Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mai 2008 - Anul XIII, nr. 122 (3803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deschidere

Zarojanu spune că va răspunde solicitărilor tuturor sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL pentru Primăria Suceava, Angela Zarojanu, a anunţat că după ce va fi aleasă în funcţia de primar va continua dialogul deschis cu toţi sucevenii care îi vor semnala atât probleme ale Sucevei, cât şi problemele cu care se confruntă în mod personal şi a căror rezolvare este sarcina primăriei.

Zarojanu a precizat că, până în prezent, în urma discuţiilor pe care le-a avut cu sucevenii, a strâns peste 2.000 de solicitări şi de problemele ale locuitorilor Sucevei, urmând să găsească soluţiile cele mai potrivite pentru rezolvarea lor.

„După ce voi fi aleasă primar, vreau să continui dialogul iniţiat în această perioadă a campaniei electorale. Şi îi asigur pe toţi cei care mi se vor adresa că le voi răspunde şi mă voi preocupa pentru a le rezolva problemele pe care le au”, a spus Angela Zarojanu.

Ea a adăugat că pe lângă audienţele pe care le va ţine la primărie, sucevenii i se vor putea adresa şi prin intermediul internetului, trimiţând e-mailuri la adresa sa personală. Angela Zarojanu a dat asigurări că va răspunde personal tuturor celor care îi vor trimite mesaje pe internet.

În acelaşi timp, candidatul PNL pentru primăria Suceava a precizat că în urma discuţiilor pe care le-a avut cu sucevenii, cele mai multe probleme semnalate de aceştia au făcut referire la starea drumurilor şi a trotuarelor, curăţenia necorespunzătoare, lipsa locurilor de parcare, dar şi a spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă pentru copii. „Sunt problemele pentru care avem deja soluţii, dar şi proiecte pentru a putea să le rezolvăm în următorii ani”, a subliniat Zarojanu.

 

 

Angela Zarojanu susţine că nu se teme de întrebările incomode

 

Angela Zarojanu a precizat că nu va refuza să răspundă sau să discute cu sucevenii care îi vor prezenta probleme „mai delicate”. Ea a dat ca exemplu o persoană din Obcini care a dorit să afle dacă biserica Sf. Paraschiva din acest cartier are sau nu autorizaţie de construcţie.

„Această persoană m-a întrebat dacă pot să-i ofer eu aceste informaţii, în condiţiile în care Ion Lungu a refuzat să facă acest lucru. Am căutat răspunsurile şi pot să o informez că biserica are autorizaţie de construcţie, obţinută în anul 2000, însă acolo sunt şi alte probleme”, a declarat Angela Zarojanu.

Ea a precizat că, în momentul de faţă, în jurul bisericii se construieşte un gard, pentru care nu există autorizaţie de construcţie. În aceste condiţii, Zarojanu a spus că i-a solicitat şefului Direcţiei de Urbanism să-i invite pe beneficiarii lucrărilor la primărie, pentru a clarifica această situaţie.

„Nu mă feresc de întrebările cetăţenilor, fie că ele sunt mai mult sau mai puţin comode. Sucevenii au dreptul să ştie ce se întâmplă în oraşul lor, iar eu voi avea acest dialog cu toţi cei care mi se vor adresa”, a încheiat Zarojanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu spune că va răspunde solicitărilor tuturor sucevenilor.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Zarojanu spune că va răspunde solicitărilor tuturor sucevenilor4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Angela... trimis de
(27 mai 2008, 11:20:59
angela nu putea sa zica "rau,ratusca,ramriuca"
2.   Tarziu trimis de
(27 mai 2008, 12:43:49
Scump,maica,scump!Si cam tarziu te-ai trezit sa centralizezi problemele orasului!Ca patru ani de viceprimar ai avut timp si atributii cat incape,dar n-ai facut nimic!
3.   Nimic mai fals trimis de
(27 mai 2008, 13:05:57
Stimata doamna, nu mai mintiti, v-am trimis e-mailuri cu anumite probleme ale zonei in care locuiesc si a a caror rezolvare tin de primarie, iar dvs. nici macar n-ati catadicsit sa raspundeti la ele, d-apoi sa le si rezolvati! Suceava nu doarme!!!
3.1  RE: Nimic mai fals trimis de
(27 mai 2008, 17:42:36
Sa stii ca nu poate sa raspunda la toate email-urile pe care le trimite lumea. Important este ca Angela doreste sa ajute sucevenii. Bravo Angela.
3.2  RE: Nimic mai fals trimis de
(27 mai 2008, 20:28:13
Cristi-limba aspra mult aduce,de ce n-a ajutat Angela-merge prea departe sucevenii pana acum?
4.   Pentru pdlei trimis de
(27 mai 2008, 13:14:34
Pentru cei trei care au scris mai sus, pusi de pdl, va transmit tralalalalalala lalalalal lalalalalla. Nu mai mancati rahat aiurea ca indata vine ignatul grohacului de lungu.
4.1  RE: Pentru pdlei trimis de
(28 mai 2008, 05:58:16
Cretinule,si eu astept eliberarea primariei de grohac,nu sunt nici pd-l-ist,nici psd-ist,n-a reusit nici un candidat sa-mi atraga atentia,nici un partid nu m-a convins,asa cum a reusit cu tine,altfel n-ai manca rahat,chiar platit sa fii...N-ai cu cine,ba....niste tarani!
5.   Bravo Angela Z. trimis de
(27 mai 2008, 17:45:43
Cred ca este primarul ideal, cred ca un primar adevarat trebuie sa vorbeasca cu sucevenii si sa incerce cat mai mult sa rezolve problemele acestora.Bafta A.Z.
6.   Cu dialog trimis de
(27 mai 2008, 17:49:11
Mult succes in campanie Angela si sper sa incerci sa faci cat mai multe pentru Suceava. Cred ca acest lucru se face prin dialog si dumneavoastra face-ti acest lucru BRAVO. Succes ANGELA.
7.   Ca si pana acum... trimis de
(27 mai 2008, 18:00:25
De cand a inceput campania electorala o rog pe d-na vice-primar sa faca publica situatia locului de joaca de pe strada Victoriei f.n., din cartierul Obcine, in spatele punctului termic nr.3. . Acest loc de joaca a disparut, ca multe altele, si acolo s-a construit o biserica particulara si, urmeaza ca preotul sa construiasca pentru preuteasa lui o gradinita particulara. Adio loc de joaca pentru copiii nostri....si asta datorita conducerii actuale (primar si vice-primar). I-as intreba pe cei doi cat costa un metru patrat de teren in mijlocul cartierului Obcine (este vorba de aproape 1000 de metri patrati) si cat a costat afacerea "concesionarii" lui. Pentru un om obisnuit, care ar dori sa-si construiasca un garaj de 10 mp, nu pe 1000, nu se poate niciodata. Pentru preotii "afaceristi"....totul se poate. Dar sa speram ca lucrurile se vor schimba ....dupa alegeri.... pentru ca pana acum raspunsuri de la actualii edili nu avem...
7.1  RE: Ca si pana acum... trimis de
(27 mai 2008, 20:35:39
Garaj de 10 metri patrati? Pentru Mobra?Terminati odata cu stupizeniile astea !Un oras european(si nu Prelipcean)nu are garaje.De vrei garaj,ia-ti pamant la Plopeni,langa grohacul primar(inca)si fa-ti 2-3,cate vrea muschii tai.Sa-l pupi sub brat pe Marza...
8.   Minte trimis de
(28 mai 2008, 00:13:55
minte frumos coana,nu ai spus in ce an vei fi prrrrimarrrr,doar daca se ineaca prodan la baraj la Siret,ai o sansa la C.J.peste 50 ani.
9.   Pt. d-ra Angela trimis de
(28 mai 2008, 08:44:26
Succes. Sunteti singura dintre candidatii pentru primarie careia ii acord increderea mea. Pacat ca oamenii din oras nu va cunosc asa cum ar trebui. Pacat ca ati stat in umbra unui hot 4 ani si acum sunteti judecati la fel. Sunt convinsa ca cei care au fost in audienta la dv. au fost tratati omeneste si au iesit din birou increzatori. Nu acelasi lucru il pot spune si despre d-nul Lungu. Pacat ca ati stat in umbra acestui nenorocit care a distrus orasul si nu v-ati putut afirma, fiind ingradita de dorinta de marire a taranului. Chiar daca nu va cunosc personal, prin natura meseriei mele iau contact cu f. f. f. multi cetateni si cei mai multi dintre ei au o parere f. buna despre dv. Succes ,indiferent de rezultat. Toata stima pentru felul cum stiti sa abordati problemele ,pentru elegenta un exprimare,pentru faptul ca sunteti femeie si am toata increderea in spiritul dv. gospodaresc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei