Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mai 2008 - Anul XIII, nr. 122 (3803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă - PSD

Turnătorul Flutur

În odioasa tradiţie a celor mai dezgustători turnători, Gheorghe Flutur îşi foloseşte, din 2004 încoace, poziţia de senator pentru a încerca distrugerea adversarilor politici cu ajutorul noii securităţi, cea a procurorilor aserviţi preşedintelui Băsescu.

Din 2004 încoace, Flutur i-a denunţat calomnios pe toţi colegii lui mai copţi la minte decât el din Regia Naţională a Pădurilor, dar şi pe principalii lideri suceveni ai PSD şi, în primul rând, pe preşedintele Gavril Mîrza.

Fiecare denunţ al lui Flutur a constituit temeiul unor cercetări aprige din partea procurorilor şi al unei terori asupra martorilor, chemaţi pentru audieri la cele mai nepotrivite ore şi ţinuţi pe holuri, în aşteptare „psihologică”, menită să-i facă „maleabili” şi să mărturisească tot ceea ce dorise Flutur să pună în cârca adversarilor săi, foşti colegi şi actuali politicieni.

În cele din urmă, procurorii securişti s-au văzut obligaţi să renunţe la hăituiri, în numele turnătoriilor odioase ale lui Gheorghe Flutur, reţinând în sarcina lui Gavril Mîrza doar faptul că, prin intermediul unei fundaţii, a gestionat corect executarea aducţiunii cu apă şi a canalizării de la mănăstirea Dragomirna, dar cică ar fi adus, prin umanismul său, foloase de imagine PSD. În plus, fundaţia preşedintelui Mîrza a plătit taxele universitare ale unor tineri… PD-L, a trimis la tratamente în străinătate membri, ba chiar şi un lider judeţean al partidului lui Flutur şi a plătit costurile de tipărire pentru 32 cărţi (din păcate, nici una scrisă de Mercenarul Negru), două dintre ele, scrise de Florea Grapini şi de Petru Rusşindilar, fiind imputate, pentru că aveau drept temă… social-democraţia (chestie care ţine de trecutul PD-L, nu?).

Cum nici un denunţ al turnătorului Flutur nu s-a adeverit şi cum preşedintele Mîrza, milos cum este, nu l-a chemat pe denunţătorul calomnios în faţa instanţelor, ca să răspundă pentru pârele sale, Flutur se simte îndreptăţit, acum, să reia turnătoriile bolnăvicioase, dar sub formă de „comunicate de presă”, pe care Andreica, veşnic eşuat pe buza paharului, le semnează fără să clipească.

O condamnare a lui Flutur pentru calomnie, obţinută de un sucevean în faţa instanţelor, nu a putut fi încă decontată, pentru că obraznicul turnător e ditamai demnitarul şi nu are demnitatea de a răspunde, vreodată, pentru pagubele pe care le face.

Conform proverbului, hoţul dovedit în instanţă, Gheorghe Flutur, strigă „Hoţii!”, dar, din fericire, numai fraierii şi complicii lui îl cred.

 

Biroul de presă al O.J. a P.S.D. Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turnătorul Flutur.
 Vizualizări articol: 657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 5 voturi
Turnătorul Flutur3.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jos Baroniada psd trimis de
(27 mai 2008, 12:27:00
1 roman din 10 traieste bine - baronul PSD!

Paine, mici, mustar si bere, nu circ!

Sa muriti incet, alegatori psd!
1.1  RE: Jos Baroniada psd trimis de
(27 mai 2008, 18:24:20
sa iti fie rusine individ portocaliu ! avem dreptul la opinie si la vot ! flutur improasca cu venin,otrava si mizerie ! pe 1 iunie,la vot asta o sa primeasca !
1.2  RE: Jos Baroniada psd trimis de
(28 mai 2008, 10:10:26
Nu prea pari a fi normal

Mai bine ai face o tura prin oras sa te mai documentezi
2.   Ioane trimis de
(27 mai 2008, 12:40:20
Iar apari cu stiri rasuflate in ziar sa arati ca-ti meriti simbria tradatoare?Esti ca un cotei in lant ce da din coada si latra la cei care trec pe drum pentru a arata stapanului ca-si merita osul de ros!
3.   Nesimtire trimis de
(27 mai 2008, 13:03:14
Nu sunt votant PSD,dar prin astfel de afirmatii ca ale lui N.S de la p.1,nu voi deveni niciodata votant al PD-laturilor ,ci mai degraba,daca interesele judetului o cer(si se pare ca da) voi vota cu oricine are sansa de a-i trece pe tusa si de acolo in anonimatul ce-i asteapta pe asemenea tradatori de neam si tara.. P.S. Uraea lui N.S pentru PSDisti ,"sa muriti incet",prea seamana cu a mentorului sau," Sa (traiati ?) muriti bine !".Acum insa sunt in pericol sa le moara si capra lor,nu numai gainile si padurile noastre !
3.1  RE: Nesimtire trimis de
(28 mai 2008, 10:15:00
Bai nene cite pseudo. mai ai? Te bagi cind pentru unul cind pentru altul. Hotarastete odata de partea cui esti! Nu mai minca ciuperci ca o iei razna si ajungi in Burdujeni sat.
4.   De FAULT trimis de
(27 mai 2008, 16:57:16
FAULT, esti INCORIGIBIL ! NU esti tu alegator PSD-ist ? Ha, Ha ! Sigur, esti doar lingator de baroni ! Si asa vei ramane !
5.   Jos flutur trimis de
(27 mai 2008, 17:10:45
Flutur este un hota fara margini!!! Cine este si ce a facut acest client al codului penal numit Gheorghe Flutur?
6.   Ilie si Flutur dau mita trimis de
(27 mai 2008, 21:32:07
Mai bine va uitati la filmuletul in care Ilie arunca cu bani mituind oamenii la biserica, alaturi de Flutur.

http://www.news-bucovina.ro/

Ce rusine!Astia nu dau doi bani pe poporul asta roman. Dar vor sa prosteasca lumea.
6.1  RE: Ilie si Flutur dau mita trimis de
(28 mai 2008, 09:53:33
Atat ati inteles???Jalnic.....V-ati demascat-nu sunteti POLITISTUL.:))))))))))))))
7.   Jos comunismul trimis de
(28 mai 2008, 01:38:52
Ajunge . Flutur noul presedinte.
8.   Alesi trimis de
(28 mai 2008, 10:10:09
Mai Gabrielo stai mama acasa poate ai alte treburi si noi te retinem....poate ai de facut sarmale..Chiar la toate articolele esti prezenta? Ce le mai stii tu pe toate.
8.1  RE: Alesi trimis de
(28 mai 2008, 11:31:38
Sunt prezenta la cate articole doresc.Stiti vorba"rade harb de oala sparta":)))))))))))))Sarmale are cine sa-mi faca....Chiar nu ma ocup de asa ceva.Sunt o femeie puternica,nu gen nevasta ta.:))))))))))))))
9.   Gandire NORMALA la VOT ! trimis de
(28 mai 2008, 10:40:27
POLITISTULE, daca esti asa destept, explica-mi si mie, CE MITA e aia ? Caci, Legea electorala interzice sa dai "bani sau obiecte", e ok, dar PSD imparte obiecte continuu pe toate strazile, si se pare ca totu-i ok ! Dau mici si bere si totu-i ok !? Daca dai niste bani "pentru biserica", e infractiune !? In al doilea rand, eu, ca roman, voi vota pe cei ce-mi VOR DA ! Nu ma intereseaza nici partidul, nici persoana, nici alte abureli politice ! VOTEZ pe cei care PROMIT CA-MI VOR DA CEVA. Aia care n-au promis nimic, ci doar au urlat non stop contra "celorlalti", ce vor ? Pentru ce sa-i votez ? Ce vor face pentru MINE, ca Roman ? Vor urla in continuare ca "mostenirea PDL....." Nu stiu care, ca PDL NU a CONDUS (Tariceanu i-a dat urgent afara dupa ce s-a aliat cu PSD). Asa ar trebui sa gandeasca ORICE ROMAN: CE AM DE CASTIGAT EU, CA OM, DE PE URMA UNUI CANDIDAT SAU A ALTUIA ? Iar cei ce NU SUNT IN STARE SA NE DEA NIMIC, sa DISPARA !
10.   Nene procuroru... trimis de
(28 mai 2008, 17:31:31
Zice procuroru :"Eu voi vota pentru cei ce-mi vor da ".Pai daca-i asa .ia mata nene procuroru niste m.UE de la baiatu ,fara a ti-o fi promis dinainte sub alta forma (locuri de munca ,parcuri si parcari,etc.),cum fac PD-Laturile de ex.,dar pina la urma tot cu asta te alegi.Ciocu mic,ca vin....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei