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Plângere penală împotriva preşedintei circumscripţiei Slatina5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Verificati listele electorale ca sunt si nume fa trimis de
( 2 iun 2008, 11:09:19
atentie mare cu acest primar ca e de speriat,in acea primarie numai el dicteaza,satenii au frica de acest primar ca a bagat spaima in ei
2.   Petru trimis de
( 2 iun 2008, 12:08:09
asa este dar sa verifice un ziarist solutiile date in multimea de dosare pe care le-a avut pe rol .
3.   Va rugam spargeti mafia trimis de
( 2 iun 2008, 15:23:59
domnilor acest primar gherman a bagat frica in locuitorii comunei slatina ,stringeti probe ,verificati ,stiti ca fost dat prin ziare cu mafia lemnului ,circulare la toate rudele,oamenilor le este frica sa vorbeasca ,bate politie tot cine il deranjeaza,a angajat oameni fara studii (liceu)crecea mihaela citi or fi de acest gen,va rugam ziaristi curajosi scapati comuna de acest primar,chear acum e momentul el va fi pe veata primar ,oamenii sunt multi in varsta sil voteazade frica!!!!!!! succes si aveti grija ca este periculos.
4.   Asta este acel "spanchi"? trimis de
( 2 iun 2008, 18:15:12
Daca este acel individ care acum 20 de ani era un "sportiv" la Suceava,il cunosc.Lupte greco-romane cica,in realitate era un individ de nimic insotit de o gasca de analfabeti,"sportivi" si ei.Este un pericol ptr populatia acestei comune.Daca a facut faradelegi,sa plateasca.
5.   LA PRIMARIE E CA LA FIRMA LUI trimis de
( 2 iun 2008, 20:20:10
RAR E DE GASIT LA PRIMARIE SI TRE SA TE ROGI SA ITI DEA DREPTUL TAU ,O HARTIE,NE ESTE FRICA DE EL, A BAGAT SPAIMA IN NOI,CHEMATI TELEVIZIUNILE VA ROG SA VADA CE TEROARE E AICI.NIMENI NU ARE CURAJ SA VORBEASCA CA O PATESTE.
6.   Corect trimis de
( 2 iun 2008, 23:48:00
daca are mai mult de 50% dintre voturi ce conteaza daca va ia si la tranta, asta ati votat asta aveti.
7.   Primar disperat trimis de
( 3 iun 2008, 19:03:11
Dragii mei nu este vorba ca il voteaza peste 50 %din alegatori si asa ne meritam soarta ci de faptul ca fura la votare .De ce nu a primit de dimineata observatorii in sala de votare?Ptr ca vota(fura) la greu cu oamenii lui.De ce tragea de oameni la intrare si le arata unde sa voteze ?De ce nepoata sa Birsanu Laura presedinta sectiei de votare Herla racnea ca o disperata se temea ca ca unchiul-seful-primarul unul si acelasi Ilie Gherman va pierde si va ajunge la mititica?Ii era frica ca il vor urma?Ori presedinta Nutu Daniela (amanta -angajata primarului) de ce ii este frica ?Ca pierde Gherman si nu ii mai poate termina casa cu piscina si nu mai are masina la scara platita din banii comunei care s o plimbe?TREZITI VA PINA NU E PREA TIRZIU SA ALUNGAM VAMPIRUL CARE NE ****DE BANI SI CARE IN 12 ANI NE A FACUT DE RUSINE.HAI SA NE UNIM SI S AL DAM JOS PE HOT A FURAT DESTUL .NU VA FIE FRICA AVEM DREPTUL LA MAI MULT! DACA VOI SINTETI IMPACATI CU SITUATIA GINDITIVA LA COPII SI NEPOTII DVS!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei