Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Ilisei îi reproşează lui Lungu lipsa utilităţilor din cartierul Tinereţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectarea unui cartier pentru familiile de tineri înainte de a se asigura în zonă reţelele de utilităţi şi drumurile de acces este considerată de candidatul PNDC la Primăria Suceava, Ovidiu Ilisei, drept o abordare strict electorală, pornită doar din raţiunea de a câştiga câteva voturi şi nu pentru a rezolva o problemă a tinerilor.

Ilisei a dat ca exemplu cartierul Tinereţii din Burdujeni, unde, din anul 2006, aproape 200 de familii de tineri au primit loturi de teren de la Primăria Suceava pentru construcţie de locuinţe, dar municipalitatea nu le-a asigurat nici până la această dată extinderea reţelelor de energie electrică, apă şi canalizare, iar drumurile de acces trebuie să le facă locuitorii de acolo, pe cheltuială proprie.

„Vorbim despre familii de tineri care probabil au făcut credite ca să-şi poată ridica o locuinţă şi care nu au cum să-şi permită să suporte cheltuielile pentru drumuri şi utilităţi. Unii au copii, alţii vor avea în viitorul apropiat, dar în această zonă nu a fost prevăzută nici o grădiniţă, nici o şcoală. Într-un oraş civilizat, un cartier nou începe cu reţelele stradale şi utilităţile, aici a început de la coadă la cap şi asta este responsabilitatea primăriei. Problema caselor pentru tineri a fost rezolvată electoral, nu edilitar”, a declarat, luni, în conferinţă de presă, Ovidiu Ilisei.  

El a mai menţionat că acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu spaţiile verzi şi locurile de joacă pentru copii şi a spus că o mamă din cartierul George Enescu trebuie să meargă câţiva kilometri pentru a ajunge cu copilul într-un parc sau la un loc de joacă amenajat.

Conform lui Ilisei, „este o ruşine pentru Suceava” ca cei care conduc oraşul să aibă o astfel de viziune despre ceea ce înseamnă urbanism. Candidatul PNDC la Primăria Suceava susţine că oraşul poate căpăta „un aspect civilizat” dacă sucevenii îl vor credita cu încrederea lor la alegerile din 1 iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilisei îi reproşează lui Lungu lipsa utilităţilor din cartierul Tinereţii.
 Vizualizări articol: 624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ilisei îi reproşează lui Lungu lipsa utilităţilor din cartierul Tinereţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Toi trimis de
( 6 mai 2008, 12:11:46
Cat ai dat sa apari si tu un pic in ziar,un toi de metilic?
2.   Utilitati trimis de
( 6 mai 2008, 15:42:13
VREM UTILITATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.   Uai tiriane! trimis de
( 6 mai 2008, 21:48:07
tu vorbesti de urbanism ? tu stii ce e ala urbanism? ti-ai facut casele acolo una-n-tr-alta si tu stii ce e ala urbanism? vrei sa prinzi si tu un os si nu stii cit de tare tre sa sari de la pamint ca sa-l inhati! ba gagiule cu atita marfa si cu citi salariati ai tu nu stiu cum rezisti, dar poate ne povestesti intr-o emisiune telivizata in direct , jur ca telefonez si ai sa ne povestesti ca acu daca vrei sa fii "primul" in oras tre sa mai dai socoteala!
4.   Otreapa trimis de
( 7 mai 2008, 03:52:38
Acu, nu stiu exact ce e mai rusinos: ca mama si tata lu Rusinea vorbeste despre rusine, sau ca cineva chiar publica ororile date pe gura de ilustrul taraie brau, ce ne vorbeste noua cu intelepciunea-i milenara izvorata din operele nu mai putin ilustrului Lenin, asezate in ceafa, intr-un bar pe vremuri focar de cultura acum focar de infectii manelizante. Sintem uimiti si siderati ca frazele lu domnu ista urmaresc o idee, lucru de care nu il credeam capabil, iar ideea e ca fiind dator si la oameni si la sfinti, si cum metilicu indoit cu apa nu mai face fata cheltuielilor, ii miroase a ciolan.

Bai, Mirsavule! Batjocoresti ideea de umanitate cu prezenta ta printre noi. Fa omenirii un bine, si nu te mai scula dimineata din pat, urmeaza-ti hotii si traficantii in lumi mai bune si LASA-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! Fa-ti tie un bine si SINUCIDE-TEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei