Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Terenuri dintre blocuri

O pensionară întreabă, Angela răspunde

Pensionară: „Doamnă Angela, sunt pensionară, locuiesc pe strada Alexandru cel Bun, bl. H5, iar în zona imediată blocului a existat un loc de joacă pentru copii şi un mic spaţiu verde. Pe parcursul reabilitării termice acest teren dintre blocuri a fost afectat de lucrările desfăşurate, iar acum se discută că el va fi retrocedat unui om de afaceri din Bucureşti. Chiar trebuie retrocedate toate terenurile dintre blocuri? Ce se poate face în acest caz?

Angela: „Vă mulţumesc pentru că aţi ridicat această problemă şi doresc să vă informez că în decursul mandatului de viceprimar m-am opus unor iniţiative de retrocedare a unor terenuri dintre blocuri în diverse cartiere ale municipiului Suceava, inclusiv în cazul semnalat de dumneavoastră. Apreciez că în Suceava există prea multe construcţii, prea mult beton şi prea puţine zone verzi şi cu alte destinaţii, pentru relaxarea cetăţenilor. Este adevărat că în cazul în care există documente clare cu privire la drepturile de proprietate ale unor cetăţeni, fie ei din Suceava sau din Bucureşti, acest drept de proprietate trebuie respectat. Consider însă că se pot găsi alte soluţii intermediare, cum ar fi acordarea unor terenuri în compensaţie în afara municipiului Suceava sau plata unor despăgubiri financiare de către statul român, ambele soluţii fiind statuate de legislaţia cu privire la retrocedări. În cazul semnalat de dumneavoastră de pe strada Alexandru cel Bun, vă asigur că voi susţine menţinerea acelui teren cu destinaţia de spaţiu de joacă şi spaţiu verde.

P.S. Vă mulţumesc pentru întrebările formulate şi aştept alte observaţii, inclusiv critici la numărul de telefon 0230/210020 sau pe adresa de e-mail angelazarojanu.raspunde@gmail.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O pensionară întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O pensionară întreabă, Angela răspunde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciuni trimis de
(11 mai 2008, 09:50:36
doamna, va ofer eu raspunsul corect( cel evitat de zarujanu):

locul de joaca si spatiul verde de acolo au fost distruse fara discernamint de cei care au facut lucrari de reabilitare- si care trebuiau supravegeati strict de primarie(dar nu au fost supravegheti de loc). reabilitarea spatiilor trebuia definitvata pina pe data de 15 aprilie 2008 (termen autostabilit de primarie). costurile rebilitarii sunt foarte mari si platite din banii nostri.

acolo fiind un spatiu convenabil sa se construiasca o vila(acces pe drum asfatuat, utilitati, in centru, zona linistita, spatii verzi) a atras atentia unui personaj oarecare.

lucrarile de reavbilitare nu au avut loc, spatiul s-a pierdut caracterul de sptiu public amenajat si poate fi retrocedat de personajele sinistre lungu-zarujanu.

in aceeasi situatie se afla si alte locatii de pe alexandru cel bun (la I-uri si la B-uri)

cei doi au distrus suceava cu buna stiinta.

sunt niste mincinosi.RUSINE LUNGU!! RUS

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei