Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicate de presă - PD-L

Realizările “guvernării Mîrza”:

- patrimoniul judeţului Suceava este amanetat la bănci şi locuitorii vor plăti timp de 25 de ani rate şi dobânzi la proiectul „Utilităţi şi mediu” în care Gavril Mîrza “a ars gazul de pomană”.

- peste 200.000 de locuitori ai judeţului au ales calea exilului în căutarea unui loc de muncă.

- 1 km din 3 Km de drumuri judeţene este din pământ, iar restul sunt „la pământ”.

- parlamentarii PSD de import, veniţi pe meleagurile noastre numai pentru a exporta în buzunarele proprii resursele judeţului

- megastrategia de turism ”concedii subvenţionate pentru protipendada PSD ”.

- Omar Hayssam investitor strategic în prelucrarea lemnului şi fabrici de cherestea.

Dacă Gavril Mîrza vrea să joace în continuare după “ bălălaica lui Ion Iliescu”, o poate face ieşind la pensie şi lăsându-ne să găsim soluţii pentru refacerea judeţului după 16 ani de socialism.

În judeţul nostru, Ion Iliescu nu se bucură de susţinerea cetăţenilor deoarece retrocedările proprietăţilor s-au făcut în rate electorale şi cea mai mare parte au rămas în tabula nomenclaturii PSD-iste .

 

Brătienii lui Cozmâncă

Astăzi, în mod oficial, la Suceava PNL şi PSD îşi dau mâna şi pe comunicatele de presă ale perdanţilor în lupta cu PD-L.

PNL este un partid în derivă care a fost salvat de Theodor Stolojan şi Gheorghe Flutur în 2004 şi care guvernează azi pe procentele lor, aruncând cu noroi în cei care i-au luat, aici la Suceava, de la 3% şi i-au adus la 24%, în 2004.

Transmitem un mesaj electoratului PNL să voteze adevăratul partid liberal, PD-L, pentru că, dacă ar alege PNL ar primi PSD.

Din aceste atacuri disperate se vede clar că “groparii“ PNL sunt Ion Iliescu şi C. P.Tăriceanu .

Respingem categoric atacurile mizerabile.

PD-L este un partid democratic, european, modern şi cerem PNL să citească istoria, dar nu cea învăţată de la Ion Iliescu.

 

Colhoznicul trebuie să plece

Un lider de colhoz (colhoznic) de dinainte de 1989 înţelege mai greu ce înseamnă reforma în agricultură şi că acţiunea de grupare a terenurilor nu se face doar pentru familie.

Programul rentei viagere a grupat peste 200.000 de hectare în România, o ţară cu cel mai fărâmiţat teren şi asta deoarece Ion Iliescu a dat pământ în rate electorale. Noi am fost cei care, după 1990, am lansat primul program de grupare a terenurilor şi el se va încheia prin programul de pensionare timpurie în agricultură, program al Uniunii Europene de pensionare timpurie, o pensionare pe care i-o dorim şi lui Gavril Mîrza.

Biroul de Presă PDL Suceava
Romică Andreica
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicate de presă - PD-L.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Comunicate de presă - PD-L5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mi-e greata de andreica si ceilalti sclavi trimis de
(10 mai 2008, 11:45:10
Draga sclavule Andreica, te rog sa fugi in munti si sa te ascunzi! Poti sa devii un partizan ascuns al lui flutur, sa fii extrema ascunsa a pdl! Sincer, esti degeaba. Adica arzi gazul degeaba si consumi banii statului. LA REVEDERE SCLAVULE!!!
2.   !!! trimis de
(10 mai 2008, 15:07:15
A vota, indiferent cu cine, inseamna a valida o clasa politica, iar ultimii ani ne-au aratat o clasa politica tot mai rupta de cetate, solidara transpartinic in promovarea intereselor personale si de grup si complet indiferenta fata de interesele indivizilor pe care ii reprezinta. Or, eu nu vreau sa validez aceasta clasa politica. Pur si simplu nu mai vreau sa le ofer nici o scuza! Asa ca, pana nu apare un partid care sa ma convinga ca merita sa votez si sa-mi ofere, cat se poate de pragmatic, o prestatie publica responsabila si masurabila in schimbul votului meu, domnilor politicieni, cu tot regretul, de data asta cred ca am sa spun "pas"!
3.   Titlu gresit! trimis de
(10 mai 2008, 20:19:45
de cand e Andreica la PNL? Ati gresit titlul. E tot PD-L, acelasi PD-L care ne agreseaza din toate partile!
4.   Indiferent de numele partidului trimis de
(11 mai 2008, 08:33:53
Adevarul este ca pana nu vom scapa de ghiuji, de toata mosnegimea din partide cu idei invechite, depasiti de toate (tehnologie, idei constructive, etc.), nu vom trai bine.
5.   Inspiratie buna desi nu-i apartine lui Andreica trimis de
(11 mai 2008, 09:43:45
Este intr-adevar o neconcordanta. Titlul e gresit, in loc de PDL apare PNL. Continutul articolului este foarte corect, adecvat situatiei de campanie si corespunde realitatii. Insa este greu de crezut ca va fi respectat de vreo formatiune politica. Politicienii au format o casta unita care nu tin seama dupa alegeri de ce au vorbit in campanie. Nu cred in destramarea cuplurilor Angela-Nelu (se intelege Zarojanu-Lungu) Flutur-Prodan, Mirza-Acatrinei, etc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei