Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mai 2008 - Anul XIII, nr. 122 (3803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Liberalii susţin că PD-L este un partid lipsit de etică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, Iulian Angheluş, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că PD-L Suceava este un partid lipsit de etică, precizând că are şi argumente care să-i susţină aceste afirmaţii.

Angheluş a făcut referire, în primul rând, la actualul primar al Suceava, Ion Lungu, care candidează pentru un nou mandat din partea PD-L. „Lipsa de etică a acestuia este demonstrată şi de faptul că Ion Lungu a trădat PNL, şi mai mult a plecat la PD-L din postura de preşedinte al liberalilor. Din punctul meu de vedere era altceva dacă Ion Lungu îşi dădea demisia din preşedinte, şi pleca ca simplu membru. Pentru că dacă  convingerile lui politice venite din vechea familie liberală Lungu s-au schimbat, este un aspect, dar să pleci din poziţia de preşedinte, de căpitan de vas, este o altă problemă”, a spus Angheluş.

 

PNL îl cheamă pe Lungu la o confruntare televizată cu Angela Zarojanu

El a mai adăugat că alte motive pentru care poate afirma că lui Ion Lungu îi lipseşte etica sunt şi deciziile de a asfalta, pe ultima sută de metri, mai multe străzi din Suceava, dar şi refuzul de a participa la o confruntare politică directă, la un post de televiziune, cu Angela Zarojanu, candidatul PNL pentru Primăria Suceava.

„O astfel de dezbatere televizată ar arăta lipsa proiectelor lor. Iar candidatul PNL, doamna Angela Zarojanu, ar veni cu argumente că marea majoritate a proiectelor implementate în Suceava au fost ale liberalilor, Ion Lungu fiind doar un executant”, consideră Iulian Angheluş.

El a mai spus că lipsa eticii în cadrul PD-L este demonstrată şi de faptul că liderii judeţeni au acestui partid nu l-au sancţionat pe deputatul Aurel Olărean, acuzat că ar fi ameninţat un tânăr din Rădăuţi, căruia i-a distrus şi maşina în care se afla.

Nu în ultimul rând, vicepreşedintele PNL Suceava a criticat „opulenţa deşănţată” a campaniei electorale a PD-L Suceava.

„În cazul în care liderii locali ai acestui partid vor ajunge pe nişte scaune, oare îi vor servi pe suceveni, sau doar pe cei care le-au plătit campania electorală? Îmi pun zilnic această întrebare, dar cred că cel mai bun răspuns îl vor da sucevenii când se vor prezenta la vot”, a încheiat Angheluş.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii susţin că PD-L este un partid lipsit de etică.
 Vizualizări articol: 862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii susţin că PD-L este un partid lipsit de etică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fetitza PSD/PCR trimis de
(27 mai 2008, 13:11:07
Anghelush, fetitza de seara PSD/PCR, vorbeste in somn.
2.   HAHAHA trimis de
(27 mai 2008, 13:54:05
Am ramas socata de" studiul "pentru fluidizarea circulatiei din Suceava facut de Anghelus!!:)))))))))))

Domnule Anghelus,va laudati la o emisiune Neatza...ca sunteti la masterat.Vai,vai,m-ati dat pe spate."Sincer"eu nu stiu cum se intra la masterat....:)))))))))))))))))
3.   Precizare trimis de
(27 mai 2008, 14:46:25
Cu toate ca la acea emisiune nu am afirmat nimic despre masterat, chiar sint inscris la un Master la Universitatea Suceava. Dar haideti sa dezbatem idei, nu persoane.
3.1  RE: Precizare trimis de
(27 mai 2008, 14:57:44
Ei,asa a afirmat Iulian Anghelus....Caseta a ramas la Bucovina TV asa-i.Nici macar nu are importanta....Vroiam doar sa specific faptul ca nu toti alegatorii pot fi prostiti atat de usor.Si eu am un curs postuniversitar de Drept International.Si ce-i cu asta???

De ce voi PNL-istii negati ca si PD-L istii au oameni de valoare .De ce in Suceava nu putem colabora fructuos indiferent de coloratura politica a unuia sau altuia?
3.2  RE: Precizare trimis de
(27 mai 2008, 15:07:09
In Suceava conduce o mafie atroce, Gabriela draga, iar partea ei cea mai ticaloasa e la voi, la PD-L. Alegatorii au urmatoarea optica: hoti sunt toti politicienii, dar pe aia de la PSD sau PNL macar ii stim deja cum sunt si ii putem arde, insa ticalositi ca la PD-L nu s-au mai vazut pana acuma, pentru ca astia de la PD-L sunt tot ce a fost mai rau peste tot, care s-a scurs ca puroiul, s-a adunat prin tradare si traseism in partidul cel nou si acum se dau toti niste prunci inocenti. Marca PD-L este marca tradarii si a asasinatului, si tocmai de accea fuge lumea de voi. Oamenii simt ca vreti sa ii momiti numai cu pixuri, afise, galagie si campanie costisitoare, ca sa va acoperiti trecutul de curve politice de cea mai joasa speta, de stapani ai faradelegii, de tradatori si oameni lipsiti de responsabilitate.

Un om de bun simt stie ca daca apare undeva in prezenta unui PD-L+ist se face de ras, se compromite. Cum ati vrea, asadar, ca un om de bun simt sa colaboreze cu voi?
3.3  RE: Precizare trimis de
(27 mai 2008, 15:20:42
Cand semnalati lucruri atat de grave va rog sa ne prezentati si dovezile.Altfel ceea ce spuneti sunt doar calomnii!!!
3.4  RE: Precizare trimis de
(28 mai 2008, 09:06:43
Duduie Gabriela nu ratezi nici o ocazie in care sa nu te lauzi cu inaltele tale studii. Scoala de ofiteri -comunista si membra de partid- studii de drept........hm de care???? Si acum esti mare membra PD-L. Macar taci si nu te mai da in stamba ca uite ce oameni sunt in acest partid de kk -comunisti, informatori,curve si hoti. Voi vreti sa guvernati????
3.5  RE: Precizare trimis de
(28 mai 2008, 09:23:32
Proasto calomnia nu mai este infractiune. Voi PD-Listii sunteti invatati cu infractiunile si de aceea stigati.....calomnie!!!!! Cine pe cine calomniaza????Voi ca furati poporul, sau poporul ca stiga hotii?????? Nenorocito!!!!!!Mananci c a c a pe forum de ceva timp incoace. Cu care ti-o tragi???? Acrito!!!!!
3.6  RE: Precizare trimis de
(28 mai 2008, 09:27:28
Te-as ruga sa-i spui duduie mamei tale.Dupa mintea ta toti cei care au studiat inainte de 1989 sunt vai mama lor.:)))))Am mai pus eu unde nu-i minte nici Dumnezeu nu cere....

Sigur ca sunt mandra de ce am realizat in viata.Cred ca de ASE n-am spus nimic.Ei,am facut si Academia de Stiinte Economice.Daca te deranjeaza atat de mult,voi spune ce studii am mai facut.Dar,va dau cu lingurita ca sa u va speriati prea tare.O zi buna!:))))))))))))))
3.7  RE: Precizare trimis de
(28 mai 2008, 17:01:17
Mama mea n-are nici o legatura cu acest subiect. Daca vrei si tii neaparat sa vorbim de mame atunci........... Nu ma deranjeaza si nici nu ma intereseaza pe unde ti-ai fluturat-o. Luati-o incet duduie ca am mai avut un academician doctor inginer si stiti cum a sfarsit???????????? In mod sigur!!!! Pazea!!!!!
4.   Vorbiti de etica.... trimis de
(27 mai 2008, 15:04:17
Dumneavoastra nu aveti in partid membrii veniti de la alte partide?Va place sa catalogati oamenii dar nu va ganditi ca si PNL-ul are aceeasi lipsa de etica.Asa ati spus....
5.   Xxx trimis de
(27 mai 2008, 16:40:05
Nu numai lipsit de etica ci si plin de HOTI . HUOOOOOOOOOOOOOOOOOO
6.   Iulian Anghelus si GALA trimis de
(27 mai 2008, 16:50:51
GALA, esti patimas si fals ! Amageala cu "pixuri si galagie" o fac TOCMAI PSD si PNL, care ne-au SUFOCAT cu agresivitatea campaniei lor, cu panouri, bannere, cearceafuri cat blocurile de-au umplut Obcinele, afise pana si pe cosurile de gunoi, la scara blocurilor, numai pe geamuri n-au ajuns !!! Plus agresivitatea extrema in aparitii TV si in limbaj, incat, la fiecare 2 cuvinte repeta mecanic "Lungu...", sau "Flutur..." sau "PD-L..." ! N-am auzit NIMIC despre proiectele lor (mai ales ale PSD), la fel de adevarat cum N-AM AUZIT asemenea mizerii verbale la PD-L !! Chiar daca nu am vrea s-o credem, PD-L a avut cea mai decenta campanie electorala (in comparatie cu PSD si PNL, desigur). In ceea ce priveste "alfabetismul" PD-L-istilor, este multumitor, ca la toti. A fi "inscris" la un Master nu e mare branza, chiar si eu, care nu am pretentii politice am "absolvit" deja 2 ! Din pacate, nu exista un Master pentru BUN SIMT ! Abia ala ar trebui urmat de majoritatea membrilor PSD
7.   ... trimis de
(27 mai 2008, 18:18:44
Faptul ca PD-L este un partid lipsit de etica o stie toata lumea. Din aceasta cauza foarte multe persoane s-au inscris in PD-L. Exista o vorba: cine se aseamana se aduna. Este de ajuns sa vedem cine reprezinta acest partid la nivel local si... comentariile sunt de prisos.

Binenteles ca sunt sustinuti de oameni fara discernamant care spera la o functie sau la un loc de munca unde sa nu faca nimic, doar sa comande, si, daca se poate sa-si faca plinul timp de patru ani. Apoi, acestia, se vor orienta spre alt partid aparut peste noapte.

Sta in putearea noasta sa stopam aceasta practica care ne manance din '89. Cum ? - Foarte simplu: nu votati cu PD-L.
7.1  RE: ... trimis de
(27 mai 2008, 18:23:21
subscriu.........NU VOTATI PDL!
8.   PDL trimis de
(27 mai 2008, 19:45:21
Lumea voteaza PDL, partidul poporului!
9.   Briceagul Popo(na)rului trimis de
(27 mai 2008, 21:28:33
Lumea voteaza PDL, partidul poporului mort, daca te ia in serios, nea Briceag!

Noroc ca romanii s-au cam saturat de hoti, mai ales de PD-L-isti, care sunt cei mai experti in marsavii. Ar vrea ei sa ocupe functii, ca sa scape de anchete. Nu vor avea norocul.
10.   Comentariu la MASTEROS trimis de
(27 mai 2008, 22:36:36
Masteros am o obiectie la afirmatia ta cum ca "TOCMAI PSD si PNL, care ne-au SUFOCAT cu agresivitatea campaniei lor, cu panouri, bannere, cearceafuri..."

Obiectia mea consta in faptul ca poti pune foarte usor si PD-L in aceeasi oala cu PSD si PNL la agresivitatea campaniei prin diferite metode si actiuni. Totusi eu am observat altceva...o diferenta in ceea ce priveste modul de campanie este aceea ca PSD si PD-L fac campanie cu "cortu" in schimb ce PNL au gasit totusi ceva original si distinctiv in acele piramide. Am putea spune ca numai nomazii si cele doua partide mai sus amintite mai merg cu "cortu" in ziua de azi...ori poate responsabilii cu marketing-ul de la cele doua partide sunt nomazi? Nu ca ar fi ceva rau in asta...
11.   Anghelush galbin ca luminarea trimis de
(28 mai 2008, 08:03:38
Anghelush, daca mai klampai mult o sa ai soarta lui Tractoras! Mai iesi si tu un pic la soare ca esti galbin ca luminarea, sau din cauza supararii ca nu prinzi ciolanul te-a prins bacilul hepatitei. N-ar fi exclus nici un TB feroce. Atentie mare! Care este problema cu tine? Areti groaznic mai baiatule. Foloseste si tu usturoiul ala, poate omoara bacilii prostiei din tine. Debitezi numai bazaconii pe aici.
12.   PDLtrimis de DL.BRICEAG trimis de
(28 mai 2008, 08:09:44
PDL-HAZNAUA poporului ROM�N.
13.   FAPTELE VORBESC... trimis de
(28 mai 2008, 10:18:06
Agresiviatea unui partid este data si de cei ce-l sustin ! Se vede CLAR cat de agresivi (si inculti) sunt sustinatorii PSD, chiar din aceste comentarii. Acuze, trivialitati, indemn la violenta, INTOCMAI ca si "CATINDATII" PSD. In toata aceasta campanie electorala, (bine ca-i gata), PSD si PNL n-au facut altceva decat sa latre amenintator, intr-o periculoasa haita, contra PD-L. Altceva... NIMIC !!! Schelalaituri, maraituri si atat ! Cum NE-AU CONDUS 18 ani, SE VEDE ! 2. In ceea ce priveste agresivitatea vizuala, raspund lui APOLITIC: PNL NE-A SUFOCAT cu afise, bannere, "fara numar, fara numar..." - si fara bun simt ! PSD-ul ne-a ingretosat de-a dreptul cu candidatul cu servieta sau cu uriasul bolfos de pe blocuri. Si nu UNUL, ci, aproape de pe fiecare bloc "Big Brother" se incrunta la noi ! Scarbos. PDL-ul a acaparat centrul orasului, dar, atat ! In rest, nu i-am prea vazut, decat prin mici afise. Deci, CINE e agresiv ?
14.   ATENTIE trimis de
(28 mai 2008, 10:29:11
EMO, fa ce stii tu mai bine: taie-ti venele ! Asa te-a educat tatucul PSD ! De fapt, AICI ne-a adus pe toti PSD, partid care a "HOTIVERNAT" 18 ANI: SARACIE, DISPERARE, NEDREPTATE SOCIALA, JAF CONCERTAT LA NIVEL NATIONAL, EXIL FORTAT, SCADEREA CONTINUA SI ACCENTUATA A NIVELULUI DE TRAI, SOMAJ si, nu in ultimul rand, sentimentul acut de FRUSTRARE indus de opulenta fara margini a BARONILOR LOCALI (vile luxoase (Zarujanu-si face 2 (doua), la Frumoasa, Marza detine jumatate de judet), in timp ce drumurile-s praf (incerati sa mergeti la Vatra Dornei si la fiecare metru va "zambeste" Marza din craterele de pe sosea. Pensiuni somptuase, lux desantat, TOATE ale acolitilor PSD ! Daca va doriti ca aceste lucruri sa continue, pana devenim toti EMO (asta urmaresc de fapt acesti imbuibati), VOTATI PSD sau PNL ! Pana la anul, PNL mai inventeaza niste TAXE EXORBITANTE, care sa va lase fara grai, neputinciosi si singuri, la cheremul unora ca Patriciu, Nastase, Marza, etc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei