Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Protecţie

Lungu evidenţiază latura socială a programului PD-L de administrare a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L la funcţia de primar al municipiului Suceava, primarul în exerciţiu, Ion Lungu, a evidenţiat latura socială a programului de administrare a municipiului în perioada 2008-2012 pe care-l propune electoratului împreună cu echipa de candidaţi pentru Consiliul Local.

„Politica socială, aşa cum este ea văzută azi, generează iluzia că redistribuirea creează bogăţie, dar de fapt ea duce la diminuarea ei. Cei ce primesc gratis nu mai produc, iar cei ce produc vor produce mai puţin. De aceea propunem ca programele sociale să fie orientate pe teme clare, numai în cazurile prevăzute de lege şi pentru categorii specifice de populaţie. Cel mai sănătos sprijin social este încurajarea dezvoltării economice, cu efect imediat asupra apariţiei a noi locuri de muncă”, a declarat Lungu.

 

Obiectiv prioritar, programul social de locuinţe

Ion Lungu a arătat că echipa PD-L propune programe de încurajare a organizaţiilor nonguvernamentale şi lăcaşelor de cult care dezvoltă activităţi cu caracter social, reconversie profesională, educaţie, prin asocierea lor cu primăria, acordarea de fonduri, spaţii, sprijin logistic, promovare în mass-media.

„Propunem de asemenea programul social de locuinţe şi vom căuta soluţii legale de rezolvare a cazurilor prioritare. Vom continua în direcţia construcţiei de locuinţe sociale conform legislaţiei în vigoare. O altă soluţie a rezolvării cererii de locuinţe este supraetajarea clădirilor existente, în special a blocurilor ANL, prin construirea de apartamente din structuri uşoare, rezolvându-se problema hidroizolaţiilor, a refacerii faţadelor şi în acelaşi timp construcţia de locuinţe cu costuri relativ mici”, a spus primarul.

El a mai amintit de programul de sprijin pentru crearea de noi locuri de muncă prin acordarea de facilităţi investitorilor interesaţi, sprijinirea activităţii asociaţiilor pensionarilor şi acordarea unui spaţiu adecvat sau de programul de sprijinire a activităţii asociaţiilor de proprietari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu evidenţiază latura socială a programului PD-L de administrare a Sucevei.
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu evidenţiază latura socială a programului PD-L de administrare a Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bun trimis de
( 6 mai 2008, 11:39:13
Deci in sfarsit am scapat de proiecte si avem si programe bun totul bun......
2.   Mansardari trimis de
( 6 mai 2008, 13:12:03
Tocmai de aia nu vei fi ales d-le fost Primar. Stau intr-un cartier, care, pana a fi tu primar a fost cat de cat functional (G. Enescu). Acum nu mai vezi nici soarele de mansardarile tale infecte. Acestea au fost facute cu incalcarea multor norme tehnice si au adus un real neajuns celorlalti locatari. Odata cu aglomerarea deja prea mare a cartierului cu masini, s-au distrus si putinele spatii verzi care mai existau (vezi cartodromul). Singurul loc unde mai pute-ai plimba copilul era curtea Scoalii gen. nr.8, unde au pus un gard de 4 m si nu are nimeni acces (e cumva proprietate privata???). Una peste alta nu sunte-ti buni de nimic, numai de luat spaga. Va laudati ca ati facut mai multe decat ceilalti primari.... e adevarat, numai ca ati facut mai mult rau decat bine.
3.   Latura sociala? trimis de
( 6 mai 2008, 13:58:42
Ne vorbeste asta de latura sociala cand juma de ora munceste in bazar, si cealalta in Selgros,Metro,Carrefour si Kaufland? Asa ii mai place sa dea din gura! De ce nu ai incercat mai Lungule atragerea industriilor in cei 4 ani de mandat? Ne minti acum ca vei face ceva in alti 4? Facem si Bila, facem si Mall, si dupa aia? Ce mai daramam ca sa facem loc pt un nou Mall? Triajul CFR? Termocentrala? Vino cu ceva concret si cu mai putina vorba! Lumea e satula!
4.   Locuinte sociale trimis de
( 6 mai 2008, 14:37:47
VA propun, d-le fost primar, sa mansardati casele din Prelipca si sa primiti acolo toti saracii din Suceava. Ce spuneti?... Va bagati. Cred ca aveti si locuri de parcare suficiente la curte.
5.   Gandire tipic liberala trimis de
( 6 mai 2008, 15:03:10
Daca tot am furat si ne-am imbogatit, de ce sa mai redistribuim, ca doar si-asa saracii vor muri de foame?!! De ce sa dam si la amarati cate ceva, mai bine sa munceasca ca sclavii pentru noi cei smecheri. Cu o asemenea gandire va fi vai de capul nostru, al sucevenilor, daca acest nenica iese iar primar?!?
6.   Felicitari d-le Lungu! trimis de
( 6 mai 2008, 16:42:53
Ati facut ptr Suceava,ce nu au reusit ceilalti primari de dupa 89.Lasati-i pe acesti "indivizi imputiti" sa turuie tampenii si faceti-va "treaba" inca 4 ani de acum incolo.Cu ajutorul d-lui Flutur la Consiliul Judetean Suceava si consilieii PD-L,aratati cetatenilor acestui judet,ca odata scapati de "ciuma rosie"din PCR si de mentorul lor sensei Iliescu,Suceava poate fi un oras curat de nivel european.
6.1  RE: Felicitari d-le Lungu! trimis de
( 6 mai 2008, 17:54:34
Fratica da ce expresii "pupincuriste" ai.......Ne lasi....! Sclav si lingau politic ce esti
6.2  RE: Felicitari d-le Lungu! trimis de
( 6 mai 2008, 22:41:29
intr-adevar a facut pentru suceava ceea ce nu au facut ceilalti la un loc:

multe spatii verzi distruse, copaci taiati cu dusmanie, sosele ciur, pline de gropi (cel mai clar exemplu sunt cele din zona primariei pe alexandru celbun, in intersectia areni - nu exista scuza ca nu le-a observat), cobnstructii facute la intamplare , pe spatii verzi, impotriva tuturor locuitorilor din jur.

in concluzie :un prost manager, un mincinos si negospodar

cat despre supervizor - cred ca nu intelegi nimic din ce scrii

esti pe masura lui lungu - pui etchete iar in spatele lor nu exista nimic (inteligenta, idei, imaginatie)
7.   Primar trimis de
( 6 mai 2008, 20:35:12
Fratii Lungu doi hoti in cardasie cu beiul Flutur.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei