Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvoltare

Democrat liberalii detaliază proiectul turistic „Bucovina, Athos-ul din Carpaţi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat liberalii au detaliat proiectul “Bucovina, Athos-ul din Carpaţi” lansat recent de candidatul lor la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, senatorul Gheorghe Flutur, proiect care face parte din planul de dezvoltare al judeţului pe componenta de turism pe care-l propune PD-L.

Vicepreşedintele PD-L Suceava, Dan Cadariu, candidat la un mandat de consilier judeţean, a arătat că proiectul are trei componente.

Prima se cheamă “Gura Humorului-oraş al mănăstirilor” şi vizează modernizarea a două drumuri, Gura Humorului-Slatina şi Gura Humorului-Suceviţa pentru a pune în legătură mai multe mănăstiri.

A doua componentă poartă denumirea de “Inima Bucovinei”, prin care se urmăreşte tot modernizarea unor drumuri, ideea fiind aceea de a scoate la lumină unele rezervaţii naturale, precum Codrii Seculari Rarău şi Călimani.

O a treia componentă a proiectului o reprezintă punerea în valoare a obiceiurilor şi tradiţiilor, precum şi a obiectivelor turistice.

“Mă refer aici la Cetatea de Scaun, mănăstiri, case memoriale, muzee şi la formaţii artistice, puneri în valoare care se doreşte a se realiza prin colaborarea Consiliului Judeţean cu asociaţiile agenţilor din turism, în special hoteluri şi pensiuni şi de asemenea colaborarea cu agenţiile de turism, atât din judeţ, cât şi din ţară. De asemenea, se intenţionează achiziţionarea unor mijloace de transport astfel încât să fie realizate circuite turistice care să cuprindă toate aceste elemente”, a mai spus Cadariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat liberalii detaliază proiectul turistic „Bucovina, Athos-ul din Carpaţi”.
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Democrat liberalii detaliază proiectul turistic „Bucovina, Athos-ul din Carpaţi”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e proiect? trimis de
( 6 mai 2008, 11:41:18
ba mui.stilor numa cac.aturi scoateti. asta e proiect? habar n-avesti ce e aia!
1.1  RE: Asta e proiect? trimis de
( 6 mai 2008, 12:17:12
esti cretin "IO". e un megaproiect dintr-o strategie de dezvoltare a turismului in bucovina. ptr ca potential exista, dar actuala guvernare a judetului, cea pesedist-marzista, din '92 pana acum nu a facut nimic pentru a valorifica potentialul turistic al bucovinei. daca oamenii astia vin cu un proiect viabil in acest sens, de dezvoltare a infrastructurii si atractie a turistilor, din care au de castigat toti bucovinenii, haideti sa le dam "in cap". comentariile negative apartin unor frustrati incompetenti!
1.2  RE: Asta e proiect? trimis de
( 6 mai 2008, 12:18:24
scuze, in loc de "atractie a turistilor", "atragere a turistilor".
2.   Pt IO trimis de
( 6 mai 2008, 12:57:39
mai IO tu ai scris vreodata un proiect? , sau , lasa-ma sa reformulez: ai vazut vreodata un proiect, ai citit vreounul?

Ai avut in viata asta de PSD-ist vreo idee care sa poata fi pusa in practica si care sa ajute la ceva , la orice , numa sa ajute, ai avut?

Ai habar de ce inseamna turismul in general , dar pt Bucovina? Sti ce-i aia munca sau te bazezi numa pe politicile socialiste si pe pomenele electorale ale PSD-ului?
3.   In sfirsit... trimis de
( 6 mai 2008, 14:44:23
Despre legatura Gura Humorului -Slatina se vorbeste de ani de zile, din unele informatii chiar au fost dati bani pentru proiect, dar cine oare ne poate spune unde au ajuns? Poate sunt informatii in dosarele cu realizari ale conducerii judetene...
3.1  RE: In sfirsit... trimis de
( 6 mai 2008, 15:02:26
banii provenind din fondurile europene structurale incep sa se vireze cand se constata eligibilitatea proiectului...dupa care exista o monitorizare stricta a termenelor de derulare si implementare a proiectului...asa ca nu mai vorbiti in necunostinta de cauza...daca nu s-au demarat lucrarile, inseamna ca proiectul nu a fost eligibil, fie tehnic, fie politic....acei bani sunt sub un control strict...ei nu se aloca inainte! nu va mai dati cu parerea daca nu stiti despre ce este vorba!
3.2  RE: In sfirsit... trimis de
( 6 mai 2008, 17:05:22
da' cine spunea ca a fost vorba de fonduri europene? sau stiti matale, tot ce s-a facut in tara asta s-a facut cu fonduri dintr-acelea??? sh'apoi n-ati mai auzit de unii ce a trebuit sa le returneze, pentru ca si-a bagat mina in ele cum nu trebuia???

Oricum, drumul acela s-a reparat o data, e adevarat superficial, dar tot a fost ceva, acum doi ani, cind dl. Calin, prim ministrul, a venit in zona, la intilnirea tineretului liberal - care, apropo, s-a lasat cu o betie generala incit "minjii" au deranjat in acea noapte de weekend toata suflarea ce se afla in zona, la picnic! Eeeeiii, ce vremuri...de mult apuse oare, sau tare spre apus???
3.3  RE: In sfirsit... trimis de
( 6 mai 2008, 17:35:39
gramatica lb romane este maltratata violent de catre dumneata, domnule "INTERESAT"....interesant ce spui despre acea betie generala a "manjilor" liberali...daca vrei, poti sa detaliezi?
3.4  RE: In sfirsit... trimis de
( 6 mai 2008, 19:11:37
Daca citeati cu atentie, dle Careva, ati fi observat ca prima parte a raspunsului a fost scrisa intentionat asa...dar atacul la gramatica e obisnuit pe aici, mai ales cind nu convine ce se spune. Nu-i nici o sminteala, altmintrelea...

Da - e ceva anume ce ati vrea sa stiti despre betia liberala?
3.5  RE: In sfirsit... trimis de
( 6 mai 2008, 19:52:02
eram si eu curios...cum se distreaza tinerii politicieni...atunci cand vine seful cel mare...
4.   ASA, DA ! trimis de
( 6 mai 2008, 15:14:59
Asa tip de campanie vrem! Proiectul lansat, poate nu e perfect, dar dezbaterea pe marginea lui va credibiliza atat candidatul, cat si partidul care l-a lansat! Perfectionat, un asemenea proiect aplicat de cel ce crede-n el, in mod categoric va marca o etapa foarte importanta in dezvoltarea turismului si a Bucovinei, in general!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei