Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 apr 2008 - Anul XIII, nr. 98 (3779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Străzi

Costel întreabă, Angela răspunde

Costel: „Doamna Angela, exprim nemulţumirea mai multor cetăţeni din municipiul Suceava în legătură cu starea deplorabilă a străzilor. Dau ca exemple doar străzile Mirăuţi şi Măgurei. Chiar nu se poate rezolva odată pentru totdeauna această problemă?

Angela: „Vă înţeleg indignarea, pentru că şi eu, la rândul meu, sunt nemulţumită de modul în care arată drumurile. Pe unele străzi nu s-a intervenit deloc, iar pe altele lucrările executate au fost de proastă calitate. De trei ani fac demersuri la primar pentru a constrânge firmele care fac lucrări proaste să le refacă pe banii lor, nu ai cetăţenilor. Printr-o gestionare chibzuită a bugetului local şi o selectare atentă a firmelor de construcţii străzile pot fi aduse, într-un mandat de primar, la un nivel de circulaţie corespunzător. Este regretabil, însă trebuie să admit că situaţia actuală de pe străzile Mirăuţi şi Măgurei, cu referire la starea pavajului, este de natură să creeze disconfort locuitorilor din acele zone ale municipiului Suceava. Pe de o parte, situaţia invocată se datorează faptului că traficul greu traversează parte din oraş, ceea ce înseamnă că soluţia va fi dată de ruta ocolitoare, a cărei finanţare este asigurată, lucrările urmând să înceapă în această vară. Pe de alta, aceeaşi situaţie a fost generată de maniera în care au fost planificate lucrările de reabilitare termică, respectiv de succesiunea lucrărilor prevăzute. Vă asigur că pavajul pe cele două străzi va fi refăcut în  următoarele două luni de zile.

Viceprimarul Angela Zarojanu aşteaptă în continuare întrebări la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe mail-ul angelazarojanu.raspunde@gmail.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Costel întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Costel întreabă, Angela răspunde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E dezastru cu drumurile trimis de
(25 apr 2008, 11:44:51
Asa este. Lungu ne-a pacalit cand a promis marea asfaltare. E dezastru pana si prin centru, ca sa nu mai zic ca 4 ani de zile NU S-A ATINS DE SERPENTINE SI STRADA CERNAUTI si lista poate continua. Acum si traficul e sufocant intre orele 11-16, ci nici nu mai ai cum sa ocolesti gropile, ca intri in altul...RUSINE LUNGULE! OARE FIUL TAU CARE CONDUCE PASSATUL ALA NEGRU MODEL NOU NU SE PLANGE DE GROPI????
1.1  RE: E dezastru cu drumurile trimis de
(26 apr 2008, 22:53:01
angela ia M U I E
2.   Foarte interesant trimis de
(25 apr 2008, 11:45:14
Strada Magurei (daca vorbim si de partea care desparte sf ilie de blocuri) nu a fost facuta niciodata. Poate imi explica d-na Zarojanu cum crede ca e posibil sa traverseze traficul greu aceasta strada. Putea sa se uite pe harta si sa vada unde e amplasata aceasta strada din Obcini. Nu cred ca va fi facuta vreodata, pentru ca nu cred ca va ajunge vreun primar prin aceste zone!
2.1  RE: Foarte interesant trimis de
(25 apr 2008, 12:02:57
marea asfaltare ia imbogatit pe acolitii primarului, veniti cand ploua pe aleia lalelelor din george enescu sa vedeti cum au astupat baietii gaurile de scurgere a apei asa incat ne trebuie barcute ca sa putem circula . rusine sa le fie. POATE AUDE SI PRIMARUL.luati masuri d-na zarojanu.
3.   Masuri? trimis de
(25 apr 2008, 13:37:06
Ati fost vice patru ani si n-ati facut nimic cu toate ca ati avut atributii suficiente,acum vreti sa ma convingeti ca veti darama muntii?Din fiecare raspuns al Dvs rezulta,insidios,ca n-ati fost lasata sa faceti treaba,cand adevarul e altul.Nu sunteti in stare.
4.   Nici gand trimis de
(25 apr 2008, 13:38:46
Il voi vota pe Ilie Nita,a demonstrat pana acum,prin realizari,ca poate face ceva pentru acest oras.
5.   Vornicu trimis de
(25 apr 2008, 13:44:49
Cu Cornelus Vornicu in partid nu o sa va votez niciodata,doamna,cu toate ca aveti bun simt si stiti cate ceva.Am avut nefericita ocazie sa ma intersectez pe traiectorie cu acest individ gaunos si pot sa afirm,in deplina cunostinta de cauza ca o lichea de om mai mare ca Vornicu nu exista!Nu are nici un fel de responsabilitate pentru faptele sale,da vina mereu pe altii pentru tampeniile lui,e rapace,afacerile lui sunt pe spinarea bugetului local sui dincolo de limita legii,are dosar la DNA pentru tranzactii oneroase cu terenurile de la Metro si multe altele.Trebuia sa va ganditi bine ce oameni bagati pe lista,mergeti pe mana lor,pe mana Dv pierdeti!
6.   Gargarisme Zaro trimis de
(25 apr 2008, 14:53:53
Tovarasa vice, inteleg ca sunteti in campanie electorala, ca aceste articole sunt comenzi, dar toti stim ca ceea ce spuneti ca trebuia facut cu drumurile era si este obligatia dvs ca viceprimar. Nu ati facut nimic in cei 4 ani de mandat decait sa va serviti propriul interes, al dvs personal si al oligarhilor pe care ii cocolositi. De saptamina viitoare, daca mai apar astfel de articole voi posta cite un exemplu de caz penal in care sunteti implicata.
6.1  RE: Gargarisme Zaro trimis de
(25 apr 2008, 15:11:04
Iar te ascunzi pe aici? Numai asta are atatea dosare si mai multe informatii decat DNA. Sau ai fost dat deoparte de cineva dintr*o afacere si acum esti nemultumit?
7.   Vrem un primar capabil!! trimis de
(25 apr 2008, 17:14:55
Succes Angela!!! ESTI SINGURA ALTERNATIVA VALABILA PENTRU PRIMARIE!!! Afara cu taranoiul!!!
8.   Nea pavela trimis de
(25 apr 2008, 22:09:19
Votati-l pe Lungu,asta o sa paveze soseaua de sus de la service pana-n Plopeni.
9.   Nu am inspiratie trimis de
(25 apr 2008, 22:15:02
Intrebari :

1. Cine a dat avize de construire de chioscuri pe domeniul public ?

2. Exemple :

- chioscul de la 3 barbosi ?

- chioscurile din statia POLICLINICA ?

- chioscurile din fata PRIMARIEI ?

3. Totul e desartaciune ...
9.1  RE: Nu am inspiratie trimis de
(25 apr 2008, 23:29:03
RASPUNS : TARANOIUL DE LA SALCEA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei