Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mai 2008 - Anul XIII, nr. 122 (3803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Tur de forţă al echipei PNG Suceava în localităţile judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de candidaţi ai PNG Suceava pentru Consiliul Judeţean, conduşi de liderul organizaţiei, Ghiţă Ignătescu, a prezentat proiectele acestei formaţiuni politice aproape în toate comunele, oraşele şi municipiile judeţului.

Candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Ghiţă Ignătescu a declarat că din discuţiile avute cu sucevenii a constatat faptul că aceştia îşi doresc o nouă generaţie de politicieni, PNG oferind în momentul de faţă cea mai bună alternativă din punct de vedere politic.

„Oamenii din judeţ sunt alături de noi, pentru că ştiu că atât noi, cât şi liderul PNG poate să facă mai mult bine pentru ei”, a spus Ignătescu.

El a precizat că la sfârşitul săptămânii trecute s-a întâlnit cu alegătorii din Marginea, Moldoviţa şi Pojorâta, la discuţii fiind prezenţi câteva mii de locuitori ai acestor comune.

„Am fost primiţi cu multă căldură, de foarte mulţi oameni, care ne-au ascultat şi care au anunţat că ne susţin în această campanie. Şi sunt bucuros că oamenii vin în număr mare la întâlnirile noastre, sunt de acord cu noi şi vor o nouă generaţie de politicieni”, a mai spus candidatul PNG pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

Ghiţă Ignătescu a mai adăugat că în toate cele trei comune, candidaţii PNG au şanse foarte mari de a obţine funcţiile de primari, fiind vorba de Vasile Geană – Marginea, Romeo Cocerhan – Moldoviţa şi Bogdan Codreanu – Pojorâta.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tur de forţă al echipei PNG Suceava în localităţile judeţului.
 Vizualizări articol: 803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Tur de forţă al echipei PNG Suceava în localităţile judeţului3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Precis trimis de
(27 mai 2008, 13:59:23
In mod sigur oamenii va asteapta sa veniti si abia asteapta sa va voteze! Veti castiga cu 101,5% la Consiliul Judetean, iar la Gura Humorului veti castiga cu 147,3%! Noapte buna!
2.   Nasul... trimis de
(27 mai 2008, 17:27:28
Dvs. ori nu stiti ce va fac candidatii la locale, ori faceti eforturi sa nu aflati!!! Nu va este rusine sa mintiti in halul in care o faceti? Sa se termine perioada asta, ca nu poate omul dormi linistit noptile ca umbla PNG'ul cu propaganda lor pe toate drumurile si scoala si **** si mormant cu campania lor!!!! Si sa nu va aud ca vorbiti de campanie curata... Cati bani (euro) a impartit "desteptul" de Bogadan Codreanu in Pojorata????!!! Mii de oameni, auzi!!!! De unde ai scos tu miiiiiiii de oameni in localitatile astea????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei