Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 apr 2008 - Anul XIII, nr. 98 (3779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iepuraş

PSD a adus bucuria la Şcoala Nr. 7 din Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii din municipiul Suceava, în frunte cu candidatul lor la funcţia de primar, consilierul local Ovidiu Donţu, au fost ieri pe post de iepuraşi pentru copiii din clasele IV-V de la Şcoala Generală Nr. 7 din cartierul Iţcani.

Copiii au primit din partea organizaţiei municipale Suceava a PSD cadouri constând în obiecte de îmbrăcăminte, jucării şi dulciuri. De menţionat că în această acţiune Ovidiu Donţu a fost ajutat de Doiniţa Cocriş şi Andrei-Robert Crăciunescu, candidaţi pentru funcţia de consilier local la alegerile din iunie.

Donţu a ţinut să precizeze că gestul social democraţilor nu este unul de conjunctură şi că pachetele de Paşti au fost făcute din contribuţiile membrilor şi simpatizanţilor PSD.

„Vreau să vă spun că acţiunea pe care am făcut-o nu a fost una de conjunctură, latura socială fiind cea care caracterizează partidul nostru. Sfera de interes a PSD are în centru omul cu problemele lui şi e normal, e natural să dăm o mână de ajutor indiferent că este Paşti, Crăciun sau o altă zi a anului”, a declarat Donţu.

El a mai spus că organizaţia municipală Suceava a PSD are pregătite 1.240 de pachete cu alimente necesare Sărbătorilor Pascale care vor fi distribuite familiilor nevoiaşe din municipiul reşedinţă de judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD a adus bucuria la Şcoala Nr. 7 din Iţcani.
 Vizualizări articol: 640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD a adus bucuria la Şcoala Nr. 7 din Iţcani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mama ...cata bucurie e la PSD trimis de
(25 apr 2008, 13:05:23
da ...asta e mita electorala , javrele astea de ce nu au dat cadouri in fiecare saptamana ....si de ce tocmai acum dontu isi face simtita chelia pe la scoli
2.   La fel de trimis de
(25 apr 2008, 13:13:39
Da', niste fituici electorale defaimatoare n-ai bagat in pachete ? Sa afle si Gheorghita dintr-a cincea cat de negru este balaurul ala de la alt partid in afara de PSD ? Nici pustii de-a patra nu mai sunt atat de "donti" incat sa va mai ia in serios !!!
3.   Mama ... ce sperietura trimis de
(25 apr 2008, 15:27:52
Asa ceva nu am mai vazut. Cind l-au vazut pe Ov. (CL/D)ONTU, copii au inceput sa plinga, asa s-au speriat! E urit tare si prost-prost! Copii au asteptat degeaba sa se rida un pic de Virginel Iordache ...
3.1  RE: Mama ... ce sperietura trimis de
(25 apr 2008, 17:18:43
Alina, stai linistita, ca nu vei avea parte nici tu de un barbat prea frumos in viata...si rareori de o p..a s.c.u.l.a.t.a. Asa ca o sa plangi dupa Dontu, dar el o sa fie plecat la Parlament...hehehehehe
4.   Pentru ALINA D trimis de
(25 apr 2008, 15:46:06
probabil ca tu esti de o frumusete rapitoare de vreme ce vorbesti asa...ce sa spun..Lungu e sexos grozav ( offf !)..si'n plus ca sa fii competent si bine-intentionat n'ai nevoie de frumusete , nu te'a invatat tac'tu ?
5.   Si ea trimis de
(25 apr 2008, 22:05:39
A fost si Doinita Cocris,sa-si mai spele pacatele fata de copiii muscati de sarlele si dulaii vagabonzi din prea frumoasa noastra urbe.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei